Po shfaqet 1–24 nga 31 përfundimegjithsej

Tas Qelqi 17CM 53563 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 500 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.

Tas Qelqi 20CM 53573 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.

Tas Qelqi 23CM 53583 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.

Tas Qelqi 26CM 53593 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.

Tas Qelqi 30CM 53923 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1600 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.

BONZAI-99 Pjata Porcelani set 19 cope Oriana Ferelli®

In stock

Çmimi origjinal qe: 19000 L.Çmimi i tanishëm është: 14900 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur. I prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

BONZAI-99 Pjate Antipaste 26cm Oriana Ferelli®

In stock

1000 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur. I prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

BONZAI-99 Pjate e Thelle 22cm Oriana Ferelli®

In stock

1000 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur. I prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

BONZAI-99 Pjate Frutash 20cm Oriana Ferelli®

In stock

800 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur. I prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Supier Kristal Porcelan PW5 ORIANA FERELLI® 3000ml

In stock

Çmimi origjinal qe: 4700 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Volumi 3000ml
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate Frutash 20cm Kristal Porcelan PW5 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 20cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate e Thelle 23cm Kristal Porcelan PW5 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 23cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate e Sheshte 27cm Kristal Porcelan PW5 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 27cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate Frutash 20cm Kristal Porcelan PW2 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 20cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate e Thelle 23cm Kristal Porcelan PW2 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 23cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate e Sheshte 27cm Kristal Porcelan PW2 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 27cm
 • Ngjyra e Bardhe

Filxhana Caji Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5400 L.Çmimi i tanishëm është: 4300 L.
 • Komplet 6 filxhane me 6 pjata
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 200ml
 • Ngjyra e Bardhe

Filxhana Kafe Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4700 L.Çmimi i tanishëm është: 3800 L.
 • Komplet 6 filxhane me 6 pjata
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 100ml
 • Ngjyra e Bardhe

Tas 13cm Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 13cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjatance 31cm Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 35cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate Frutash 20cm Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 20cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate e Thelle 23cm Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 23cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate e Sheshte 27cm Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 27cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjatance Ovale 36cm Kristal Porcelan PW2 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2900 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 36cm
 • Ngjyra e Bardhe

Në HOMESHOP.AL do të gjeni një koleksion jashtëzakonisht të rregullt dhe cilësor të pjatave dhe enëve të tavilonës që do t’ju pëlqejnë me shikim të parë! Më konkretisht do të gjeni komplete pjatash por edhe pjatanca ushqimesh. Do të gjeni pjata dhe tasa, për të servirur supa, ëmbëlsira, fruta, sallata   në mënyrën më të veçantë dhe mbresëlënëse! Nëse jeni adhurues i klasikeve, preferoni pjatat e porcelanit me një dizajn reliev rreth perimetrit dhe nuancat e bardha, ndërsa nëse preferoni opsione më moderne, padyshim që do t’ju pëlqejnë pjatat e errëta, njëngjyrëshe me një estetikë minimale! Kombinoni pjatat tuaja të preferuara me gota, takëme dhe artikuj të ndryshëm servirjeje nga koleksioni ynë i shkëlqyer në HOMESHOP.AL!