Po shfaqen krejt 14 përfundimet

Tave Jongjtese Me Kapak Qelqi DK192 39x22x11cm/7.5L Induksion

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Përmasat: 39 x 22 x 11 cm
 • Kapaciteti: 7.5L
 • Materiali: Alumin ushqimor i derdhur
 • Trashësia e pareteve 0.6 cm
 • Me kapakë prej qelqi që përdoret si tavë e cekët
 • Veshje treshtresore jongjitëse
 •  E përshtatshme për pianura elektrike, qeramike, gazi, halogjene dhe induksion
 • E përshtatshme edhe për gatime mbi 250 gradë celsius

Tave Jongjitese Me Kapak 42x29x15cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • Tavë ovale aliazhi çeliku me karbon dhe kapak
 • Përmasat: lartësia 15 cm, gjerësia 29 cm, gjatësia 42 cm
 • Me shtresë mermeri të trefishtë Cookmark
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tave Tenxhere Graniti PREMIUM 38x13cm/8L Induksion ILO®

In stock

Çmimi origjinal qe: 11500 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
 • Përmasat: 38 x 13 cm
 • Kapaciteti: 8L
 • Materiali: Alumin ushqimor i derdhur
 • Trashësia e pareteve 0.5 cm
 • Me dy kapakë: një prej qelqi + kapak që përdoret si tavë e cekët
 • Tapa e kapakut të qelqit shërben si humidator i pjekjes
 • Veshje treshtresore graniti
 • E përshtatshme për lavastovilje
 •  E përshtatshme për pianura elektrike, qeramike, gazi, halogjene dhe induksion
 

Tave Me Kapak e Emaluar/Cingo 10L ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
 • Tavë ovale çeliku me buzë inoksi dhe kapak
 • Kapaciteti : 10 L
 • Përmasat: lartësia 20 cm, gjerësia 34 cm, gjatësia 43 cm
 • E zmaltuar/emaluar/cingo
 • Ngjyra: e zezë mat
 • Kapaku mund të përdoret edhe si tavë
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tave Me Kapak e Emaluar/Cingo 6L ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 4600 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Tavë ovale çeliku me buzë inoksi dhe kapak
 • Kapaciteti : 6 L
 • Përmasat: lartësia 17 cm, gjerësia 28 cm, gjatësia 40 cm
 • E zmaltuar/emaluar/cingo
 • Ngjyra: e zezë mat
 • Kapaku mund të përdoret edhe si tavë
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tave Me Kapak e Emaluar/Cingo 4L ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 3600 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Tavë ovale çeliku me buzë inoksi dhe kapak
 • Kapaciteti : 4 L
 • Përmasat: lartësia 15 cm, gjerësia 24 cm, gjatësia 34 cm
 • E zmaltuar/emaluar/cingo
 • Ngjyra: e zezë mat
 • Kapaku mund të përdoret edhe si tavë
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d36 cm 12.00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 16000 L.Çmimi i tanishëm është: 11200 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 36*13 cm 12.00 Lt
 • Kapak 36 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d32 cm 8.00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 13800 L.Çmimi i tanishëm është: 9700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 32*11 cm 8.00 Lt
 • Kapak 32 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d30 cm 6.75 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 7700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 30*10 cm 6.75 Lt
 • Kapak 30 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d28 cm 5.3 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 10800 L.Çmimi i tanishëm është: 7600 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 28*9 cm 5.3 Lt
 • Kapak 28 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d26 cm 4,00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 6700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 26*8 cm 4,00 Lt
 • Kapak 26 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d24 cm 3,00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 8600 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 24*7.5 cm 3,00 Lt
 • Kapak 24 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tave Tenxhere Graniti 32×8.6cm/5,8L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 9500 L.Çmimi i tanishëm është: 6650 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 32 x 8.6cm 5,8 litra Trashesia 4.5mm E pershtatshme dhe per furre megjithe kapakun Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Gize 5 Litra Seria IRON GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 10800 L.Çmimi i tanishëm është: 8600 L.
Tenxhere prej gize e Serisë IRON GR është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte? Gjatësia 33.5 cm Lartësia 17.2 cm Volumi 5 litra Pesha 5 kg Materiali Gizë  

Tava me kapak është një enë  gatimi që lartëson shijen e ushqimit dhe i jep atij aromën tradicionale, teksturën e butë dhe kombinime shijesh që do t’i bëjnë të gjithë të flasin për talentin tuaj të kuzhinës. Tek HOMESHOP.AL do të gjeni tava cilësore prej çeliku, gize, alumini, balte, porcelani, qelqi  të cilat lejojnë që ajotë nxehet në mënyrë të barabartë në mënyrë që ushqimi të gatuhet në mënyrë perfekte, ngadalë, pa shkatërruar lëndët ushqyese të vlefshme të secilit përbërës. Zgjidhni artikujt e duhur të servirjes, si dhe mjetet e kuzhinës që do t’ju thjeshtojnë jetën dhe do ta bëjnë gatimin më të lehtë!