Po shfaqen krejt 11 përfundimet

Mbajtese Vaj/Uthull Tavoline 500ML BA025364

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 450 L.
 • Përmasat: 24 cm x 6.5 cm (lartësia x diametri)
 • Kapaciteti: 500 ml
 • Materiali: qelq me trashësi 5 mm
 • Me tapë hermetike silikoni e tipit vidhë
 • Me grykë për të derdhur vaj/uthull ngadalë
 • Me mbyllëse për të mbajtur jashtë pluhurin dhe insektet
 • Me fund të gjerë për stabilitet
 • Ngjyra: e zezë/e bardhë

Mulli Erezash Kripe Manual Transparent EF023929

In stock

Çmimi origjinal qe: 1600 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Përmasat: 16 cm x 5.8 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: peksiglas 3 mm
 • Me ingranazhe inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë

Mulli Erezash Kripe Manual Transparent AK229

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Përmasat: 18 cm x 5.8 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: peksiglas 3 mm/qeramikë/inoks
 • Me ingranazhe qeramik/inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë

Mulli Erezash Kripe Manual Transparent EF613926

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Përmasat: 16 cm x 5.8 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: peksiglas 3 mm/qeramikë/inoks
 • Me ingranazhe qeramik/inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë

Mulli Erezash Kripe Manual Transparent AK228

In stock

Çmimi origjinal qe: 1300 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Përmasat: 14 cm x 5.8 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: peksiglas 3 mm/qeramikë/inoks
 • Me ingranazhe qeramik/inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë

Mulli Erezash Kripe Manual Transparent 51032 HEREVIN

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Përmasat: 31 cm x 6 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: peksiglas 5mm/qeramikë/inoks
 • Me ingranazhe qeramik/inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë
 • Prodhuar në Turqi

Mulli Erezash Kripe Manual TS074026 HEREVIN

In stock

Çmimi origjinal qe: 1300 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Përmasat: 21 cm x 5 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: peksiglas/qeramikë/inoks
 • Me ingranazhe qeramik/inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë
 • Prodhuar në Turqi

Mulli Kripe/Piperi Manual 98007377 STATUS SLOVENIA

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Përmasat: 13 cm x 5.5 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: qelq/qeramikë/inoks
 • Me mulli qeramik/inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë
 • Prodhuar në Slloveni

Havan Mermeri Erezash/Hudhre/Barishtesh 98015617

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Përmasat: 8 cm x 10 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: mermer premium

Mulli Piperi Manual Druri i Bardhe/Zi KC-734 MAX.HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Përmasat: 14 cm x 5 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: dru/qeramikë/inoks
 • Me mulli qeramik/inoks
 • Me çelës të sipërm për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë

Mulli Piperi Manual Druri BA016539

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Përmasat: 17 cm x 4.5 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: dru/qeramikë/inoks
 • Me mulli qeramik/inoks
 • Me çelës të sipërm për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë

Kripa dhe piperi, vaji dhe uthulla i japin shije çdo gatimi. Ato janë përbërës thelbësorë në çdo ushqim dhe çdo tryezë, pasi secili mund të shtojë sasinë e dëshiruar në pjatën e tij. Kjo është arsyeja pse HOMESHOP.AL ka krijuar për ju një koleksion të kriporeve dhe vajoreve, të cilat janë bërë nga materiale cilësore dhe të dizajnuara duke pasur parasysh ergonominë dhe estetikën e lartë, për të ngritur pamjen dhe rregullimin e tryezës suaj! Pajisni tavolinën ose banakun tuaj të kuzhinës me një mbajtëse  uthulle dhe vaji, kripore dhe mullinj erëzash për të pasur shije menjëherë në tavolinë!