Po shfaqen krejt 19 përfundimet

Pompe Uji Bidonash Me Karikim IS745003

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Fuqia: 4W
 • Lloji i pompës: Pompë e dyfishtë
 • Materiali:  plastikë industriale ABS
 • Kapaciteti i aplikueshëm: 4L  deri 20L
 • Karikim me USB nga karikuesi i telefonit
 • Koha e karikimit: 3-5 orë
 • Koha e përdorimit: 30 ditë me një karikim
 • Me indikator karikimi
 • I lehtë për t'u montuar
 • Me tub çeliku inox 304

Ngrohese Uji Ibrik Elektrik Inoksi 1,7L KK1167 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 2200W
 • Kapaciteti: 1.7L
 • Trupi inox SUS304
 • Element ngrohje inoks  SS202
 • Trupi i valvulës inoks SS202
 • Dritare për të parë nivelin e ujit;
 • Filtër i lëvizshëm dhe i lashëm
 • Me dritë treguese funksionimi
 • Mbrojtje nga funksionimi pa ujë brenda
 • Fiket automatikisht kur uji vlon
 • Kordon rrotullues i rrymës  360°

Ngrohese Uji Elektrike KK1026 1.7L 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Fuqia: 2200W
 • Kapaciteti: 1.7L
 • Element ngrohës i fshehur prej çeliku inox
 • Filtër i lëvizshëm dhe i lashëm
 • Fiket automatikisht kur uji vlon
 • Me dritë  led treguese ndezur/fikur
 • Mbrojtje gjatë  vlimit
 • Rrotullohet 360°
 • Prizë super e sigurtë VDE

Rubinet Ngrohes Elektrik 3000W RY-019

In stock

Çmimi origjinal qe: 6800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Fuqia: 3000W
 • I lehtë për t'u montuar
 • Për 3 deri 5 sekonda e ngroh ujin nga 30 deri 60°
 • Temperaturë e rregullueshme e ujit
 • Trup Inoksi
 • Pjesët plastike janë plastikë industriale ABS
 • I sigurt në përdorim
 • Me sistem anti rrjedhje
 • Me ekran LED që tregon temperaturën
 

Xhezve Elektrike Inoksi Kafe/Caj 0.5L 800W DL-203

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
 • Fuqia: 800W
 • Kapaciteti: 500 ml
 • Element ngrohës prej çeliku inoks
 • Enë inoksi rezistente ndaj nxehtesise dhe përdorimit
 • Panel plastike polimere ABS
 • Treguesi i ndezjes me dritë
 • Dorezë prej bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë

Xhezve Elektrike Inoksi Kafe/Caj 0.5L 600W BM1622

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Fuqia: 600W
 • Kapaciteti: 500 ml
 • Element ngrohës prej çeliku inoks
 • Enë inoksi rezistente ndaj nxehtesise dhe përdorimit
 • Panel plastike polimere ABS
 • Bisht i palosshëm për magazinim të lehtë
 • Treguesi i ndezjes me dritë
 • Dorezë prej bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë

Ngrohës i Shpejtë Uji RYK002 5500W SHARB

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Fuqia: 3500/5500W
 • Certifikim CE, RoHs
 • Monitorimi në kohë i temperaturës me ekran LED
 • Mbrojtje nga rrjedhjet/ presioni/ temperatura e lartë
 • Mbrojtje nga funksionimi në të thatë
 • Paneli prej plastike ABS (rezistent ndaj temperaturës së lartë)
 • Vlerësimi i papërshkueshmërisë nga uji: IPX4
 • Temperatura: 30-60 gradë (rrjedha e rregullueshme)
 • Madhësia: 29x 20x 7 cm

Rubinet Ngrohes Elektrik 3000W

In stock

Çmimi origjinal qe: 6900 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
 • Fuqia: 3000W
 • I lehtë për t'u montuar
 • Për 3 deri 5 sekonda e ngroh ujin nga 30 deri 60°
 • Temperaturë e rregullueshme e ujit
 • Trup Plastikë Polimere ABS
 • I sigurt në përdorim
 • Me sistem anti rrjedhje
 • Me ekran LED që tregon temperaturën
 

Rubinet Ngrohes Elektrik 3000W RX-016

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 2990 L.
 • Fuqia: 3000W
 • I lehtë për t'u montuar
 • Për 3 deri 5 sekonda e ngroh ujin nga 30 deri 60°
 • Temperaturë e rregullueshme e ujit
 • Trup Inoksi
 • I sigurt në përdorim
 • Me sistem anti rrjedhje
 • Me ekran LED që tregon temperaturën
 

Ngrohese Uji Elektrike 1.7L 2200W ESTIA/GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 8500 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
 • Fuqia 2200W
 • Ena  1,7 litra
 • Fikje Automatike
 • Panel kontrolli dixhital
 • Me termometër
 • Rrotullohet 360 grade
 • Gjatësia: 20,5 cm
 • Gjerësia: 15,6 cm
 • Lartësia: 24,4 cm

Ngrohese Uji Ibrik Elektrik 1.8L 2200w KK1129 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • ✔️Fuqia: 2200 W
 • ✔️Kapaciteti i enës qelqi: 1.8L
 • ✔️Ena shkeputet nga baza dhe rrotullohet 360°
 • ✔️Trupi qelqi
 • ✔️Kapak mbyllës i sigurisë;
 • ✔️Me filtër
 • ✔️Me dritë treguese funksionimi dhe dritë LED
 • ✔️Mundësi për të parë nivelin e ujit;
 • ✔️Fikje automatike ose manuale;
 • ✔️Mbrojtje nga funksionimi pa ujë brenda
 

Ngrohese Uji Elektrike KK1191 Inoks 1.0 L 2200W

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
 • Fuqia 2200W
 • Ena e inoksit 1,0 litra
 • Trup inoksi SUS304
 • Fikje Automatike
 • Filtër i lëvizshëm
 • Element ngrohës i fshehur prej çeliku inox
 • Me dritë treguese ndezëse/fikëse
 • Një dritë e vetme
 • Mbrojtje nga djegia kur eshte pa uje
 • Fiket automatikisht kur uji vlon
 • Kordoni i rrymës rrotullohet 360°

Ngrohese Uji Elektrike Hello Kitty 1.7L 2200W

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia 2200W
 • Ena e inoksit 1,7 litra
 • Fikje Automatike
 • rrozullohet 360 grade

Ngrohese Uji Elektrike KK1144 1.7L 2200W

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia 2200W
 • Ena e inoksit 1,7 litra
 • Fikje Automatike
 • Drite led
 • rrozullohet 360 grade

Samovar Elektrik/Ibrik Dysh 3.5L/0.8L 1800W KK1141 DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 8800 L.Çmimi i tanishëm është: 6500 L.
 •  Fuqia: 1800WÇajnik dhe aparat kafejeDizajn elegant dhe klasik Vjen me një filtër uji që lahet Materiali: Çelik inox & qeramike. Sistem i mbrojtjes së shumëfishtë: Mbyllje automatike Fiket kur nuk ka ujë Kursimi i energjisë deri në 90% Kapaciteti: 3.5 litra, 0.8 litra
 • Rubinet
 • Rrotullohet 360 grade

Ngrohese Uji Elektrike KK1137 Inoks 1.7L 2200W

In stock

Çmimi origjinal qe: 4300 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia 2200W
 • Ena e inoksit 1,7 litra
 • Fikje Automatike
 • Drite led
 • rrozullohet 360 grade

Ngrohese Uji Elektrike KK1134 1.7L 1500W

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Fuqia 1500W
 • Ena e qelqit 1,7 litra
 • Fikje Automatike
 • Drite led
 • rrozullohet 360 grade

Ngrohese Uji Ibrik Elektrik Inoksi 1,7L KK1114 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • ✔️Fuqia: 1850-2200 W ✔️Kapaciteti: 1.7 L ✔️Ena shkeputet nga baza dhe rrotullohet 360° ✔️Trupi inox ✔️Kapak mbyllës i sigurisë; ✔️Me filtër ✔️Me dritë treguese funksionimi ✔️Dritare për të parë nivelin e ujit; ✔️Fikje automatike ose manuale; ✔️Mbrojtje nga funksionimi pa ujë brenda

Ngrohese Uji Ibrik Elektrik 1.0L 1200w KK1190 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2900 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
 • ✔️Fuqia: 1550-1650 W ✔️Kapaciteti i enës qelqi: 1.5L ✔️Ena shkeputet nga baza dhe rrotullohet 360° ✔️Trupi inox ✔️Kapak mbyllës i sigurisë; ✔️Me filtër ✔️Me dritë treguese funksionimi dhe dritë LED ✔️Mundësi për të parë nivelin e ujit; ✔️Fikje automatike ose manuale; ✔️Mbrojtje nga funksionimi pa ujë brenda