Po shfaqen krejt 8 përfundimet

Prerës Universal Elektrik Ushqimesh 200W KB7005 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
 • Fuqia: 200 W
 • Motori bakri i pastër
 • Madhësia e produktit: 335*235*275mm
 • Materiali i panelit:inoks, alumin me derdhje dhe alumin i presuar
 • Trashësia e prerjes e rregullueshme: 0-15 mm
 • Zhurmë e ulët
 • Teh inox i dhëmbëzuar
 • Diametri i diskut: 190 mm
 • Sistem për mbrojtje gishtash
 • Shtytës ushqimor transparent për shikim të lehtë
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin

Derrase Prerjeje Bambu 38x22x1.5cm 94421598 BANQUET®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Përmasat: 38 x 22 x 1.5 cm
 • Materiali: Bambu
 • Antibakteriale dhe rezistente
 • Shërben edhe për servirje

Derrase Prerjeje Bambu 40x14x1.5cm 94421581 BANQUET®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Përmasat: 40 x 14 x 1.5 cm
 • Materiali: Bambu
 • Antibakteriale dhe rezistente
 • Shërben edhe për servirje

Derrase Prerjeje Bambu 40x23x2cm DK90919 Tessie & Jessie

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Përmasat: 40 x 23 x 2 cm
 • Materiali: Bambu
 • Antibakteriale dhe rezistente
 • Me pjesë kullimi dhe grumbullimi të të prerave
 • Shërben edhe për servirje

Derrase Prerjeje Bambu 38x28x1.6cm 98004222

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Përmasat: 38 x 28 x 1.6 cm
 • Materiali: Bambu
 • Me varëse inoksi

Pllake Prerjeje PlastikeABS/Silikoni 41x26x1cm DH1311 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 2400 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Përmasat: 41 x 26 x 1cm
 • Materiali: Plastik polimere pa BPA që është e qëndrueshme dhe rezistente ndaj përdorimit
 • Skajet prej  silikoni ushqimor për stabilitet shtesë
 • Lahet në lavapjatë

Derrase Prerjeje Druri/Silikoni 40x27x1.8cm DH0265 Danny Home™

In stock

Çmimi origjinal qe: 3400 L.Çmimi i tanishëm është: 2600 L.
 • Përmasat: 40 x 27 x 1.8cm
 • Materiali: Dru i stazhionuar
 • Skajet prej  silikoni ushqimor për stabilitet shtesë

Derrase Prerjeje Druri/Silikoni 35x23x1.8cm DH0266 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Përmasat: 35 x 23 x 1.8cm
 • Materiali: Dru i stazhionuar
 • Skajet prej  silikoni ushqimor për stabilitet shtesë