Po shfaqen krejt 19 përfundimet

Beres Kosi KA4010 1.5L DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
 • Fuqia: 20 W
 • Kapaciteti: 1.5L
 • Me 7 kavanoza qelqi
 • Elementi ngrohës PTC
 • Paneli prej plastike polimere
 • Temperatura e funksionimit 42-50℃;
 • Dritë treguese funksionimi
 • Përmasat: 27.6 x 24.6 x 14.8 cm

Beres Akullore/Kos i Ngrire KA4014 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6200 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
 • Fuqia: 8 W
 • Kapaciteti: 0.8 L
 • Makinë për akullore dhe kos 2 në 1
 • Dizajni i izolimit me dy shtresa + lëng ngrirës me cilësi të lartë
 • Performancë superiore e ruajtjes së temperaturës
 • Funksionimi i lehtë: fillon dhe ndalon me një buton
 • Vetëm për 20 minuta mund të përfundojë akullore dhe kos
 • E thjeshtë në shtëpi, larg aditivëve, e sigurt dhe e sigurt, e shëndetshme dhe e shijshme

Mikser Dore Rrahese Veze KM2075 300w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
Fuqia: 300 W Me 5 shpejtësi Rrahese vezësh 2 cope çelik special Perzierse brumi 2 cope celik special Montim/çmontim me një lëvizje Me mbajtese te veten.

Mikser Dore Rrahese Veze KM2069 250w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
Fuqia: 250 W Me 5 shpejtësi Rrahese vezësh 2 cope çelik special Perzierse brumi 2 cope celik special Montim/çmontim me një lëvizje Me mbajtese te veten.

Mikser Dore Rrahese Veze KM2068 250w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
Fuqia: 250 W Me 5 shpejtësi Rrahese vezësh 2 cope çelik special Perzierse brumi 2 cope celik special Montim/çmontim me një lëvizje Me mbajtese te veten.

Mikser Dore Rrahese Veze KM2064 300w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
Fuqia: 300 W Me 5 shpejtësi Rrahese vezësh 2 cope çelik special Perzierse brumi 2 cope celik special Montim/çmontim me një lëvizje

Blender Set 4 në 1 KM1116 700w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 6500 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
Fuqia: 700 W Kapaciteti i gotës: 600 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1040 700w DSP PROFESSIONAL

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
Fuqia: 700 W Kapaciteti i gotës: 500 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 7në1 KM1037 500w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
7 funksione ne nje pajisje Fuqia: 500 W Me 2 shpejtësi Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1093 500w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 3400 L.
Fuqia: 700 W Me 2 shpejtësi Kapaciteti i gotës: 700 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1091 400W DSP PROFESSIONAL NEW

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
Fuqia: 400 W Motori: DC 5712 me bakër të pastër Pjesët plastike: plastikë polimere ABS Pjesët metalike: inoks Tehet S/S: çelik special Me 2 shpejtësi Rrahese vezësh: çelik special Kapaciteti i gotës: 700 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 3ne1 KM1146 1000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
  Fuqia: 100W Motor bakri të pastër 2 tehe SS çeliku special Shpejtësi e rregullueshme Buton Turbo Rrahëse veze inoksi Gotë 0.7 L RRAHSE VEZE INOKS

Mikser Dore Rrahëse Veze 300W KM2076 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
Fuqia: 300 W                                                                                                                                                        Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                          Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                                    Buton për montim/ çmontim aksesorësh 5 shpejtësi

Mikser Dore Rrahëse Veze 250W KM2046 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Fuqia: 250 W                                                                                                                                                  Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                  Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                               Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                 5 shpejtësi                                                                                                                                            Buton Turbo
 

Mikser Dore Rrahëse Veze 150W KM2047 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Fuqia: 150 W                                                                                                                                                  Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                  Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                              Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                5 shpejtësi
 

Mikser Dore Rrahëse Veze 200W KM2021 DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 150 W                                                                                                                                                Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                  Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                            Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                5 shpejtësi
 • Bazë për magazinim të lehtë

Mikser Dore Rrahëse Veze 100W KM2033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1490 L.
 • Fuqia: 100 W                                                                                                                                                  Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                              Motor bakri të pastër 5515 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                              Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                7 shpejtësi

Mikser Dore Me 6 Shpejtesi 400W AROMA GREY ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5600 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
Fuqia: 400 W Mikser dore Me 2 Grepa përzierje dhe 2 rrahëse 6 shpejtësi funksionimi Funksion Turbo DorezaErgonomike Garancia 2 vjet  

Blender Set 3ne1 Panna GH21560 1200W Arnica

In stock

Çmimi origjinal qe: 8900 L.Çmimi i tanishëm është: 5900 L.
• Fuqia 1200 W • 2 sete tehe SS çeliku inox • Sistemi i shpejtësisë me dy nivele • Buton turbo • Dizajn ergonomik me çelës  Easytouch • Dorezë e sigurt • Sistem i heqjes së aksesorëve me lëvizje të lehtë • Thika çeliku inox special • Aksesorë që mund të lahen në pjatalarëse

Zbuloni botën magjike të gatimit krijues me Mikser dore nga HOMESHOP!
Pavarësisht nëse jeni një kuzhinier profesionist ose thjesht një entuziast gatimi, Mikser dore dhe Perzieresit  tanë të ushqimit do t’ju bëjnë përshtypje me performancën, besueshmërinë dhe komoditetin e tyre.

Rrihni vezet apo beni brume per krepa apo kek. Mikseri i dores eshte nje nga pajisjet kryesore ne kuzhine.

Mikser dore tanë  janë të pajisur me teknologji të avancuara që sigurojnë rezultate uniforme dhe tekstura të lëmuara në çdo përpjekje gatimi. Shijoni fleksibilitetin e cilësive dhe funksioneve të ofruara nga mikserët tanë të dorës. Perzieresve  dhe përpunues ushqimi të teknologjisë së lartë në koleksionin tonë.
Nga përzierja e ngadaltë tek përpunimi i shpejtë. Ju mund të zgjidhni saktësisht shpejtësinë që ju nevojitet për secilën recetë. Vizitoni dyqanin tonë online dhe zbuloni gamën e plotë të mikserëve, blendera , furra , tostiera dhe pajisje të tjera elektrike. Zgjedhni atë që i përshtatet në mënyrë të përkryer nevojave dhe stilit tuaj.