Po shfaqet përfundimi i vetëm

Kapakë Qelqi Të Temperuar 16deri32cm Pyrex FRA

In stock

800 L1700 L
  • Qëndrueshmëri dhe cilësi e pakrahasueshme që kombinohen për të krijuar rezultate të mrekullueshme gastronomike.
  • Doreza bakeliti të zi, rezistent ndaj temperaturës dhe përdorimit.
  • Aksesori i nevojshëm për enët tuaja për përdorim në kuzhinë ose furrë!
  • Përmasat nga 16 deri 32 cm.

Ndonjëherë ndryshimi është në detaje dhe kështu në HOMESHOP.AL ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë të pjesëve, kapakëve, dorezave dhe aksesorëve të tjerë enë gatimi. Në këtë kategori do të gjeni artikuj të dobishëm që do të përmirësojnë enët tuaja ekzistuese të gatimit.