Po shfaqen krejt 8 përfundimet

Diamond Mbajtese Akulli Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Kapaciteti i mbajtëses: 1.3 L
 • Përmasat: diametri 12, lartësia 12 cm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Pesha e produktit: 1300 gramë
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Vazo Kristal Bohemia 390mm Metropolitan

In stock

Çmimi origjinal qe: 8800 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 132 x 132 x 390 mm

Vazo Kristal Bohemia 305mm Metropolitan

In stock

Çmimi origjinal qe: 6200 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 132 x 132 x 305 mm

Vazo Kristal Bohemia 305mm CASABLANCA

In stock

Çmimi origjinal qe: 8200 L.Çmimi i tanishëm është: 6600 L.
 • Materiali kristal me 24% PbO
 • Permasat 143 x 143 x 305 mm

Vazo Porcelani 25cm Oriana Ferelli® GJ263-01-855H

In stock

Çmimi origjinal qe: 3700 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Vazo Porcelani 25cm Oriana Ferelli® GJ263-01-877H

In stock

Çmimi origjinal qe: 3700 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Vazo Porcelani 25cm Oriana Ferelli® GJ263-01-K7

In stock

Çmimi origjinal qe: 3700 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Vazo Porcelani 25cm Oriana Ferelli® GJ263-01-J3

In stock

Çmimi origjinal qe: 3700 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.