Po shfaqet 1–24 nga 36 përfundimegjithsej

Cekic Shumefunksional Kuzhine BL107

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Materiali: 100% Aliazh Alumini
 • Gjatësia: Bishti 24 cm/ Koka 11 x 7 cm
 • I sigurt dhe rezistent
 • Pesha: 620 gramë

Cekic Shumefunksional Kuzhine KC-773 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: 100% Aliazh Alumini
 • Gjatësia: Bishti 22 cm/ Koka 6 cm
 • I sigurt dhe rezistent
 • Pesha: 200 gramë

Kapese Shumefunksionale Inoksi MX026782 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali: Inoks Premium dhe Plastikë Polimere
 • Përmasat: 25 cm
 • Gjerësia: 2.5 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

Kapese Shumefunksionale Inoksi MX026805 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: Inoks Premium dhe Plastikë Polimere
 • Përmasat: 42 cm
 • Gjerësia: 2.5 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

Garuzhde Inoksi Premium JEWEL MH009136 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor premium 18/10
 • Trashësia e inoksit 2.5 mm
 • Përmasat: diametri i lugës 8.5 cm, thellësia 3 cm, bishti 24 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

Gershere Kuzhine Shumefunksionale MX030482 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Materiali: 100% Inoks 2cr13
 • Gjatësia: 21.5 cm
 • Teh i mprehur me dorë
 • Lidhja e krahëve me perçinë
 • Veshja e krahëve me plastikë ABS
 • Me doreza silikoni kundër rrëshqitjes

Site Dore Inoksi Me Bisht BA030204 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Diametri 7 cm
 • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere
 • Sitë shumë e imët
 • Prodhuar në Greqi

Site Dore Inoksi Me Bisht BA030211 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Diametri 9 cm
 • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere
 • Sitë shumë e imët
 • Prodhuar në Greqi

Site Dore Inoksi Me Bisht M-352-18 MAX.HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Diametri 18 cm
 • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere

Mulli Piperi Manual Druri i Bardhe/Zi KC-734 MAX.HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Përmasat: 14 cm x 5 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: dru/qeramikë/inoks
 • Me mulli qeramik/inoks
 • Me çelës të sipërm për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë

Ore Muri Φ60cm EN19311 Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3400 L.
 • Diametri 60 cm
 • Materiali plastikë polimere ABS
 • Mekanizëm quartz pa zhurmë

Ore Muri Φ40cm EN19315 Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Diametri 40 cm
 • Materiali plastikë polimere ABS
 • Mekanizëm quartz pa zhurmë

Ore Muri Φ40cm EN19314 Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Diametri 40 cm
 • Materiali plastikë polimere ABS
 • Mekanizëm quartz pa zhurmë

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø22cm 8L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12900 L.Çmimi i tanishëm është: 8900 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 22 x 23 cm
 • Kapaciteti: 8.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø22cm 6L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 8400 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 20 x 16 cm
 • Kapaciteti: 6.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø20cm 4L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 10000 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 20 x 14.5 cm
 • Kapaciteti: 4.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø32cm 8L NESTA SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 24000 L.Çmimi i tanishëm është: 16800 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 32 x 18 cm
 • Kapaciteti: 8.00 Lt
 • Kapak që siguron 3 nivele presioni: 60 kPa/75 kPa/ 1.15 kPa
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej bakeliti super rezistent
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tigan Inoksi Premium d28 cm 3,75 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 8600 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 28 cm 3,75 Lt
 • Pa Kapak
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tigan Inoksi Premium d26 cm 3.0 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 6700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 26 cm 3.0 Lt
 • Kapak 26 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tigan Inoksi Premium d24 cm 2,30 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 8600 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 24 cm 2,30 Lt
 • Kapak 24 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d36 cm 12.00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 16000 L.Çmimi i tanishëm është: 11200 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 36*13 cm 12.00 Lt
 • Kapak 36 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d32 cm 8.00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 13800 L.Çmimi i tanishëm është: 9700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 32*11 cm 8.00 Lt
 • Kapak 32 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d30 cm 6.75 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 7700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 30*10 cm 6.75 Lt
 • Kapak 30 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d28 cm 5.3 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 10800 L.Çmimi i tanishëm është: 7600 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 28*9 cm 5.3 Lt
 • Kapak 28 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra