Po shfaqen krejt 15 përfundimet

Abazhur Muri Kristali F1793W2 Me 2 Llampa G9 LED

In stock

Çmimi origjinal qe: 10000 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.

Abazhur Muri Kristali F1793W2 Me 2 Llampa G9 LED prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi kristalor cilësor Asfour dhe inoksi special krom/nikel!

Abazhur Muri Kristali F1793WA2 Me 2 Llampa G9 LED

In stock

Çmimi origjinal qe: 10000 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.

Abazhur Muri Kristali F1793WA2 Me 2 Llampa G9 LED prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi kristalor cilësor Asfour dhe inoksi special krom/nikel!

Abazhur Muri Qelqi Murano Bronx F1768W Me 1 Llampe G9 LED

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.

Abazhur Muri Qelqi Murano Bronx F1768W Me 1 Llampe G9 LED prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi Murano, i famshëm në botë dhe bronxi, me fije çeliku për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Muri Qelqi Murano Bronx F1768W Me 2 Llampa G9 LED

In stock

Çmimi origjinal qe: 12700 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.

Abazhur Muri Qelqi Murano Bronx F1768W Me 2 Llampa G9 LED prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi Murano, i famshëm në botë dhe bronxi, me fije çeliku për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Dyshemeje Qelqi Murano Bronx F1734 Me 3 Llampa

In stock

Çmimi origjinal qe: 38600 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.

Abazhur Dyshemeje Qelqi Murano Bronx F1734 Me 3 Llampa prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi Murano, i famshëm në botë dhe bronxi cilësor!

Abazhur Muri Qelqi Murano Bronx F1353W Me 2 Llampa G9 LED

In stock

Çmimi origjinal qe: 8500 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.

Abazhur Muri Qelqi Murano Bronx F1353W Me 2 Llampa G9 LED prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi Murano, i famshëm në botë dhe bronxi, me fije çeliku për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Muri Kristali F1034W Me 1 Llampe G9 LED

In stock

Çmimi origjinal qe: 8000 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.

Abazhur Muri Kristali F1034W Me 1 Llampe G9 LED prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej kristali cilësor Asfour dhe inoksi special krom/nikel, me fije çeliku për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Muri Kristali F679W Me 1 Llampe E14

In stock

Çmimi origjinal qe: 8900 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.

Abazhur Muri Kristali F679W Me 1 Llampe E14 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej kristali cilësor Asfour dhe inoksi special krom/nikel, me fije çelikut për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Muri Bronx Kristal 11001 Me 1 Llampe E14

In stock

Çmimi origjinal qe: 14600 L.Çmimi i tanishëm është: 7300 L.

Abazhur Muri Bronx Kristal 11001 Me 1 Llampe E14 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej kristali cilësor Asfour dhe bronxi cilësor, me fije çeliku për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Tavani/Muri Kristali F872CC Me 2 Llampa

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.

Abazhur Tavani/Muri Kristali F872CC Me 2 Llampa prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej kristali cilësor Asfour dhe inoksi special krom/nikel, me fije çeliku për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Muri Qelqi Murano F460 BRONX 2xG9 Llampa LED

In stock

Çmimi origjinal qe: 10400 L.Çmimi i tanishëm është: 5200 L.

Abazhur Muri Qelqi Murano F460 BRONX 2xG9 Llampa LED prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi Murano, i famshëm në botë dhe bronxi, me fije çeliku për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Muri Kristali F1686W Me 1 Llambe G9 LED

In stock

Çmimi origjinal qe: 10000 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.
Abazhur Muri Kristali F1686W Me 1 Llambe G9 LED prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë nga kristali Asfur me famë botërore   dhe inoksi special krom/nikel dhe fijet e çelikut për lidhjen e pjesëve!

Abazhur Muri Kristali TOP1368 me 1 llambe G9 LED

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
Abazhur Muri Kristali TOP1368 me 1 llambe G9 LED prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë nga kristali Asfur me famë botërore   dhe inoksi special krom/nikel dhe fijet e çelikut për lidhjen e pjesëve!

Abazhur Muri Kristali F1718 me 1 llambe G9 LED

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
Abazhur Muri Kristali F1718 me 1 llambe G9 LED prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë nga kristali Asfur me famë botërore   dhe inoksi special krom/nikel dhe fijet e çelikut për lidhjen e pjesëve!

Abazhur Muri Kristali F1721 me 1 llambe G9 LED

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
Abazhur Muri Kristali F1721 me 1 llambe G9 LED prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë nga kristali Asfur me famë botërore   dhe inoksi special krom/nikel dhe fijet e çelikut për lidhjen e pjesëve!

Përmirësoni ndriçimin e hapësirës së shtëpisë ose biznesit tuaj me abazhurët tanë të tavanit. Të bërë me inoks ose bronx, kristale Swarovski ose Asfour, qelqe Murano dhe materiale të tjera të përjetshme ato krijojnë dizajne mbresëlënëse! Abazhurët e koleksionit tonë janë të gjithë të punuar me dorë në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare. Ata do të jenë një vlerë e shtuar në arredimin e ambientit tuaj!