Po shfaqen krejt 8 përfundimet

Makine Rroje Hunde/Veshe/Vetulla 40004 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Fuqia: 3 W
 • Me tehe të veshur me titan
 • Bateria: Ni-MH
 • Kapaciteti i baterisë: AAA600mAh
 • Motor 050
 • Koha e karikimit: 6 orë
 • Koha e punës: 12 orë
 • Shpejtësia e rrotullimit: 8000 RPM
 • Aksesorët: furçë pastrimi + kabllo karikimi USB

Makine Qethje/Rroje 14ne1 Karikim 90346 5W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 5 W Shpejtësia: 7000 rpm Bateria: 500mAh Litium 3.2V Koha e karikimit: 2-3 orë Koha e punës: 45 min I papërshkueshëm nga uji: IPX5
 • Aksesorët: 1 Prerëse flokësh, 1 Prerëse mjekre, 1 Teh për detaje,1 Teh hunde, 1 Teh super preciz, 3 krëhëra për mjekër (1mm, 2mm, 3-7mm), 4 krëhëra për flokë (4mm, 9mm, 12mm, 16mm), 2 Tehe Konik veshësh, 1 Bazë, 1 furçë flokësh, 1 shishe vaji, 1 Gërshërë, 1 Krëhër,  1 Kabllo Karikimi Magnetik 1m.

Makine Rroje me Karikim 60112 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
 • Fuqia: 3 W
 • Bateria: Bateri litiumi
 • Kapaciteti i baterisë: 600 MAh
 • Koha e karikimit: 2 orë
 • Koha e punës: 80 minuta
 • Shpejtësia e rrotullimit: 3000 RPM
 • I papërshkueshëm nga uji: IPX5
 • Me ekran LED
 • Aksesorët: Mbulesa mbrojtëse, furçë pastrimi, kabllo USB

Makine Rroje 3ne1 me Karikim 60090 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Fuqia: 3 W
 • Bateria: Ni-Cd
 • Kapaciteti i baterisë: 500 mAh*2
 • Modeli i motorrit: 280#2.4V
 • Koha e karikimit: 8-10 orë
 • Koha e punës: 45 minuta
 • Shpejtësia e rrotullimit: 7000 RPM
 • Aksesorët: kokë rroje, kokë prerëse flokësh, prerëse për qimet e hundës

Makine Rroje me Karikim 60078 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3700 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Fuqia: 3 W
 • Bateria: Bateri litiumi
 • Kapaciteti i baterisë: 600 MAh
 • Koha e karikimit: 2 orë
 • Koha e punës: 80 minuta
 • Shpejtësia e rrotullimit: 3000 RPM
 • I papërshkueshëm nga uji: IPX5
 • Me ekran LED
 • Aksesorët: Mbulesa mbrojtëse, furçë pastrimi, kabllo USB

Makine Rroje 3ne1 me Karikim 60087 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Fuqia: 5 W
 • Bateria: Bateri litiumi
 • Kapaciteti i baterisë: 500mAh
 • Modeli i motorit: 390
 • Materiali i tehut: Metalurgji + Qeramikë
 • Koha e karikimit: rreth 2 orë
 • Koha per pune:
 • --120 minuta (shpejtësi më e lartë)
 • Shpejtësia e rrotullimit:
 • -- 7800±500rmp RPM
 • Mbrojtja nga mbitensioni, Mbrojtja nga mbingarkesa, Mbrojtja nga shkarkimi
 • Aksesorët: Kabull karikimi, vaj, furce pastrimi, maje per hundet, koke qethje trupi

Makine Rroje me Karikim 60088 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Fuqia: 5 W
 • Bateria: Bateri litiumi
 • Kapaciteti i baterisë: 1400mAh 3.7V 1 cell
 • Modeli i motorit: 390
 • Materiali i tehut: Metalurgji + Qeramikë
 • Koha e karikimit: rreth 2 orë
 • Koha per pune:
 • --120 minuta (shpejtësi më e lartë)
 • Shpejtësia e rrotullimit:
 • -- 7800±500rmp RPM
 • Mbrojtja nga mbitensioni, Mbrojtja nga mbingarkesa, Mbrojtja nga shkarkimi
 • Aksesorët: Kabull karikimi, vaj, furce pastrimi

Makine Rroje Depilator Piskatore Precize 70209 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 1990 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
Fuqia: 2 W Koha e karikimit: 6 orë Kohëzgjatja: 70 minuta Shpejtësia e rrotullimit: 8000 RPM Aksesorët: kokë rruajtjeje + heqese vetullash + furçë pastrimi + kabllo karikimi USB

Makinat elektrike të rrojes janë një opsion i shkëlqyeshëm për këdo që dëshiron të rruhet vete pa brisqe. Ato ofrojnë komoditet në lëvizje dhe janë shumëfunksionale dhe janë një zgjidhje e shkëlqyer për njerëzit që preferojnë te rruhen ne pune, makine apo udhetime.

Makinat e rrojes që do të gjeni në HOMESHOP.AL janë shumëfunksionale. Ato shërbejnë për fytyrën, trupin, qimet e hundës ose të veshëve. Ato janë projektuar për të prerë qimet dhe jo lëkurën.

Pajisjet tona kanë një dizajn shumë modern dhe gjithashtu vinë në paketime shume elegante dhe praktike që e bën ruajtjen dhe transportin e aksesorëve shumë të kollajtë.
Në HOMESHOP.AL do të gjeni gjithçka në çmimin dhe cilësinë më të mirë!