Po shfaqen krejt 9 përfundimet

Furce me Ajer Stilimi 4ne1 50184 DSP Profesional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6800 L.Çmimi i tanishëm është: 4300 L.
 • Fuqia: 1200 W
 • Specifikimi i motorit: motor 365  bakri i pastër
 • Shpejtësia: 28000 RPM (ngarkesa)
 • Shpejtësia dhe ingranazhet: Ngrohje me 4 shpejtësi / Vendosja e erës
 • Dalje ajri 360°
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Aksesorët: Krehër i rrumbullakët 6 cm, krehër i rrumbullakët 9 cm, krehër kaçurrela

Furce me Ajer Stilimi 7ne1 50172 DSP Profesional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
E fuqishëme dhe i të lehtë në përdorim. Furce  50172 kombinon fuqinë e një rregulluesi flokësh me thjeshtësinë e një furçe flokësh në një pajisje që ndryshon komplet procesin. Në flokë të thatë, gjithçka që duhet është një kalim i vetëm nga rrënjët te majat me një ritëm të ngadaltë deri në mesatar për t'i drejtuar fijet e flokut për pamjen e bukur dhe të hijshme që dëshironi.

Furce Flokesh Stilimi 6ne1 50141 DSP Profesional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Fuqia: 1000-1200W
 • Modeli i motorit: RS365S DC: 18V
 • Shpejtësia: 29800 RPM
 • 3 shkallezime: e para ajri i ftohtë; e dyta temperatura  e ulët, shpejtësia e ulët; e treta temperatura e lartë, shpejtësia e lartë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Me kontroll të temperaturës
 • Me varje
 • Kordoni i rrotullueshëm 360°
 • Aksesori: krehër i madh i sheshtë, krehër i vogël i sheshtë, krehër i sheshtë, hundë unazore, kaçurrela flokësh

Furce Flokesh Stilimi 50077 1200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Furçë me ajër të nxehtë
 • Fuqia: 1200 W
 • Motor DC
 • 0-1-2- shkallet e nxehjes
 • Funksioni i mbrojtjes nga mbingarkesa per parandalimin e  tendosjes se flokëve
 • Butoni i montim/çmontimit te aksesoreve
 • Lak per t'u varur
 • Kordon rrotullues 360°

Furce Flokesh Stilimi 2ne1 50046 900W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • Furça me ajër të nxehtë 2 në 1
 • Fuqia: 900 W
 • Motor DC
 • 0-1-2- shkallet e nxehjes deri 120°
 • Funksioni i mbrojtjes nga mbingarkesa per parandalimkin e  tendosjes se flokëve
 • Butoni i montim/çmontimit te aksesoreve
 • Lak per t'u varur
 • Kordon rrotullues 360°
 • Bashkëngjitjet: dy furça rrotulluese
 

Furce Me Ngrohje Per Stilim Flokesh 10248A DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
Fuqia: 60 W
Film ngrohje PTC
Ekran LCD
Kontrolli i temperaturës: 80-230 ℃
Tre butona: "+", "-", ndezje/fikje
Ngrohje 105 sekonda deri në 180 ℃
Kordoni i rrymës rrotulluese 360°
Me lak të varur
Aksesorët: Dy shishe vaj esencial

Furce Flokesh Stilimi 7ne1 DSP Profesional 50020 1000w

In stock

Çmimi origjinal qe: 5900 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
Tharje, Shtrirje dhe modelim flokesh me nje pajisje te vetme. Funksioni i mbrojtjes nga mbingarkesa per parandalimkin e  tendosjes se flokëve.  

Furce Profesionale Stilimi Flokesh Mjekre 11013 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
Fuqia: 40 W Materiali i pllakës: Alumin Elementi ngrohës: Super Qeramikë PTC Ekrani i temperaturës me 5 cilësime: 150℃, 170℃, 190℃, 210℃, 230℃ Fikje automatike në 60 minuta Kordoni i rrymës 360° Me lak për varje

Furce Me Ngrohje Per Stilim Flokesh E-10001SC 55W DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 2900 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
Dalja: 55W Materiali i pllakës: Alumin Madhësia e pllakës: 120 * 55 mm Koha e ngrohjes: 5 minuta. Diapazoni i temperaturës: 180  ~ 200℃ Me ekran LCD Me lak për t'u varur Me dy klipe Me funksion mbrojtjeje me vetstakim