Po shfaqet 1–24 nga 33 përfundimegjithsej

Hekur Qeramik Me Avull 2200W BA014100 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3700 L.
 • Fuqia: 2200W
 • Depozitë 320 ml
 • Fluks avulli: 20gr/minutë
 • Funksionet: Thatë / Avull Vertikal/ Shpërthim / Spërkatje / Vetë pastrohet;
 • Kontroll i rregullueshëm i termostatit;
 • Mbrojtje nga  mbinxehja;
 • Dritë sinjalizuese ndezur/ fikur/gati për hekurosje
 • Me funksion anti-pikim;
 • Pllakë me veshje qeramike 23.2 x 11.8 CM
 • Certifikimet: CE, INTERTEK, RoHS, BUREAU VERITAS, GS

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD6016 2000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.
 • Fuqia: 2000W
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes së avullit të vazhdueshëm
 • Fluks avulli: 40 g/min
 • Koha e ngrohjes: 35-45 sekonda
 • 2 nivele të ndryshme të avullit
 • Panel plastikë PP dhe çeliku inox
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Rezervuar uji i lëvizshëm me kapacitet 2.5 L
 • Tub avulli:1.15M
 • Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët
 • Mbrojtje nga mbinxehja;
 • Ngjyra të ndryshme tregojnë dritat për nivele të ndryshme të avullit;
 • Me pompë
 • Me efekt antibakterial

Hekur Qeramik me Avull KD1348 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Fuqia: 2200 W
 • Pllakë qeramike
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 280 ml
 • Vëllimi i avullit: 25 g/min
 • Madhësia e pllakës: 22.5 x 12.3 cm
 • Temperaturë e rregullueshme
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / spërkatje / avull i qëndrueshëm / avull vertikal
 • Me buton për shpërthim momental avulli
 • Me buton për vetëpastrim

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1346 1500W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia: 1500W
 • Ekran LED
 • Materiali: Plastikë polimere ABS
 • Depozitë 250 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • Fluksi i avullit 30 g/min
 • Koha e ngrohjes: 15 sekonda
 • 15 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pllaka hekurosëse prej inoksi
 • Me efekt antibakterial
 • Aksesorët: furçë dhe matëse volumi 50 ml

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1164 1500W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia: 1500W
 • Depozitë 240 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • Fluksi i avullit 25 g/min
 • Koha e ngrohjes: 30 sekonda
 • 10 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pllaka hekurosëse prej inoksi
 • Me efekt antibakterial
 • Aksesorët: furçë dhe matëse volumi 100 ml

Hekur Qeramik me Avull KD1133 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 2200 W
 • Pllakë qeramike
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 300 ml
 • Shpejtësia e avullit: 20±5 g/min
 • Madhësia e pllakës: 24,2 x 13,0 cm
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / Spërkatje / Avull / Kontroll i ndryshueshëm i avullit / Avull Vertikal
 • Me buton për shpërthim të fuqishëm të avullit momental
 • Me buton për vetëpastrim
 • Kordon 1.6m

Hekur Qeramik Avulli me Depozite KD1120 2400W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 11500 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Fuqia: 2400 W
 • Me pompë avulli
 • Pllakë me veshje qeramike
 • Temperatura e rregullueshme me termostat
 • Kapaciteti i rezervuarit të lëvizshëm të ujit: 1.5L
 • Norma e avullit: 38±5 g/min
 • Madhësia e pllakës: 23,7 x 12 cm
 • Me vetëpastrim
 • Buton kyçjeje
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / Spërkatje / Avull / Avull Vertikal
 • Me buton për shpërthim momental të fuqishëm të avullit
 • Tregues LED fikur/ndezur/gati
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8 m

Hekur Qeramik Avulli me Depozite KD1106 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 6400 L.
 • Fuqia: 2200 W
 • Me pompë avulli
 • Pllakë me veshje qeramike
 • Temperatura e rregullueshme me termostat
 • Kapaciteti i rezervuarit të lëvizshëm të ujit: 1.5L
 • Norma e avullit: 30±5 g/min
 • Madhësia e pllakës: 23,3 x 12,2 cm
 • Buton kyçjeje
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / Spërkatje / Avull / Avull Vertikal
 • Me buton për shpërthim momental të fuqishëm të avullit
 • Tregues LED fikur/ndezur/gati

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1086 1600W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4990 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Fuqia: 1600W
 • Depozitë 350 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • 2 nivele të ndryshme të avullit
 • 18 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Buton për avull të fortë
 • Rezervuar uji i lëvizshëm
 • Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Fikje automatike pas 20 minutash
 • Me pompë brenda
 • Me efekt antibakterial

Hekur Dore me Avull 2ne1 KD6019 2000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 16500 L.Çmimi i tanishëm është: 9900 L.
 • Fuqia: 2000W Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm ; 2 nivele të ndryshme të avullit; Panel plastikë PP dhe çeliku inox; 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë; Rezervuar uji i lëvizshëm me kapacitet 2.1 L Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët; Mbrojtje nga mbinxehja; Ngjyra të ndryshme tregojnë dritat për nivele të ndryshme të avullit; Me pompë                                                                                                                                                      Me efekt antibakterial

Hekur Qeramik me Avull KD1122 2400W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
 • Fuqia: 2200W
 • Depozitë 400 ml
 • Funksionet: Thatë / Avull Vertikal/ Shpërthim / Spërkatje / Vetë pastrohet;
 • Kontroll i rregullueshëm i termostatit;
 • Kontroll i ndryshueshëm i avullit deri 35 mg/minutë
 • Mbrojtje nga  mbinxehja;
 • Dritë sinjalizuese ndezur/ fikur/gati për hekurosje
 • Me funksion anti-pikim;
 • Pllakë me veshje qeramike 23 x 12.5 CM

Hekur qeramik me Avull KD1126 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
Fuqia2200W Funksion i Thatë, Spërkatje, Avull;
Depozite 340ml
Avull i rregullueshëm; Shpërthim avulli 17gr/min; Avull vertikal; Vetëpastrim; Temperaturë e rregullueshme; Ruajtje nga mbinxehja
pllaka 12.5x13.1cm
Aparati 30.5x12.5x15.8cm
Kordon 1.6m

Hekur qeramik me Avull 2000 W KD1004 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
Rreth këtij artikulli Hekur qeramik me Avull 2000 W KD1004 DSP Professional është ideal për ata prej  që kërkojne një

Hekur Avullues Sterilizues 1400w KD1079-BLUE DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5300 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Rreth këtij artikulli Hekur Avullues Sterilizues 1400w KD1079: Hekurosje efikase per pëlhure shtëpiake, hekur me avull shtëpiak me fuqi të

Hekur me Avull 2200W KD1097 DSP Profesional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
✔️Fuqia: 2200 W ✔️Pllakë me veshje qeramike ✔️Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 275 ml ✔️Shkalla e avullit: 15-25 g/min ✔️Madhësia e pllakes: 22,0*11,65 cm ✔️Madhësia e plotë e paisjes: 27,5*11,65*13,85 cm ✔️Funksioni: Tharje / Spërkatje / Avull / Kontroll i ndryshueshëm i avullit / Avull Vertikal ✔️Shpërthim i fuqishëm i avullit ✔️Me Vetëpastrim

Hekur Qeramik Avulli me Depozite KD1105 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 8990 L.
✔️Fuqia: 2200 W ✔️Pllakë me veshje qeramike ✔️Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1.5L ✔️Norma e avullit: 40±5 g/min ✔️Madhësia e pllakës: 23,3 x 12,1 cm ✔️Butoni i kyçjes ✔️Tregues LED fikur/ndezur/gati ✔️Funksionet: Avull / Temperatura e rregullueshme/ Vetëpastrim                  ✔️Depozite që hiqet.

Hekur Qeramik Avull me Depozite KD1059 2400W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 9900 L.
Fuqia: 2400 W Kapaciteti i enës: 1.8 L Hekurosje e thatë / hekurosje me avull / rimbushja e ujit gjatë përdorimit; Pllakë me veshje qeramike Shkalla e avullit: 25g / min                                                                                                                                   Nivel avulli i rregullueshëm                                                                                                                     Temperaturë e rregullueshme                                                                                                                            Indikator LED funksionimi                                                                                                                                  Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8m

Hekur Dore me Avull KD1093 1000W DSP Professional

In stock

3200 L
Fuqia: 1000W Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 110ml Tub ngrohjeje alumini Paneli prej çeliku inox Shkalla e avullit: 18ml / min Aksesorë:  furçë pastrimi, gotë matëse

Hekur Dore me Avull 2ne1 KD1087 1500W DSP Professional

Out of stock

1990 L
Fuqia: 1500W Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm ; 2 nivele të ndryshme të avullit; Panel çeliku inox; 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë; Rezervuar uji i lëvizshëm me kapacitet 260ml; Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët; Mbrojtje nga mbinxehja; Ngjyra të ndryshme tregojnë dritat për nivele të ndryshme të avullit; Me pompë brenda;                                                                                                                                                  Me efekt antibakterial

Hekur Dore me Avull 2ne1 KD1075 1500W DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Fuqia: 1500W Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm ; 2 nivele të ndryshme të avullit; Panel plastikë PP dhe çeliku inox; 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë; Rezervuar uji i lëvizshëm me kapacitet 260ml; Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët; Mbrojtje nga mbinxehja; Ngjyra të ndryshme tregojnë dritat për nivele të ndryshme të avullit; Me pompë brenda;                                                                                                                                      Me efekt antibakterial

Hekur Qeramik me Avull 2200W KD1091 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Fuqia:2200 W                                                                                                                                                  Depozita: 260 ml                                                                                                                                      Funksionet e hekurosjes: I Thatë, Spërkatje, Avull                                                                                  Avull i rregullueshëm Shpërthim avulli:  gr/min; Avull vertikal; Vetëpastrim;                                                                                                                                                  Antipikim Temperaturë e rregullueshme me termostat Ruajtje nga mbinxehja

Hekur Qeramik me Avull 2200 W KD1084 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Fuqia: 2200W                                                                                                                                                Depozita:  380 ml                                                                                                                                    Funksionet e hekurosjes: I Thatë, Spërkatje, Avull                                                                                        Avull i rregullueshëm Shpërthim avulli: Avull vertikal; Vetëpastrim;                                                                                                                                                              Antipikim Temperaturë e rregullueshme me termostat Ruajtje nga mbinxehja                                                                                                                                      Kordon 360 °

Hekur Qeramik me Avull KD1073 2200W DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
Fuqia: 2200W
Depozitë 380 ml
Funksionet: Thatë / Avull Vertikal/ Shpërthim / Spërkatje / Vetë pastrohet;
Kontroll i rregullueshëm i termostatit;
Kontroll i ndryshueshëm i avullit;
Mbrojtje nga  mbinxehja;
Dritë sinjalizuese ndezur/ fikur/gati për hekurosje
Me funksion anti-pikim;
Pllakë me veshje qeramike

Hekur Avulli Qeramik Pa Kordon KD1072 2200 W DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Fuqia: 2200W
Me bazament që shkëputet
Funksionet: Thatë / Avull Vertikal/ Shpërthim / Spërkatje / Vetëpastrim;
Kontroll i rregullueshëm i termostatit;
Kontroll i ndryshueshëm i avullit;
Mbrojtje nga mbinxehja;
Dritë treguese fikur/ndezur/ gati për hekurosje
Me funksion antipikim;
Pllakë me veshje qeramike
Depozitë 350 ml