Po shfaqet 1–12 nga 14 përfundimegjithsej

Show sidebar
-20%eko
Close

Creperie elektrike 25 cm

L2000 L1600
diametri 25cm alumin me veshje guri doreza bakelit  
-14%eko
Close

Creperie elektrike 28 cm

L2200 L1900
diametri 28cm alumin me veshje guri doreza bakelit  
-22%eko
Close

Tigan Induksion Qeramik Copper 20 cm

L1800 L1400
Seritë e bakrit qeramike përdorin shtresën qeramike të teknologjisë më të fundit, e cila është plotësisht natyrale dhe nuk përmban
-20%eko
Close

Tigan Induksion Qeramik Copper 22 cm

L2000 L1600
Seritë e bakrit qeramike përdorin shtresën qeramike të teknologjisë më të fundit, e cila është plotësisht natyrale dhe nuk përmban
-22%eko
Close

Tigan Induksion Qeramik Copper 24 cm

L2300 L1800
Seritë e bakrit qeramike përdorin shtresën qeramike të teknologjisë më të fundit, e cila është plotësisht natyrale dhe nuk përmban
-19%eko
Close

Tigan Induksion Qeramik Copper 26 cm

L2600 L2100
Seritë e bakrit qeramike përdorin shtresën qeramike të teknologjisë më të fundit, e cila është plotësisht natyrale dhe nuk përmban
-18%eko
Close

Tigan Induksion Qeramik Copper 28 cm

L2800 L2300
Seritë e bakrit qeramike përdorin shtresën qeramike të teknologjisë më të fundit, e cila është plotësisht natyrale dhe nuk përmban
-19%eko
Close

Tigan Induksion Qeramik Copper 30 cm

L3200 L2600
Seritë e bakrit qeramike përdorin shtresën qeramike të teknologjisë më të fundit, e cila është plotësisht natyrale dhe nuk përmban
-21%eko
Close

Tigan me Induksion Guri Lava 20 x 4,8 cm

L3400 L2700
diametri 20cm lartesia 4,5cm alumin me veshje guri GREBLON doreza bakelit
-21%eko
Close

Tigan me Induksion Guri Lava 22 x 5 cm

L3900 L3100
diametri 22cm lartesia 5cm alumin me veshje guri GREBLON doreza bakelit
-20%eko
Close

Tigan me Induksion Guri Lava 24 x 5,5 cm

L4400 L3500
diametri 24cm lartesia 5,5cm alumin me veshje guri GREBLON doreza bakelit
-19%eko
Close

Tigan me Induksion Guri Lava 26 x 5,8 cm

L5200 L4200
diametri 26cm lartesia 5,8cm alumin me veshje guri GREBLON doreza bakelit