Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Tenxhere Me Presion Inoksi 18/10 Ø21cm 8L BONERA

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Përmasat:  Ø 21 x 20.5 cm
 • Kapaciteti: 8.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Presioni: 0.55 deri 1.1 Bar
 • Fund i trefishtë i presuar
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej inoksi të salduara me një teknologji që nuk lejon përçimin e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi 18/10 Ø20cm 6L BONERA

In stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 20 x 16 cm
 • Kapaciteti: 6.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej bakeliti rezistent
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Ø22cm 7L Home Perfect

In stock

Çmimi origjinal qe: 3900 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Materiali: Inoks
 • Permasat:  Ø 22 x 20 cm
 • Kapaciteti: 7.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë me tre nivele sigurie
 • Fund i trefishtë
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø22cm 8L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12900 L.Çmimi i tanishëm është: 8900 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 22 x 23 cm
 • Kapaciteti: 8.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø22cm 6L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 8400 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 20 x 16 cm
 • Kapaciteti: 6.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø20cm 4L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 10000 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 20 x 14.5 cm
 • Kapaciteti: 4.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø32cm 8L NESTA SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 24000 L.Çmimi i tanishëm është: 16800 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 32 x 18 cm
 • Kapaciteti: 8.00 Lt
 • Kapak që siguron 3 nivele presioni: 60 kPa/75 kPa/ 1.15 kPa
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej bakeliti super rezistent
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxherja me presion është një enë gatimi e rëndësishme në kuzhinën amatore dhe profesionale, pasi i përgjigjet kompleksitetit të përditshmërisë dhe ritmeve të saj intensive, duke kursyer kohën tonë të çmuar dhe në të njëjtën kohë duke siguruar shije dhe teksturë të përsosur të ushqimit. Tek HOMESHOP.AL do të gjeni tenxhere me presion prej inoksi cilësor,  super të sigurta, me  dizajn modern dhe teknologji të avancuar, për të thjeshtuar gatimin tuaj të përditshëm. Pajisuni me veglat e duhura të kuzhinës dhe enët e gatimit me cilësi më të lartë, duke i zgjedhur ato nga koleksioni ynë i shkëlqyer!