Po shfaqen krejt 32 përfundimet

Gota Vere 305ml Set 6 Cope te Kuqe WAVY

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
Rreth produktit Gota Vere 305ml Set 6 Cope te Kuqe WAVY   Seti i gotave  te Kuqe WAVY përfshin gjashtë gota.

Scale Dekanter/Shishe 700ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 7200 L.Çmimi i tanishëm është: 5700 L.
 • Kapaciteti i dekanterit: 0.7 L
 • Përmasat: 24.5 x 7 x 12.5 cm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Pesha e produktit: 2636 gramë
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Megan Dekanter/Shishe 700ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 6900 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 • Kapaciteti i dekanterit: 0.7 L
 • Përmasat: 23 x 9.5 x 9.5 cm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Pesha e produktit: 2425 gramë
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Alexandra Dekanter/Shishe 550ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 4400 L.
 • Kapaciteti i dekanterit: 0.55 L
 • Përmasat: 26.5 x 13 x 7.5 cm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Pesha e produktit: 1670 gramë
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Capitol Dekanter/Shishe Whiskey/Konjak Bormioli Rocco®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2700 L.Çmimi i tanishëm është: 1900 L.
 • Kapaciteti i dekanterit: 0.7 L
 • Përmasat: 27 x 13 x 7.5 cm
 • Vendi i prodhimit: Itali

Sheffield Gota Likeri Set 6 Cope 50ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 6500 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.
 • Kapaciteti i gotës: 50 ml.
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Sheffield Gota Shampanje Set 6 Cope 180ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 11500 L.Çmimi i tanishëm është: 8600 L.
 • Kapaciteti i gotës: 180 ml.
 • Lartësia e gotës: 22 cm.
 • Diametri i gotës lart: 6.5 cm.
 • Diametri i bazës: 6.5 cm
 • Trashësia e kristalit: 3 mm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Sheffield Gota Vere Set 6 Cope 330ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 13200 L.Çmimi i tanishëm është: 9900 L.
 • Kapaciteti i gotës: 330 ml.
 • Lartësia e gotës: 20.5 cm.
 • Diametri i gotës lart: 8.5 cm.
 • Diametri i bazës: 8 cm
 • Trashësia e kristalit: 3 mm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Sheffield Gota Vere Set 6 Cope 240ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 10000 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Kapaciteti i gotës: 240 ml.
 • Lartësia e gotës: 19 cm.
 • Diametri i gotës lart: 7.6 cm.
 • Diametri i bazës: 7.3 cm
 • Trashësia e kristalit: 3 mm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Sheffield Gota Uji/Kokteili Set 6 Cope 380ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 11500 L.Çmimi i tanishëm është: 8600 L.
 • Kapaciteti i gotës: 380 ml.
 • Lartësia e gotës: 15 cm.
 • Diametri i gotës lart: 7.6 cm.
 • Diametri i bazës: 7 cm
 • Trashësia e kristalit: 3 mm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Sheffield Gota Whiskey Set 6 Cope 270ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 10000 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Kapaciteti i gotës: 270 ml.
 • Lartësia e gotës: 10 cm.
 • Diametri i gotës lart: 8.2 cm.
 • Diametri i bazës: 7.6 cm
 • Trashësia e kristalit: 3 mm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Alizee Gota Likeri Set 6 Cope 70ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
 • Kapaciteti i gotes: 70 ml.
 • Lartësia e gotes: 17 cm.
 • Diametri i gotës lart: 3.5 cm.
 • Diametri i bazës: 5.8 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Sterna Gota Likeri 50ml Set 6 Cope Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Kapaciteti i gotes: 50 ml.
 • Lartësia e gotes: 11 cm.
 • Diametri i gotës lart: 4.5 cm.
 • Diametri i bazës: 5.5 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Dafne Gota Shampanje Set 6CP 190ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 4100 L.
 • Kapaciteti i gotes: 190 ml.
 • Lartësia e gotes: 25 cm.
 • Diametri i gotës lart: 7 cm.
 • Diametri i bazës: 6.5 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Dafne Gota Vere Te Kuqe Set 6CP 250ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5200 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
 • Kapaciteti i gotes: 250 ml.
 • Lartësia e gotes: 21 cm.
 • Diametri i gotës lart: 8.7 cm.
 • Diametri i bazës: 7.3 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Dafne Gota Vere Te Bardhe Set 6CP 180ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3700 L.
 • Kapaciteti i gotes: 180 ml.
 • Lartësia e gotes: 20 cm.
 • Diametri i gotës lart: 8 cm.
 • Diametri i bazës: 7 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Dafne Gota Likeri Set 6 Cope 60ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Kapaciteti i gotes: 60 ml.
 • Lartësia e gotes: 17 cm.
 • Diametri i gotës lart: 5.5 cm.
 • Diametri i bazës: 5.5 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Dafne Gota Uji Set 6 Cope 380ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 • Kapaciteti i gotes: 380 ml.
 • Lartësia e gotes: 12 cm.
 • Diametri i gotës lart: 6.5 cm.
 • Diametri i bazës: 6.5 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Calla Gota Whisky Set 6 Cope 290ml Kristal Bohemia ®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3400 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Kapaciteti i gotes: 290 ml.
 • Lartësia e gotes: 9 cm.
 • Diametri i gotës lart: 7 cm.
 • Diametri i bazës: 7.5 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Gota Vere Te Kuqe 700ml Set 6Cope Kristali Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 4200 L.
 • Kapaciteti i gotës: 700 ml.
 • Lartësia e gotës: 23.5 cm.
 • Diametri i gotës lart: 8.5 cm.
 • Diametri i bazës: 9 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Turqi

Strix Gota Birre 380ml Set 6 Cope Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Kapaciteti i gotës: 380 ml.
 • Lartësia e gotës: 21 cm.
 • Diametri i gotës lart: 5.5 cm.
 • Diametri i bazës: 6.5 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Colibri Gota Vere Te Kuqe 570ml Set 6 Cope Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Kapaciteti i gotës: 570 ml.
 • Lartësia e gotës: 19 cm.
 • Diametri i gotës lart: 8 cm.
 • Diametri i bazës: 7.5 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Colibri Gota Vere e Bardhe 350ml Set 6 Cope Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Kapaciteti i gotës: 350 ml.
 • Lartësia e gotës: 22 cm.
 • Diametri i gotës lart: 5.8 cm.
 • Diametri i bazës: 7.5 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Colibri Gota Martini 280ml Set 6 Cope Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 • Kapaciteti i gotes: 280 ml.
 • Lartësia e gotes: 18 cm.
 • Diametri i gotës lart: 13 cm.
 • Diametri i bazës: 8.5 cm
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Colibri Gota Likeri 85ml Set 6 Cope Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Kapaciteti i gotes: 85 ml.
 • Lartësia e gotes: 19 cm.
 • Diametri: 4.5 cm.
 • Materiali: Kristal
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Set 6 Gota Vere Dhe Dekanter DK1851

In stock

Çmimi origjinal qe: 3900 L.Çmimi i tanishëm është: 3100 L.
 • Kapaciteti i dekanterit: 1.5 L
 • Përmasat: 21 x 23 cm
 • Kapaciteti i gotes: 320 ml.
 • Përmasat: 7 x 19.7 cm

Elisabeth Gota Vere 250ml Kristal Bohemia Set 6 cope

In stock

Çmimi origjinal qe: 7800 L.Çmimi i tanishëm është: 6300 L.
 • Kapaciteti i gotes: 250 ml.
 • Lartësia e gotes: 22.0 cm.
 • Diametri: 8.5 cm.

Elisabeth Gota Vere 350ml Kristal Bohemia Set 6 cope

In stock

Çmimi origjinal qe: 8500 L.Çmimi i tanishëm është: 6800 L.
 • Kapaciteti i gotes: 350 ml.
 • Lartësia e gotes: 23.3 cm.
 • Diametri: 9.3 cm.

Elisabeth Gota Whisky 300ml Kristal Bohemia Set 6 cope

In stock

Çmimi origjinal qe: 6900 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 • Kapaciteti i gotes: 300 ml.
 • Lartësia e gotes: 9.2 cm.
 • Diametri: 8.6 cm.

Elisabeth Gota Uji 350ml Kristal Bohemia Set 6 cope

In stock

Çmimi origjinal qe: 7200 L.Çmimi i tanishëm është: 5800 L.
 • Kapaciteti i gotes: 350 ml.
 • Lartësia e gotes: 14.7 cm.
 • Diametri: 7,4 cm.

Elisabeth Gota Likeri 70ml Kristal Bohemia Set 6 cope

In stock

Çmimi origjinal qe: 6700 L.Çmimi i tanishëm është: 5400 L.
 • Kapaciteti i gotes: 70 ml.
 • Lartësia e gotes: 18.5 cm.
 • Diametri: 6.6 cm.

Elisabeth Gota Shampanje 200ml Kristal Bohemia Set 6 cope

In stock

Çmimi origjinal qe: 8000 L.Çmimi i tanishëm është: 6600 L.
 • Kapaciteti i gotes: 200 ml.
 • Lartësia e gotes: 22.5 cm.
 • Diametri: 8,3 cm.

Në HOMESHOP.AL do të gjeni një shumëllojshmëri të gjerë gotash që jo vetëm do të shuajnë etjen apo do të plotësojnë nevojat tuaj për një pirë, por që me dizajnin e tyre do të plotësojnë nevojën tuaj për të bukurën dhe estetiken. Ato do t’ju japin imazhin e nevojshëm me shije tryezës tuaj dhe do t’u bëjnë përshtypje mysafirëve tuaj! Zbuloni koleksionin tonë të mrekullueshëm të gotave për ujë, shampanjë, lëngje, ujë, liker, raki, koktejle dhe për çdo lloj vere. Kombinoni gotat tuaja të preferuara me kanat, shishet dhe pjatat nga HOMESHOP dhe bëjini të gjithë të flasin për shijen tuaj elegante!