Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Gershere Kuzhine Shumefunksionale MX030482 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Materiali: 100% Inoks 2cr13
 • Gjatësia: 21.5 cm
 • Teh i mprehur me dorë
 • Lidhja e krahëve me perçinë
 • Veshja e krahëve me plastikë ABS
 • Me doreza silikoni kundër rrëshqitjes

Gershere Inoksi Premium Me 8 Tehe 97533508 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali: 100% Inoks Premium Ushqimor
 • Me 8 tehe
 • Teh i mprehur me dorë
 • Lidhja e krahëve me sistem perçinash
 • Me doreza plastike ushqimore ABS dhe silikoni kundër rrëshqitjes
 • Me furçë për pastrim të kollajtë

Gershere Inoksi Premium Me 10 Tehe Daily No351 GHIDINI

In stock

Çmimi origjinal qe: 1600 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Materiali: 100% Inoks Premium Ushqimor
 • Me 10 tehe
 • Teh i mprehur me dorë
 • Trashësia e metalit inoks të krahëve 1 mm
 • Lidhja e krahëve me sistem perçinash
 • Me doreza plastike ushqimore ABS kundër rrëshqitjes

Gershere Kuzhine Inoksi Me Doreza Silikoni AK221

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali: 100% Inoks 3cr14
 • Teh i mprehur me dorë
 • Trashësia e metalit inoks të krahëve 3 mm
 • Lidhja e krahëve me perçinë
 • Me siguresë për mbyllje dhe magazinim të lehtë
 • Me sustë që lehtëson përdorimin
 • Me doreza silikoni kundër rrëshqitjes

Gershere Shumefunksionale Kuzhine Inoksi 98009267 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2250 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: 100% Inoks i derdhur
 • Tehe të punuar me rrahje
 • Trashësia e metalit inoks të krahëve 4 mm
 • Trashësia e metalit inoks të dorezë2 1.5 cm
 • Lidhja e krahëve me perçinë
 • Me siguresë për mbyllje dhe magazinim të lehtë
 

Një aksesor i nevojshëm për gatimet tuaja të përditshme ku prerja në feta e perimeve, mishit dhe peshkut është e domodoshme janë gërshërët e gatimit! Në HOMESHOP.AL do të gjeni një shumëllojshmëri të gërshërëve të kuzhinës që janë krijuar posaçërisht për të garantuar lehtësi, siguri dhe ergonomi gjatë përdorimit. Këto janë gërshërë teke ose me shumë tehe, të cilat janë bërë nga materiale të cilësisë më të lartë dhe të dizajnuara për perime, shpendë, mish dhe përdorim të përgjithshëm. Zgjidhni të duhurat për kuzhinën tuaj dhe kombinojini ata me thika dhe vegla të tjera ergonomike kuzhine që do t’i gjeni në koleksionin tonë të shkëlqyer!