Po shfaqet 1–12 nga 39 përfundimegjithsej

Show sidebar
-20%eko
Close

Creperie elektrike 25 cm

L1600
diametri 25cm alumin me veshje guri doreza bakelit  
-14%eko
Close

Creperie elektrike 28 cm

L1900
diametri 28cm alumin me veshje guri doreza bakelit  
-10%eko
Close

Grile Guri me Induksion Lava 28 x 3,9 cm

L4600
diametri 28cm lartesia 3,9cm alumin me veshje guri GREBLON doreza bakelit
-29%eko
Close

Grill Gize 24x47cm seria IRON

L5990
Grill prej gize e Serisë IRON është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte?
eko
Close

Kapak Qelqi i Temperuar Pyrex 16-32cm

L800L1700
Kapaku origjinal i qelqit i Pyrex prodhuar në Francë Qëndrueshmëria dhe cilësia e pakrahasueshme kombinohen për të krijuar rezultate të
-23%6-muaj
Close

Ngrohes Qeramik me Ajer 1500W DSP KD3007

L2700
Fuqia: 1500W Drita treguese e energjisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtja nga mbinxehja Sigurese e ruajtjes termike e integruar Madhësia e makinës: 20*14.5*25.5CM
-19%6-muaj
Close

Ngrohes Qeramik me Ajer 2000W DSP KD3008

L2900
Fuqia: 2000W Drita treguese e energjisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtja nga mbinxehja Sigurese e ruajtjes termike e integruar Madhësia e makinës: 21.5*13.5*24.5CM
-29%eko
Close

Tave Tenxhere Induksion Guri Lava 32 x 8,5 cm 5,8 Litra

L6000
diametri 32cm lartesia 8,5cm masa5,8 litra alumin me veshje guri doreza silikoni kapaku qelq i temperuar
-21%eko
Close

Tenxhere Elektrike me Kapak Qelqi 22 x 10cm

L3000
diametri 22cm Lartesia 10cm alumin me 5 shtresa teflon kapak qelq i temperuar doreza bakelit  
-21%eko
Close

Tenxhere Elektrike me Kapak Qelqi 24 x 11cm

L3300
diametri 24cm Lartesia 11cm alumin me 5 shtresa teflon kapak qelq i temperuar doreza bakelit  
-20%eko
Close

Tenxhere Gize 5 Litra seria IRON

L8600
Tenhere prej gize e Serisë IRON është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte?
-18%eko
Close

Tenxhere Induksion Guri Lava 20 x 11 cm 2,6 Litra

L3700
diametri 20cm lartesia 10cm masa 2,6 litra alumin me veshje guri doreza bakelit kapaku qelq i temperuar