Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Termus Me Ngrohje 40W DK1117

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Fuqia:40W
 • Lidhet direkt me rrjetin
 • Mbyllje hermetike
 • Materiali: plastikë polimere ABS
 • Dimensionet: 11 x 21 cm
 • Certifikimet:CE, RoHs

Termus Inoksi i Emaluar 0.5L DK19212

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Kapaciteti: 0.5 L
 • Kapsulim dyshtresor për izolim perfekt
 • Ruajtje e temperaturës deri 12 orë
 • Tapë hermetike në formë vide
 • Buton sigurie i kyçjes së kapakut
 • Rrjedhje e kontrolluar e lëngjeve
 • Sitë inoksi ushqimor për filtrimin e pijeve
 • Materiali çelik inox i emaluar
 • Dimensionet: 7 x 21 cm

Termus Inoksi i Emaluar 0.5L DK19213

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Kapaciteti: 0.5 L
 • Kapsulim dyshtresor për izolim perfekt
 • Ruajtje e temperaturës deri 12 orë
 • Tapë hermetike në formë vide
 • Sitë inoksi ushqimor për filtrimin e pijeve
 • Materiali çelik inox i emaluar
 • Dimensionet: 7 x 21 cm

Termus Inoksi Premium 0.5L BA008291 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Kapaciteti: 0.5 L
 • Kapsulim dyshtresor për izolim perfekt
 • Ruajtje e temperaturës deri 12 orë
 • Tapë në formë vide me valvul sigurie
 • Derdhje e kontrolluar e lëngjeve
 • Kapak që përdoret edhe si kupë
 • Materiali çelik inox SUS304 premium
 • Dimensionet: 6.5 x 24 cm

Termus Inoksi Premium 1L BA008314 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Kapaciteti: 1 L
 • Kapsulim dyshtresor për izolim perfekt
 • Ruajtje e temperaturës deri 12 orë
 • Tapë në formë vide me valvul sigurie
 • Derdhje e kontrolluar e lëngjeve
 • Kapak që përdoret edhe si kupë
 • Materiali çelik inox SUS304 premium
 • Dimensionet: 8 x 32 cm

Çante Termus Per Piknik 25 Litra Medio

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
Materiali: Poliester/ Veshje speciale alumini nga brenda Permasat: 37 x 22 x 30 cm

Termus Inoksi Me Tregues LED Te Temperatures

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali inoks ushqimor Volumi 500ml Tregues led i temperatures

Termusi, çantat ose kutitë termike janë aleati juaj absolut për të shijuar pijen tuaj të preferuar, pasi ju ofrojnë mundësinë ta shijoni gjithmonë dhe kudo në temperaturën perfekte! Shfletoni koleksionin tonë në HOMESHOP.AL dhe zbuloni një pajisje termike të bërë nga materiale të cilësisë së shkëlqyer, të çertifikuara për mungesën e substancave të dëmshme për shëndetin ose mjedisin. Gjeni pajisjen ose gotën tuaj të preferuar izotermale, duke zgjedhur nga një gamë e madhe ngjyrash dhe dizajnesh! Merrni një termos me kapak, hapje ergonomike, tregues temperature dhe veshje të dyfishtë, në mënyrë që të shijoni pijen tuaj të preferuar të nxehtë ose pijen e ftohtë në temperaturën perfekte në çdo kohë! Termusët tanë mund ta mbajë përmbajtjen e tyre të nxehtë për 12+ orë dhe të ftohtë për 24+ orë!