Po shfaqen krejt 18 përfundimet

Mini Vater Teke Per Cdo Ene 500W BM105

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Fuqia: 500 W Përmasat e vatrës së gatimit: 10 CM Dritë treguese Ndezur/Fikur Kontroll i rregullueshëm i temperaturës Termostat automatik Paneli: Inoks + Plastikë polimere

Furre/Tave Rrethore Me Korrent Me Termostat 1400W*42L*57cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 8900 L.Çmimi i tanishëm është: 6500 L.
 •  Fuqia totale: 1400W
 • Me dy rezistenca lart dhe poshtë nga 700W secila
 • Diametri i brendshëm i furrës: 5o cm
 • Materiali i panelit: Alumin dhe çelik i zmaltuar
 • Kapaciteti  42 Lt.
 • Rregullim i temperaturës me termostat nga 50 - 300 C°
 • Me dritare për kontroll të pjekjes pa e hapur furrën

Furre/Tave Rrethore Me Korrent Me Termostat 1300W*32L*46.5cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 7600 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 •  Fuqia totale: 1300W
 • Me dy rezistenca lart dhe poshtë nga 650W secila
 • Diametri i brendshëm i furrës: 4o cm
 • Materiali i panelit: Alumin dhe çelik i zmaltuar
 • Kapaciteti  32 Lt.
 • Rregullim i temperaturës me termostat nga 50 - 300 C°
 • Me dritare për kontroll të pjekjes pa e hapur furrën

Furre pjekje rrethore KC3029 2200W

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 9000 L.
Pershkrimi Furre pjekje rrethore KC3029 Furre pjekje rrethore KC3029  Ben  pjekje të njëtrajtshme dhe krokante të picave, elementët e nxehtësisë

Furre me Mikrovale DSP KB6006 1520W 30Litra

In stock

Çmimi origjinal qe: 30000 L.Çmimi i tanishëm është: 18000 L.
Furre me Mikrovale DSP KB6006, shkrirje dhe ngrohje e menjehershme, volum 30Litra 1520w, 10 nivele fuqije sipas deshires tuaj.

Furre me Mikrovale DSP KB6002 1150W 20Litra

In stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.
shkrirje dhe ngrohje e menjehershme, volum 20Litra 700w, 6 opsione te ndryshme ngrohje sipas deshires tuaj.

Vater Teke Per Cdo Ene 1500W KD5054 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 2600 L.
 • Fuqia: 1500 W Përmasat e vatrës së gatimit: 185 mm Dritë treguese Ndezur/Fikur Kontroll i rregullueshëm i temperaturës Termostat automatik Paneli: Metal i lyer me sprucim + Plastikë polimere

Pjanure Infrared Per Cdo Ene 1000W/1800W KD5058 DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
Fuqia: 1000W+1800W Xham i zi prej kristaliti shumë rezistent Kontroll i rregullueshëm i temperaturës Termostat automatik Funksion bllokimi  për mbrojtjen e fëmijëve:                                                                                              Krijon temperatura të larta                                                                                                                                   Pa rrezatim elektromagnetik                                                                                                                                Kursim energjie dhe jetëgjatësi funksionimi Shumëfunksionale: Tiganisje, Pjekje në skarë, Ngrohje, Zierje dhe BBQ E përshtatshme për cdo lloj ene gatimi

Vater Dyshe Per Cdo Ene 1000/1500W KD5055 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6300 L.Çmimi i tanishëm është: 3800 L.
 • Fuqia: 1000+ 1500 W Përmasat e vatrave të gatimit: 155mm+ 185 mm Dy drita treguese Ndezur/Fikur Kontroll i rregullueshëm i temperaturës Termostat automatik Paneli: Metal i lyer me sprucim + Plastikë polimere

Pjanure Infrared Per Cdo Ene 2000W KD5033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 10500 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 • Fuqia: 2000 W Kontroll me Prekje. Panel prej çeliku inox. Xham i plotë kristali i zi A-Grad, madhësia 294*374mm. Treguesi i ekranit LED me 4 shifra tregon funksionet e fuqisë, temperaturës, kohëmatësit dhe kyçjes. Madhësia e produktit: 294*374*66mm.

Pjanure Me Induksion 2000W KD5049 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
✔️Kurseni energji me pjanur me induksion ✔️Fuqia maksimale 2000w ✔️Suprina: kristalit i zi  A Grade 26x29cm ✔️Kontroll me prekje ✔️Ekran LED me 4 shifra ✔️8 nivele te kontrollit te fuqise ✔️fikje e kontrolluar deri ne 3 ore

Pjanur Infrared Per Cdo Ene 2000W KD5052 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Fuqia: 2000 W Madhësia e panelit: 28*36cm Ekranit LED Kontroll rrëshqitës me prekje Temperaturë e rregullueshme Me dorezë të dyfishtë Materiali i vatrës: Kristalit i zi A Grade Paneli prej çeliku inox Kronometër me zile deri në 3 0rë

Air Fryer/Oven Fritezë me Ajër/Furrë 12 L 1800W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 25000 L.Çmimi i tanishëm është: 14500 L.
Fuqia: 1800 W Kapaciteti: 12L Temperaturë e kontrollueshme: 60-200℃ Koha e punës: 1-60 minuta Me kontroll të shpejtësisë së ventilatorit Dritare xhami për kontroll të gatimeve pa hapur furrën Me dritë brenda Tavë, dy zgara, hell, kosh rrotullues dhe 10 shufra për kremvice Ekran LED me ekran me prekje Sistemi i menusë së gatimit automatik me buton për çdo lloj ushqimi Zile automatike kur mbaron gatimi Mbrojtje nga mbinxehja Këmbë kundër rrëshqitjes Mbrojtje nga nxehtësia gjatë heqjes së tepsive, zgarave ose hellit. Panel dhe doreza të ftohta në prekje kur pajisja gatuan.

Air Fryer/Oven Fritezë me Ajër/Furrë 23L KT23C DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 16000 L.Çmimi i tanishëm është: 12800 L.
Kapaciteti: 23L Fuqia si furrë: 1400 W                                                                                                                            Përmasat e furrës:31x32x17 cm                                                                                                                  Fuqia si fritezë ajri të nxehtë: 1700 W Koha e punës 60 minuta                                                                                                                  Temperaturë e kontrollueshme:100-230°C Paneli i përparmë inoks Dera e dyfishtë prej xhami rezistente ndaj nxehtësisë Me sistem qarkullimi të ajrit 360° me fluks variabël Fiket automatikisht dhe me sinjal akustik Rezistencat e sipërme dhe të poshtme prej inoksi Çelës rrotullues për zgjedhjen e programit                                                                                                        5 programe: zierje, vlim, pjekje, skuqje, skuqje të thellë Aksesorë: 1 tavë për pjekje: çeliku i smaltuar 1 zgarë pjekje: çeliku i kromuar 1 dorezë për tigan: çelik i kromuar

Furre Me Hell 2000W KT48 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 11900 L.
 • Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Fuqia: 2000W Kapaciteti: 48L Kohëmatësi: 60 Min Kontroll i temperaturës deri në 250 Gradë Panel 100% prej çeliku inox Fikje Automatike me sinjalizim me zile Rezistencat e ngrohjes së sipërme dhe të poshtme  prej çeliku inox Përzgjedhësi i elementeve të ngrohjes; Dritare elegante prej qelqi të temperuar rezistente ndaj nxehtësisë ; Me hell  që rrotullohet 360° dhe llambë të brendshme; Aksesorë: 1 Tave për pjekje: çelik i smaltuar 1 zgarë pjekje: çelik i kromuar 1 dorezë kapëse e taves: çelik i kromuar 1 tav për pica 30 cm 1 hell: çelik i kromuar

Furre me Mikrovale 1150W KB6001 DSP Professional

In stock

13500 L
 • Kapaciteti: 20L Fuqia: 1150W Frekuenca e mikrovalës: 2450MHz 6 nivele të fuqisë Tabaka xhami me mekanizëm rrotullues 24.5 cm Koha e gatimit 30 minuta Funksion automatik për shkrirje Derë prej xhami special

Air Fryer/Oven Fritezë me Ajër/Furrë KB2030 12L 1700W DSP

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 25000 L.Çmimi i tanishëm është: 14000 L.
Fuqia: 1700 W Kapaciteti: 12 L Panel komandash digjital Temperaturë e kontrollueshme: 65-200℃ Temperatura brenda furrës arrin deri 300℃ Koha e punës: 0-30 minuta Funksionet: grillë, skuqje, pjekje dhe skuqje të fortë. Rezistenca ngrohëse inoks S304 Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Oven Fritezë me Ajër/Furrë12L KB2029 1700W DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 13500 L.
Fuqia: 1700 W
Kapaciteti: 12 L
Panel komandash digjital
Temperaturë e kontrollueshme: 65-200℃
Temperatura brenda furrës arrin deri 300℃
Koha e punës: 0-30 minuta
Funksionet: grillë, skuqje, pjekje dhe skuqje të fortë.
Dritare xhami për kontroll të gatimeve pa hapur furrën
Tavë, dy zgara, hell, kosh rrotullues dhe 10 shufra për kremvice
Dimensionet e brendshme të furrës 24 x 240 cm
90% më pak vaj për te skuqur
Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen
Rezistenca ngrohëse inoks S304
Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit
Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji
Mbrojtje nga mbinxehja
Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes
Këmbë që nuk rrëshqasin