Po shfaqen krejt 10 përfundimet

Cekic Shumefunksional Kuzhine BL107

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Materiali: 100% Aliazh Alumini
 • Gjatësia: Bishti 24 cm/ Koka 11 x 7 cm
 • I sigurt dhe rezistent
 • Pesha: 620 gramë

Cekic Shumefunksional Kuzhine KC-773 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: 100% Aliazh Alumini
 • Gjatësia: Bishti 22 cm/ Koka 6 cm
 • I sigurt dhe rezistent
 • Pesha: 200 gramë

Rrahese Vezesh Inoksi Ushqimor Premium BA025064 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: 100% Inoks Ushqimor Premium
 • Me 24 tela
 • Gjatësia: Bishti 13 cm/Telat 18 cm
 • E sigurt dhe rezistente
 • Lahet në lavapjatë
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Rrahese Vezesh Silikoni Ushqimor 4343036 BANQUET®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: Skelet metalik i veshur me Silikon Ushqimor
 • Gjatësia: Bishti 12 cm/Telat 14 cm
 • E sigurt deri në 230 gradë celsius
 • Lahet në lavapjatë

Kapese Shumefunksionale Inoks/Plastik/Silikon DH0455 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali: Inoks Premium, Silikon dhe Plastikë Polimere
 • Gjatësia: 31 cm
 • Gjerësia: 2 cm

Kapese Shumefunksionale Inoks/Plastik/Silikon DH2516 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali: Inoks Premium, Silikon dhe Plastikë Polimere
 • Gjatësia: 27 cm
 • Gjerësia: 2 cm

Kapese Shumefunksionale Inoksi MX026782 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali: Inoks Premium dhe Plastikë Polimere
 • Përmasat: 25 cm
 • Gjerësia: 2.5 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

Kapese Shumefunksionale Inoksi MX026805 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: Inoks Premium dhe Plastikë Polimere
 • Përmasat: 42 cm
 • Gjerësia: 2.5 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

Kapese Shumefunksionale Inoksi MX034268 KANELOPULOS PRO

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Marka: Kanellopoulos Professional
 • Materiali: Inoks Premium dhe Plastikë Polimere
 • Përmasat: 40 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

Kapese Sallate Plastike Najlon TS224182 GHIDINI ITALY

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali: Plastikë Poliamide Najlon
 • Përmasat: 30 cm
 • Vendi i prodhimit: Itali

Në Aksesorë të ndryshëm Servirjeje dhe Gatimi do të gjeni një sërë aksesorësh për kuzhinën tuaj, të cilat do t’jua bëjnë jetën e përditshme më të lehtë! Zbuloni lugë për mjaltë, hinka me dizajn të mrekullueshëm, gota matëse, kapese per sallate dhe per barbekju dhe shumë e shumë të tjera, që sapo t’i merrni do të kuptoni se si diçka kaq e vogël mund ta bëjë jetën tuaj të përditshme më të lehtë dhe më të thjeshtë! Në HOMESHOP.AL synojmë që me shumëllojshmërinë, cilësinë dhe dizajnin e artikujve që zgjedhim t’ju ofrojmë të lehtësojmë gatimin dhe servirjen e pjatave të tuaja ndaj shfletoni koleksionin e pasur të artikujve të kuzhinës që ju ofrojmë dhe zgjidhni cilësinë më të mirë në çmimin më të mirë!