Po shfaqen krejt 8 përfundimet

Site Dore Inoksi Me Bisht BA030204 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Diametri 7 cm
 • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere
 • Sitë shumë e imët
 • Prodhuar në Greqi

Site Dore Inoksi Me Bisht BA030211 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Diametri 9 cm
 • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere
 • Sitë shumë e imët
 • Prodhuar në Greqi

Site Dore Inoksi Me Bisht M-352-18 MAX.HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Diametri 18 cm
 • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere

Site Dore Inoksi Me Mekanizem BA006259 ESTIAGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Përmasat: Gjerësia: 10.5 cm, Lartësia: 9.5 cm
 • Kapaciteti: 250 gramë
 • Materiali: 100% prej Çeliku Inoks

Kulluese Inoksi Premium 26cm 94030697 VENUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: Inoks Premium Ushqimor
 • Përmasat: 14 x 14 x 26 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

Site Shumefunksionale DH2127 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Përmasat: 25 x 21 x 8 cm
 • Materiali: Plastike polimere
 • Sitë inoksi ultra e imët

Tharese Sallate DK700030

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Materiali i konstruktit: plastikë polimere
 • Dorezë dhe fund jorrëshqitës
 • Përmasat: 18 x 23 x 14 cm

Tharese Sallate 4.75L AK336218 PlastArt®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Materiali i konstruktit: plastikë polimere
 • Kapaciteti: 4.75 L
 • Dorezë dhe fund jorrëshqitës
 • Përmasat: 16 x 26 x 15cm

Kullesat dhe sitat janë një aksesor i domosdoshëm dhe absolutisht i dobishëm për kuzhinën tuaj, pasi ato do t’ju ndihmojnë të kulloni makaronat dhe të lani frutat, perimet dhe ushqimet e tjera ose të sitni miell, ose të kulloni çaj dhe gjithçka tjetër! Në HOMESHOP.AL ne kemi një shumëllojshmëri të kullesave dhe sitave që mbulojnë të gjitha nevojat tuaja dhe ju bëjnë përshtypje me cilësinë dhe dizajnin e tyre ergonomik. Mos harroni të hidhni një sy në koleksionin tonë të madh të veglave të gatimit, si dhe takëmet e servirjes dhe enët e gatimit!