Po shfaqen krejt 16 përfundimet

Diamond Mbajtese Akulli Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Kapaciteti i mbajtëses: 1.3 L
 • Përmasat: diametri 12, lartësia 12 cm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Pesha e produktit: 1300 gramë
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Scale Dekanter/Shishe 700ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 7200 L.Çmimi i tanishëm është: 5700 L.
 • Kapaciteti i dekanterit: 0.7 L
 • Përmasat: 24.5 x 7 x 12.5 cm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Pesha e produktit: 2636 gramë
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Megan Dekanter/Shishe 700ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 6900 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 • Kapaciteti i dekanterit: 0.7 L
 • Përmasat: 23 x 9.5 x 9.5 cm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Pesha e produktit: 2425 gramë
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Alexandra Dekanter/Shishe 550ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 4400 L.
 • Kapaciteti i dekanterit: 0.55 L
 • Përmasat: 26.5 x 13 x 7.5 cm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Pesha e produktit: 1670 gramë
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Vazo Kristal Bohemia 390mm Metropolitan

In stock

Çmimi origjinal qe: 8800 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 132 x 132 x 390 mm

Vazo Kristal Bohemia 305mm Metropolitan

In stock

Çmimi origjinal qe: 6200 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 132 x 132 x 305 mm

Pjatance me Fron Kristal Bohemia 330mm Metropolitan

In stock

Çmimi origjinal qe: 8400 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 255 x 255 x 221 mm

Frutiere me Fron Kristal Bohemia 305mm Metropolitan

In stock

Çmimi origjinal qe: 8900 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 255 x 255 x 221 mm

Frutiere Kristal Bohemia 305mm Metropolitan

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 5400 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 255 x 255 x 136 mm

Mbajtese Llokumesh Kristal Bohemia 220mm Metropolitan

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 190 x 190 x 176 mm

Mbajtese Llokumesh Kristal Bohemia 180mm CASABLANCA

In stock

Çmimi origjinal qe: 5200 L.Çmimi i tanishëm është: 4300 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 180 x 180 x 162 mm

Frutiere Kristal Bohemia 240mm CASABLANCA

In stock

Çmimi origjinal qe: 7800 L.Çmimi i tanishëm është: 6300 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 240 x 240 x 117 mm

Frutiere Kristal Bohemia 280mm CASABLANCA

In stock

Çmimi origjinal qe: 8200 L.Çmimi i tanishëm është: 6600 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 280 x 280 x 95 mm

Vazo Kristal Bohemia 305mm CASABLANCA

In stock

Çmimi origjinal qe: 8200 L.Çmimi i tanishëm është: 6600 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 143 x 143 x 305 mm

Ore Kristali Bohemia 30.5cm 24%PbO

In stock

Çmimi origjinal qe: 8500 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
 • Orë kristali luksoz me mekanizëm orësh QUARTZ dhe flori të vërtetë të lyer
 • Kristal me oksid  plumbi 24% PbO
 • Cilësia TOP Çeke
 • Lartësia 305 mm
 • Dizajn aristokratik
 • Pas heqjes së mekanizmit, mund të lahet në enëlarëse
 • Paketuar në një kuti dhuratë blu të errët

Crystal BOHEMIA renditet ndër prodhuesit kryesorë botërorë të kristalit. BOHEMIA krijon produkte magjepsëse që përfaqësojnë ndërveprimin e artit, përvojës shumëvjeçare artizanale dhe traditës shumëshekullore. Kristalet Bohemia që do të gjeni në HOMESHOP.AL do të sjellin luks dhe shkëlqim të pakrahasueshëm në tavolinat tuaja të përditshme dhe në çastet më të rëndësishëm të jetës tuaj!