Po shfaqen krejt 21 përfundimet

Set 5CP Tasa Me Kapak/Kontejner Ushqimi 46066 VENUS GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Set 5 copë
 • Materiali: Polietilen Ushqimor jo toksik, pa BPA
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht
 • Futet në ngrirje dhe mikrovalë
 • Lahet në pjatalarëse

Set 3CP Tasa Me Kapak/Kontejner Ushqimi BA146530 VENUS GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1600 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Set 3 copë
 • Dimensionet: 29.5 x 7 x 20 cm
 • Kapaciteti: 2.7 L
 • Materiali: Polietilen Ushqimor jo toksik, pa BPA
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht
 • Futet në ngrirje dhe mikrovalë
 • Lahet në pjatalarëse
 • Përdorim i sigurt nga -20 deri +100 °

Set 3CP Tasa Me Kapak/Kontejner Ushqimi BA146523 VENUS GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Set 3 copë
 • Dimensionet: 23 x 8 x 16 cm
 • Kapaciteti: 1.9 L
 • Materiali: Polietilen Ushqimor jo toksik, pa BPA
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht
 • Futet në ngrirje dhe mikrovalë
 • Lahet në pjatalarëse
 • Përdorim i sigurt nga -20 deri +100 °

Set 5CP Tasa Me Kapak/Kontejner Ushqimi BA146509 VENUS GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Set 5 copë
 • Dimensionet: 15.5 x 6 x 11 cm
 • Kapaciteti: 0.5 L
 • Materiali: Polietilen Ushqimor jo toksik, pa BPA
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht
 • Futet në ngrirje dhe mikrovalë
 • Lahet në pjatalarëse
 • Përdorim i sigurt nga -20 deri +100 °

Mbajtese Ushqimesh Vazo Babylon 43183 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 
 • Materiali: Qelq i Temperuar dhe Bambu
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht me unazë silikoni
 • Pasterizohet dhe përdoret për fermentime
 • Dimensionet: 10 x 22.5 cm
 • Kapaciteti: 1.5 L
 • Lahet në lavastovilje

Mbajtese Ushqimesh Vazo Bamboo 43663 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 
 • Materiali: Qelq i Temperuar dhe Bambu
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht me unazë silikoni
 • Pasterizohet dhe përdoret për fermentime
 • Dimensionet: 11 x 19 cm
 • Kapaciteti: 1.5 L
 • Lahet në lavastovilje

Mbajtese Ushqimesh Kavanoz 98667 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 
 • Materiali: Qelq i Temperuar
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht me unazë silikoni
 • Pasterizohet dhe përdoret për fermentime
 • Dimensionet: 12 x 10 x 10 cm
 • Kapaciteti: 0.75 L
 • Lahet në lavastovilje

Mbajtese Gjalpi Qelqi 98402 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
Mbajtëse Gjalpi Qelqi 98402 Paşabahçe® 20x13x7 cm siguron freskinë dhe aromën për një kohë të gjatë dhe mbron gjalpin nga ndikimet negative të jashtme!

Mbajtese Çaji/Erëzash Bambu DK493422 Tessie & Jessie

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali: Bambu ekologjike
 • Përmasat: 10 x 10 x 10 cm
 • Ruan ekulibrat e lagështirës
 • E përshtashme për ruajtjen e çajrave, bimëve kurative, erëzave

Mbajtese Spaghetti/Kontejner Ushqimi EU093773 Bormioli Rocco®

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali: Qelq i Temperuar
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht
 • Me unazë silikoni dhe mekanizëm mbyllës prej metali të galvanizuar
 • Pasterizohet dhe përdoret për fermentime
 • Dimensionet: 21 x 10 cm
 • Lahet në lavastovilje
 • Vendi i prodhimit: Itali 

Mbajtese Spaghetti/Kontejner Ushqimi EU093780 Bormioli Rocco®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali: Qelq i Temperuar
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht
 • Me unazë silikoni dhe mekanizëm mbyllës prej metali të galvanizuar
 • Pasterizohet dhe përdoret për fermentime
 • Dimensionet: 28 x 10 cm
 • Lahet në lavastovilje
 • Vendi i prodhimit: Itali 

Tas Me Kapak/Kontejner Ushqimi EU351504 Frigoverre Bormioli Rocco®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Materiali: Qelq i Temperuar dhe Polietilen Ushqimor
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht
 • Futet në ngrirje dhe mikrovalë
 • Përdorim i sigurt nga -20 deri +70 °
 • Dimensionet: 26 x 21 x 9.5 cm
 • Vendi i prodhimit: Itali 

Set 4CP Tasa Me Kapak/Kontejner Ushqimi EU884811 Frigovere Bormioli Rocco®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Materiali: Qelq i Temperuar dhe Polietilen Ushqimor
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht
 • Futet në ngrirje dhe mikrovalë
 • Përdorim i sigurt nga -20 deri +70 °
 • Dimensionet: Ø 12, 15, 18, 23 cm
 • Vendi i prodhimit: Itali 

Termus Me Ngrohje 40W DK1117

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Fuqia:40W
 • Lidhet direkt me rrjetin
 • Mbyllje hermetike
 • Materiali: plastikë polimere ABS
 • Dimensionet: 11 x 21 cm
 • Certifikimet:CE, RoHs

Makineri Paketimi Me Vakum LQL08

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2600 L.
 • Fuqia:100W
 • Përmasat:36.5 x 5.5 x 5 cm
 • Mbyll qese me grykë deri në 29.5 cm
 • Fuqia thithëse: 70 Kpa
 • Zgjat kohën e ruajtjes së ushqimeve 2-3 herë
 • Klinikisht e provuar se redukton 99.9% te krijimit të baktereve
 • Me 10 qese antibakteriale dhuratë
 • Çertifikim CE

Termus Inoksi i Emaluar 0.5L DK19212

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Kapaciteti: 0.5 L
 • Kapsulim dyshtresor për izolim perfekt
 • Ruajtje e temperaturës deri 12 orë
 • Tapë hermetike në formë vide
 • Buton sigurie i kyçjes së kapakut
 • Rrjedhje e kontrolluar e lëngjeve
 • Sitë inoksi ushqimor për filtrimin e pijeve
 • Materiali çelik inox i emaluar
 • Dimensionet: 7 x 21 cm

Termus Inoksi i Emaluar 0.5L DK19213

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Kapaciteti: 0.5 L
 • Kapsulim dyshtresor për izolim perfekt
 • Ruajtje e temperaturës deri 12 orë
 • Tapë hermetike në formë vide
 • Sitë inoksi ushqimor për filtrimin e pijeve
 • Materiali çelik inox i emaluar
 • Dimensionet: 7 x 21 cm

Termus Inoksi Premium 0.5L BA008291 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Kapaciteti: 0.5 L
 • Kapsulim dyshtresor për izolim perfekt
 • Ruajtje e temperaturës deri 12 orë
 • Tapë në formë vide me valvul sigurie
 • Derdhje e kontrolluar e lëngjeve
 • Kapak që përdoret edhe si kupë
 • Materiali çelik inox SUS304 premium
 • Dimensionet: 6.5 x 24 cm

Termus Inoksi Premium 1L BA008314 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Kapaciteti: 1 L
 • Kapsulim dyshtresor për izolim perfekt
 • Ruajtje e temperaturës deri 12 orë
 • Tapë në formë vide me valvul sigurie
 • Derdhje e kontrolluar e lëngjeve
 • Kapak që përdoret edhe si kupë
 • Materiali çelik inox SUS304 premium
 • Dimensionet: 8 x 32 cm

Çante Termus Per Piknik 25 Litra Medio

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
Materiali: Poliester/ Veshje speciale alumini nga brenda Permasat: 37 x 22 x 30 cm

Termus Inoksi Me Tregues LED Te Temperatures

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali inoks ushqimor Volumi 500ml Tregues led i temperatures

Kontejnerët e ushqimit, të njohura edhe si tasa me kapak ose tasa frigoriferi, janë një nga artikujt tuaj të preferuar dhe jo pa arsye, pasi ju ndihmojnë të mbani ushqimin të freskët për ditën e nesërme, të ruani dhe transportoni ushqimet etj. Në HOMESHOP.AL do të gjeni një shumëllojshmëri të gjerë, kështu që ju mund të zgjidhni ato tuajat që plotësojnë nevojat tuaja. Zbuloni kontejnerë ushqimesh prej qelqi, çeliku, plastike, silikoni, bambu dhe materiale të tjera cilësore dhe të certifikuara, të cilat kanë kapak ergonomik me mbyllje hermetike, mekanizëm vakumi etj. Gjeni enë ushqimore të krijuara posaçërisht për fëmijët që të çojnë ushqimin e tyre në shkollë dhe për të rriturit që të marrin drekën në punë ose në një udhëtim. Për zgjidhje të zgjuara, ekonomike dhe ergonomike të organizimit dhe ruajtjes së kuzhinës, HOMESHOP.AL është gjithnjë zgjidhja më e mirë!