Po shfaqen krejt 11 përfundimet

Set Dru Ahu Gatim/Perzierje/Servirje Sallate DH0071 Homezaza®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: Dru Ahu i stazhionuar
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Gjatësia: 29 cm

Luge Kulluese Plastike Najlon/Bambu BG-01481 San Ignacio®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali: najlon plastik ushqimor
 • Me dorezë prej bambuje të stazhionuar
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Diametri i lugës: 10.5 cm
 • Gjatësia: 33 cm
 • Pesha: 60 gramë

Shpatull Plastike Najlon Me Bisht Bambu BG-01480 San Ignacio®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: najlon plastik ushqimor
 • Me dorezë prej bambuje të stazhionuar
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Përmasat e lugës: 10 x 7.5 cm
 • Gjatësia: 33 cm
 • Pesha: 55 gramë

Luge Plastike Najlon Me Bisht Bambuje BG-1484 San Ignacio®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: najlon plastik ushqimor
 • Me dorezë prej bambuje të stazhionuar
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Përmasat e lugës: 10 x 6 cm
 • Gjatësia: 32 cm
 • Pesha: 60 gramë

Garuzhde Plastike Najlon Bisht Bambu GB-01482 San Ignacio®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali: najlon plastik ushqimor
 • Me dorezë prej bambuje të stazhionuar
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Diametri i lugës/thellësia: 8 x 3.5 cm
 • Gjatësia: 29 cm
 • Pesha: 65 gramë

Shpatull Plastike Najlon Me Bisht Druri BA002671 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali: plastikë najloni
 • Me dorezë druri
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Përmasat: 4.6 x 8.3 x 35 cm
 • Pesha: 60 gramë

Shpatull Plastike Najlon Me Bisht Druri BA002640 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali: plastikë najloni
 • Me dorezë druri
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Përmasat: 4.6 x 8.3 x 35 cm
 • Pesha: 58 gramë

Garuzhde Plastike Najlon Me Bisht Druri BA002626 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali: plastikë najloni
 • Me dorezë druri
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Përmasat: 9.6 × 8.5 x 31cm
 • Pesha: 68 gram

Luge Kulluese Me Vrima Inoksi Premium 734045 GENEROUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor premium 18/10
 • Trashësia e inoksit 3 mm
 • Përmasat: diametri i lugës 11.5 cm, thellësia 2 cm, bishti 30 cm

Garuzhde Inoksi Premium JEWEL MH009136 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor premium 18/10
 • Trashësia e inoksit 2.5 mm
 • Përmasat: diametri i lugës 8.5 cm, thellësia 3 cm, bishti 24 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

SET 6CP VEGLA GATIMI INOKS/BISHT DRURI AK225

In stock

Çmimi origjinal qe: 4900 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor dhe dru
 • Bazë inoksi 18/10
 • 6 lloje veglash: garuzhde, lugë tavash+ me vrima, spatul+ me vrima, pirun tavash.
 • Dorezë druri montuar me perçina
 • Përmasat: diametri i bazës 14 cm, lartësia 41 cm

Duke bërë një turne të shkurtër në koleksionin tonë të shkëlqyer, do të gjeni Lugë gatimi të të gjitha llojeve, në mënyrë që të pajisni kuzhinën tuaj me gjithçka që ju nevojitet! Lugët e thella, të cekëta, ragu, me vrima, perimesh, lugë të tipit merimangë përbëjnë koleksionin tonë dhe dallohen për cilësinë e ndërtimit dhe dizajnin ergonomik!