Po shfaqen krejt 42 përfundimet

Set 6CP Formash Inoksi Premium Biskotash DH2912 Danny Home™

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
Set 6CP Formash Inoksi Premium Biskotash DH2912 Danny Home™ për dekorim biskotash, tortash festive dhe frutash i sigurt dhe rezistent ndaj përdorimit!

Set 10CP Formash Inoksi Premium Biskotash DH2913 Danny Home™

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
Set 10CP Formash Inoksi Premium Biskotash DH2913 Danny Home™ për dekorim biskotash, tortash festive dhe frutash i sigurt dhe rezistent ndaj përdorimit!

Set 8CP Formash Plastike Biskotash TS141700 GHIDINI ITALY

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: Plastik Polimer Ushqimor
 • Përmasat: 5 cm x 2 cm
 • Lahen në lavastovilje

Set Formash Biskotash Me 26CP Shkronja Plastike TS204870 GHIDINI ITALY

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Materiali: Plastik Polimer Ushqimor
 • Përmasat: Lartësia e shkronjave 5 cm
 • Lahet në lavastovilje

Forme Keku/Buke Me Veshje Jongjitese BA665303 KEYSTONE®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2100 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: Alumin i presuar me Veshje Jongjitëse Electra Granite përforcuar me grimca graniti
 • Pjekje e sigurtë deri në 220 gradë
 • Pjekje e njëtrajtshme Përmasat: 32 x 17 x 7 cm
 • Lahet në lavapjatë
 • E sigurt për frigorifer
 • Çertifikim: CE, ECO FRIENDLY, COOKMARK

Forme Keku/Buke Me Veshje Jongjitese BA667352 KEYSTONE®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2100 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: Alumin i presuar me Veshje Jongjitëse Electra Granite përforcuar me grimca graniti
 • Pjekje e sigurtë deri në 220 gradë
 • Pjekje e njëtrajtshme Përmasat: 36.5 x 13 x 7 cm
 • Lahet në lavapjatë
 • E sigurt për frigorifer
 • Çertifikim: CE, ECO FRIENDLY, COOKMARK

Forme Keku/Buke Me Veshje Jongjitese BA667307 KEYSTONE®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1900 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Materiali: Alumin i presuar me Veshje Jongjitëse Electra Granite përforcuar me grimca graniti
 • Pjekje e sigurtë deri në 220 gradë
 • Pjekje e njëtrajtshme Përmasat: 32 x 13 x 7 cm
 • Lahet në lavapjatë
 • E sigurt për frigorifer
 • Çertifikim: CE, ECO FRIENDLY, COOKMARK

Forme Keku/Buke Me Veshje Jongjitese 98780161 VENUS GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: Çelik me Karbon të Lartë Veshje Jongjitëse Tefloni Treshtresor pa substanca të dëmshme
 • Pjekje e njëtrajtshme Përmasat: 36 x 11.5 x 7.5 cm

Forme Keku/Buke Me Veshje Jongjitese 98200067 VENUS GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali: Çelik me Karbon të Lartë Veshje Jongjitëse Tefloni Treshtresor pa substanca të dëmshme
 • Pjekje e njëtrajtshme Përmasat: 31 x 11.5 x 7.5 cm

Set 3Cp Forma Keku Me Veshje Jongjitese DK58891

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
Materiali: Çelik me Karbon të Lartë E veshur me Teflon Treshtresor Trashësia e Formave: 0.6 Milimetër Përmasat: Zemra - 24cm, Forma e Rrumbullakët - 26cm, Forma Katrore - 28cm Lartësia: 7 cm

Site Dore Inoksi Me Bisht BA030204 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Diametri 7 cm
 • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere
 • Sitë shumë e imët
 • Prodhuar në Greqi

Site Dore Inoksi Me Bisht BA030211 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Diametri 9 cm
 • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere
 • Sitë shumë e imët
 • Prodhuar në Greqi

Site Dore Inoksi Me Bisht M-352-18 MAX.HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Diametri 18 cm
 • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere

Site Dore Inoksi Me Mekanizem BA006259 ESTIAGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Përmasat: Gjerësia: 10.5 cm, Lartësia: 9.5 cm
 • Kapaciteti: 250 gramë
 • Materiali: 100% prej Çeliku Inoks

Site Shumefunksionale DH2127 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Përmasat: 25 x 21 x 8 cm
 • Materiali: Plastike polimere
 • Sitë inoksi ultra e imët

Olina Tigan Graniti Jongjites Krepash/Omeletash 32CM ED138117

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Diametri: 32 cm
 • Lartësia: 2 cm
 • Trashësia: 4 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar tre shtresor
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm për çdo lloj vatre dhe flakë, përfshi induksionin

Olina Tigan Graniti Jongjites Krepash/Omeletash 28CM ED138116

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia: 1.8 cm
 • Trashësia: 4 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar tre shtresor
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm për çdo lloj vatre dhe flakë, përfshi induksionin

Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 30CM VENUS® GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5600 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
 • Diametri: 30 cm
 • Lartësia: 2 cm
 • Trashësia 3 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej tefloni me pesë shtresa
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë inoksi 18/10 e montuar me perçina
 • I përshtatshëm për furrë

Tigan Multifunksional Jongjites 30CM SUPREME OLYMPIA ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 6700 L.Çmimi i tanishëm është: 4600 L.
 • Diametri: 30 cm
 • Lartësia: 1.5 cm
 • Trashësia: 3.5 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse me pesë shtresa e teknologjisë PFLYON
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm për vatra elektrike, qeramike dhe flakë

Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 28CM ESTIAGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5700 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia: 2.5 cm
 • Trashësia: 4.5 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar tre shtresor
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm për çdo lloj vatre dhe flakë

Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 28CM

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia: 2.5 cm
 • Trashësia: 4 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar tre shtresor
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm çdo lloj vatre dhe flakë

Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 25CM PINTINOX® ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Diametri: 25 cm
 • Lartësia: 2 cm
 • Materiali: Alumin i pastër i përfocuar me titan
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë Quantanium e montuar me perçina
 • I përshtatshëm për furrë
 

Skrematrice Makine Per Gjalpe 3L DK410588

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia:25 W
 • Kapaciteti: 3L
 • E dobishme, praktike dhe 90% efikase në nxjerrjen e yndyres.
 • Skrematricja është bërë nga aliazh alumin dhe inox cilësor.
 • Zë pak hapësirë ​​dhe transportohet lehtësisht.
 • E sigurt dhe e thjeshtë në përdorim

Beres Kosi KA4010 1.5L DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
 • Fuqia: 20 W
 • Kapaciteti: 1.5L
 • Me 7 kavanoza qelqi
 • Elementi ngrohës PTC
 • Paneli prej plastike polimere
 • Temperatura e funksionimit 42-50℃;
 • Dritë treguese funksionimi
 • Përmasat: 27.6 x 24.6 x 14.8 cm

Beres Akullore/Kos i Ngrire KA4014 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6200 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
 • Fuqia: 8 W
 • Kapaciteti: 0.8 L
 • Makinë për akullore dhe kos 2 në 1
 • Dizajni i izolimit me dy shtresa + lëng ngrirës me cilësi të lartë
 • Performancë superiore e ruajtjes së temperaturës
 • Funksionimi i lehtë: fillon dhe ndalon me një buton
 • Vetëm për 20 minuta mund të përfundojë akullore dhe kos
 • E thjeshtë në shtëpi, larg aditivëve, e sigurt dhe e sigurt, e shëndetshme dhe e shijshme

Forme Akullore/Kasata Me 8 Ndarje IS1028

In stock

500 L
Materialet me cilësi të lartë E lehtë për t'u pastruar Gamë e gjerë aplikimesh Përdorimi i lehtë Hapesire e madhe

Forme Keku Me Veshje Guri e Rrumbullakët 24cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 24cm L 7,7 cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Forme Keku Me Veshje Guri e Rrumbullakët 26cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1750 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 26cm L 8,5 cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Forme Keku Me Veshje Guri e Rrumbullakët 28cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2400 L.Çmimi i tanishëm është: 1900 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat D 28cm L 10,2 cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Mikser Dore Rrahëse Veze 300W KM2076 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
Fuqia: 300 W                                                                                                                                                        Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                          Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                                    Buton për montim/ çmontim aksesorësh 5 shpejtësi

Mikser Dore Rrahëse Veze 250W KM2046 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Fuqia: 250 W                                                                                                                                                  Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                  Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                               Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                 5 shpejtësi                                                                                                                                            Buton Turbo
 

Mikser Dore Rrahëse Veze 150W KM2047 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Fuqia: 150 W                                                                                                                                                  Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                  Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                              Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                5 shpejtësi
 

Mikser Dore Rrahëse Veze 200W KM2021 DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 150 W                                                                                                                                                Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                  Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                            Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                5 shpejtësi
 • Bazë për magazinim të lehtë

Mikser Dore Rrahëse Veze 100W KM2033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1490 L.
 • Fuqia: 100 W                                                                                                                                                  Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                              Motor bakri të pastër 5515 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                              Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                7 shpejtësi

Flakehedhes Ushqimor me Gaz NG503

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • ✔️Ndezje automatike me buton ✔️Shume funksionale per shtepi dhe pune ✔️Perdoret per karamelizim, skuqje, dhenie ngjyre ushqimeve si embelsira, mish, peshk etj ✔️Per ndezje te qymyrit apo druve ne zgare apo furre. ✔️Per dekorime, saldime, djegje boje, etj

Brumatrice/Stand Mikser Dore 4L 400W KM3058 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
      Fuqia: 400 W Tas rrotullues  4.0L  SUS201 Motor i fuqishëm 5535 AC me bakër të plotë 5 Nivele shpejtësie 2 palë rrahëse për përzierje  dhe grepa brumi Trupi ABS i mbuluar me veshje inoks Paneli inoks dhe plastikë polimere

Brumatrice Mikser Rrahese Veze 5L 1000W KM3030 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 16000 L.Çmimi i tanishëm është: 12800 L.
Fuqia: 1000 W Kapaciteti: 5.0L Motor 8830 alumini i veshur me bakër të pastër Mekanizëm special metalik për ndryshimin e shpejtësive Sistem rrotullim planetar për përzierjen e plotë të përbërësve Tas çeliku inox special ushqimor Mbulesë transparente e ndashme që parandalon spërkatjen Dritare mbi kapak që mundëson shtimin e përbërësit gjatë përzierjes 3 aksesorë për brumosje Kontroll i shpejtësisë Kokë e përkulur për heqjen e lehtë të tasit Butoni sigurie i kyçjes së kokës

Tigan Krepash Jongjites 28 CM KEYSTONE ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1900 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartesia: 2 cm
 • Materiali: Alumin
 • Me teflon 5 shtresor pa PFOA qe nuk leshon substanca ne ushqim
 • Dorezë bakeliti
 

Tigan Krepash Jongjites 25 CM KEYSTONE ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Diametri: 25 cm
 • Lartesia: 2 cm
 • Materiali: Alumin
 • Me teflon 5 shtresor pa PFOA qe nuk leshon substanca ne ushqim
 • Dorezë bakeliti
 

Forme Guri Per Minikeke/Mafin 12CP KEYSTONE GR

In stock

1800 L
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshje jongjitëse guri
 • Gjatësia: 35.2 cm
 • Gjerësia: 26.5 cm
 • Lartësia: 3 cm

Forme Guri Per Minikeke/Mafin 6CP KEYSTONE GR

In stock

1000 L
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshje jongjitëse guri
 • Gjatësia: 26.5 cm
 • Gjerësia: 17.5 cm
 • Lartësia: 3 cm

Brumatrice/Stand Mikser Dore 4L 300W KM3015 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 8500 L.Çmimi i tanishëm është: 5600 L.
Fuqia: 300 W Tas rrotullues  4.0L  SUS201 Motor i fuqishëm AC me bakër të plotë 5 Nivele shpejtësie dhe buton Turbo 2 palë rrahëse për përzierje  dhe grepa brumi Trupi ABS i mbuluar me veshje inoks Paneli inoks dhe plastikë polimere

Të gjithë i pëlqejnë ëmbëlsirat dhe veçanërisht ëmbëlsirat shtëpiake, prandaj homeshop ka krijuar për ju një koleksion të pasur artikujsh ëmbëlsirash , të cilat do të jenë ndihmësit tuaj të vegjël për të bërë ëmbëlsira të shijshme si pastiçer profesionist! Jepni formën më mbresëlënëse dhe siguroni pjekjen më ideale për ëmbëlsirat dhe tortat tuaja me format e pastiçerive të koleksionit tonë! Kornetë, spatula , rrathë, furça , peshore, mikser , trazues dhe gjithçka tjetër që ju nevojitet për të bërë recetat tuaja të preferuara, do ta gjeni vetëm në