Abazhur Muri (15)

Abazhure Tavani (76)

Përmirësoni ndriçimin e hapësirës së shtëpisë ose biznesit tuaj me abazhurët tanë të tavanit. Të bërë me inoks ose bronx, kristale Swarovski ose Asfour, qelqe Murano dhe materiale të tjera të përjetshme ato krijojnë dizajne mbresëlënëse! Abazhurët e koleksionit tonë janë të gjithë të punuar me dorë në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare. Ata do të jenë një vlerë e shtuar në arredimin e ambientit tuaj!