S’u gjetën produkte që përputhen me përzgjedhjen tuaj.

Një tjetër element që rrit funksionalitetin si dhe arredimin e hapësirës janë pasqyrat. Vendosja e një pasqyre në çdo dhomë nxjerr në pah hapësirën, duke i dhënë asaj thellësi dhe duke e bërë atë të duket më e madhe. Në HOMESHOP.AL do të zbuloni një koleksion jashtëzakonisht të pasur pasqyrash për shtëpinë dhe biznesin tuaj, nga të cilat dallohen pasqyrat e dyshemesë, pasqyrat e tavolinës dhe pasqyrat e murit si dhe pasqyrat e dorës. Zgjidhni një pasqyrë me gjatësi të plotë për dhomën e gjumit, ndërsa një pasqyrë dekorative do t’i përshtatej më shumë dhomës së ndenjes ose ngrënies. Pasqyrat më të mëdha konsiderohen madje ideale për pasqyrat e dhomës së ndenjes pasi ato e zmadhojnë edhe më shumë hapësirën. Merrni pasqyrat tuaja të preferuara me çmime të volitshme dhe mos humbisni të gjithë koleksionin në shandanë, vazo moderne, lule dekorative, korniza dhe të gjithë artikujt zbukurues që do të dekorojnë çdo hapësirë.