Po shfaqet 1–12 nga 58 përfundimegjithsej

Show sidebar
-18%6-muaj
Close

BRUMATRICE DSP 4 Liter 300W KM3015

L7000
Dalja: 300W
Kapaciteti: 4.0L
5 shpejtësi me turbo;
Trup plastik i lëmuar;
Rrahësa kromi dhe grepa brumi;
-21%6-muaj
Close

Brumatrice Mikser Dore DSP 4 Liter 400W KM3058

L5700
Fuqia: 400 W Tas rrotullues  4.0L  SUS201 Motor i fuqishëm 5535 AC me bakër të plotë 5 Nivele shpejtësie 2 palë rrahëse për përzierje  dhe grepa brumi Trupi ABS i mbuluar me strehë metalike Qëndrim ABS
Tensioni: 220-240V~50/60Hz
-20%6-muaj
Close

Brumatrice Mikser DSP 5 Liter 1000W KM3030

L12800
Tensioni: 220-240V~50/60Hz Fuqia: 1000 W Kapaciteti: 5.0L; 8830 Motor alumini i veshur me bakër; Mekanizëm special i fortë i marsheve; Rrotullimi planetar për përzierjen e plotë; Tas çeliku inox; Mbulesa transparente e ndashme parandalon spërkatjen; Derdhja e pusit mbi kapak mundëson shtimin e përbërësit gjatë përzierjes; Ganpa për brumosje e ndashme, rrahëse dhe rrahëse e sheshtë; Kontroll elektronik i shpejtësisë pa shkallë; Kokë e përkulur për heqjen e lehtë të tasit; Butoni i kyçjes së kokës për siguri;
-20%eko
Close

Creperie elektrike 25 cm

L1600
diametri 25cm alumin me veshje guri doreza bakelit  
-14%eko
Close

Creperie elektrike 28 cm

L1900
diametri 28cm alumin me veshje guri doreza bakelit  
Close

Filxhane caji set 6 cope GJ304-855H

L11500
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.
Close

Filxhane caji set 6 cope GJ304-877G

L11500
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.
Close

Filxhane caji set 6 cope GJ304-J3

L11500
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.
Close

Filxhane caji set 6 cope GJ304-K7

L11500
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.
Close

Filxhane kafe set 6 cope GJ-S304-855H

L9900
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.
Close

Filxhane kafe set 6 cope GJ-S304-877G

L9900
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.
Close

Filxhane kafe set 6 cope GJ-S304-J3

L9900
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.