Po shfaqet 1–24 nga 36 përfundimegjithsej

Grille Elektrike BA011857 2000W ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 21000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.
 • Fuqia: 2000W
 • Pllaka antingjitëse me sprucim graniti
 • Përmasat e pllakës 29 x 21 cm
 • Pllaka të shkëputshme me shtypjen e një butoni
 • Hapjes 180° e kthen në një skarë me hapje totale 29 x 42 cm
 • Lartësi e rregullueshme të pllakës së sipërme
 • Temperaturë e rregullueshme me termostat
 • Dritë funksionimi
 • Kanal dhe enë për grumbullimin e yndyrës
 • Këmbë që nuk rrëshqasin
 • Certifikimet: CE, INTERTEK, RoHS, BUREAU VERITAS, GS

Thekese Buke Toaster 1400W KC2046 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • Fuqia: 1400 W Thekëse buke e ftohtë ne prekje për 4 feta Madhësia e folesë: 25.2x3.2x11.5cm Me buton anullimi, ringrohjeje dhe shkrirjeje Dalje automatike e bukës së thekur dhe mbyllje automatike 7 opsione të temperaturës Fole e gjerë me sistem automatik centrimi Funksion kundër bllokimit Ruajtja e kordonit nën bazë Këmbë gome kundër rrëshqitjes Kompakt dhe i lëvizshëm

Grill BBQ Zgare KB1057 2000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6900 L.Çmimi i tanishëm është: 4200 L.
Rreth Produktit Grill BBQ Zgare KB1057 2000W Me këtë grill ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një

Grill Zgare e Shendetshme KB1082 2000w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 5900 L.
Rreth Produktit Grill Zgare e Shendetshme KB1082 Me këtë Grill te fuqishem 200w ju mund të shijoni lloje të ndryshme

Grill BBQ Tostiere KB1083 1600 W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
Rreth Produktit Grill BBQ Tostiere KB1083 1600 W Me këtë grill ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me

Tostier Arepa 1200w KC1228 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Karakteristikat e Arepas Arepa është një petë e sheshtë, e rrumbullakët, pa maja me kokrra misri të njomur, të bluar, ose

Tostiere Grill 900w KC1212 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 5300 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Rreth Produktit Tostiere Grill 900w KC1212 Me këtë toster ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një pajisje

Tostiere Vafle Grill 750w KC1209 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4200 L.
Fuqia: 750 W
Madhësia e pjatës: 23.0*13.3*1.1cm
Pllaka e zëvendësueshme: sanduiç, skarë, vafle
Sipërfaqe dekorative inox
Dorezë e ftohtë ne prekje
Veshje jo ngjitëse
Treguesi i dritës së fuqisë dhe gatishmërisë
Kontroll automatik i temperaturës
Qëndron në këmbë për ruajtjen dhe kursimin e hapësirës
Këmbë kundër rrëshqitjes

Tostiere Grill 1400w KC1177 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
Rreth Produktit Tostiere Grill 1400w KC1177 Me këtë toster ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një pajisje

Tostiere Grill 800w KC1170 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
Rreth Produktit Tostiere Grill 800w KC1170 Me këtë toster ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një pajisje

Multicooker KC3040 Multikuker 4NË1 1400W DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 15900 L.Çmimi i tanishëm është: 9900 L.
Fuqia: 1400 W Paneli: Çelik special i presuar Materiali i pllakës ngrohëse : Alumin i derdhur Temperaturë e kontrollueshme: 60-230 ℃ Temperaturë me 4 shkallë: mbajtje ngrohtë / gatim i ngadaltë / gatime në avull / skarë Përmasat e skarës së sheshtë dhe asaj të mishit: 39x 24x 3.3 cm Madhësia e tavës së thellë: 41x 24.5x 8 cm Madhësia e skarës për avull: 31x21x 0.5 cm Enët çmontohen kollaj për t'u përdorur dhe për t'u pastruar lehtësisht Funksioni: skuqje, pjekje, avull, zierje Mbrojtje nga mbinxehja Aksesorët: tavë e thellë, skarë avulli prej inoksi, skarë e sheshtë, skarë bifteku

BERES VAFLASH/WAFFLES KC1168 800W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
 • Fuqia: 700-800 W Madhësia e pjatës: 21,5*12,5 cm 2 copa pjata vafle fikse Pllaka me veshje jo ngjitëse për pastrim të lehtë Mbulesa material rezistent ndaj temperaturës së lartë Tregues i fuqisë dhe ndezjes Kontroll automatik i temperaturës Qendrim në këmbë për kursim vendi Dorezë antitermike kundër djegies Këmbë që nuk rrëshqasin

Skare/Grill/ Tostiere 2000W R2684 RAF

In stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 5990 L.
 • -Fuqia: 2000 W
 • -Temperaturë e rregullueshme
 • -Doreza që nuk nxehen gjatë pjekjes
 • -Lloji i pllakave me veshje jo-ngjitëse -Tregues i gatishmërisë për gatim -Dimensionet : 30x35x35 cm
 • -Hapje 180 gradë
 • -Rregullim i lartësisë së pllakave sipas trashësisë së ushqimit që piqni

Thekese Buke Toaster 850W KC2045 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 2990 L.
 • Fuqia: 700-850 W Thekëse buke e ftohtë ne prekje me 2 feta Madhësia e folesë: 13.5x3.8x12.0 cm Me buton anullimi, ringrohjeje dhe shkrirjeje Dalje automatike e bukës së thekur dhe mbyllje automatike 7 opsione të temperaturës Fole e gjerë me sistem automatik centrimi Funksion kundër bllokimit Ruajtja e kordonit nën bazë Këmbë gome kundër rrëshqitjes Kompakt dhe i lëvizshëm

BERES VAFLASH/WAFFLES 1400W KC1160 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • ✔️ Fuqia: 1400 W ✔️Drita treguese të gatishmërisë për gatim ✔️Trupi plastik polimere ✔️Veshje jo ngjitëse ✔️Mbrojtje nga mbinxehja ✔️Këmbë që nuk rrëshqasin ✔️Madhësia e pllakës: 25.4*21.5cm për 4 vafla njëkohësisht

Tostier/Grill 180º AROMA GREY 1000W ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 6700 L.Çmimi i tanishëm është: 4700 L.
 • Tostier/Grill 180º AROMA GREY 1000W ESTIA GR është një zgjedhje e mrekullueshme për ju që kërkoni një pjekëse elektrike ekonomike dhe praktike. Mund ta përdorni për të pjekur në skarë ushqime të tjera përveç tosteve dhe sanduiceve, si mish dhe perime Ka tregues të funksionimit dhe temperaturës. Ka një bazë që nuk rrëshqet.
 

Tostiere AROMA GREY 750W ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5600 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
 • Ngjyrë
Gri
Lloji Toster
I papërshkueshëm nga yndyra po
Ruajtja e kabllove po
Fuqia 750 W
Garancia 2 vjet
Grupimi Aroma gri
Llambat Funksionimi / Arritja e temperaturës
 

Pjekese Krepash 1200W KC3018 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
 • Fuqia: 1200W
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë;
 • Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati;
 • Siguria termike me vetstakim
 • Diametri i pllakës: 30cm;

Pjekese Krepash 650W KC3016 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2600 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Fuqia: 650W
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë;
 • Fuqia e nxehtesisë kontrollohet nga termostati;
 • Siguri termike me vetstakim
 • Diametri i pllakës: 20cm;

BERES VAFLASH/WAFFLES 1000W KC1144 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia: 1000W
 • Pllaka me forme waffles;
 • Pllakë me shtresë jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Panel që nuk nxehet
 • Lidhja e korentit është e fshehur;
 • Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbët rezistente ndaj rreshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

Pjekese Biskotash/Petullash/Vaflash 4ne1 750W KC1131 DSP Professional

Available on backorder

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia: 750W
 • 4 Pllaka të ndryshme në 1 paisje;
 • Plakat ndryshone me shtypjen e një butoni
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë
 • Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbë kundër rreshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

Tostiere Hamburgeri 750W KC1124 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia: 750W
 • Pllaka me dy vende hamburgeri;
 • Aksesorë: shtypës hamburgeri dhe formë veze.
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë;
 • Fuqia kontrollohet me termostat;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbë kundër rrëshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

Pjekese Petullash/Biskotash 2ne1 700W KC1103 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia: 700W
 • 2 sete pllakash që ndërrohen me shtypjen e një butoni
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë;
 • Fuqia e dritave kontrollohet nga termostati;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbët rezistente ndaj rreshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

BERES VAFLASH/WAFFLES 750W KC1058 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3700 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
Ofroni waffles te shijshme dhe të shëndetshme për ju dhe fëmijët tuaj, me përbërës që keni zgjedhur me tostin e ri KC1058 nga DSP. Doreza e bërë nga materiali rezistent ndaj nxehtësisë ju mbron, ndërsa sipërfaqja e saj jo ngjitëse e bën pastrimin e saj një loje. Vendosni fruta , akullore , reçel ose çfarëdo që dëshironi dhe bëni një tortë ëndërr ,  kufiri është imagjinata juaj .