Po shfaqen krejt 10 përfundimet

Peshore Elektronike Dore 50Kg DK14191

In stock

900 L
 • Me butona të butë në formën e një buzëqeshjeje Me ekran LCD dhe grep të varur të integruar I pershtatshem per cdo udhetim, pushim apo pune qe lidhet me peshe Kapaciteti i peshës deri në 50 kg Lidhni çdo objekt në grepin e çelikut dhe ekrani do të shfaqë rezultatin brenda sekondave Buton zerimi i peshores Përmasat: 12 x2.5cm Ngjyra: e zezë

Peshore Elektronike KD7013 DSProffesional 180Kg

In stock

2500 L
Peshore Elektronike Shendeti ju lejon të matni përqindjen e yndyrës dhe lëngjeve trupore, duke ju ofruar informacion për gjendjen tuaj fizike

Peshore Elektronike Kuzhine 10 Kg B2090

In stock

1000 L
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë) Materiali: Plastike Kapaciteti maksimal 10 kg Saktësia 1 gr Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ Buton zerimi automatik

Peshore Elektronike Kuzhine 5 Kg DK282299 Constant

In stock

2500 L
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë) Materiali: Plastikë ABS Kapaciteti maksimal 5 kg
 • Saktësia:+/- 1 gr
 • Me tas plastike polimere Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ/ML Buton zerimi automatik
 

Peshore Elektronike Kuzhine KD7003 DSP Professional

In stock

1700 L
 • Lloji i ekranit: LCD
 • Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë)
 • Materiali: Plastike
 • Kapaciteti maksimal 3 kg
 • Saktësia 1 gr
 • Buton ON/OFF
 • Buton MODE KG/GR/LB dhe OZ/ML/CUP
 • Buton zerimi automatik

Peshore Elektronike Kuzhine Luge 500Gr DK282992 Constant

In stock

1500 L
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë)
 • Sinjalizim kur bateria duhet ndërruar Materiali: Plastikë ABS Kapaciteti maksimal 500 gram
 • Saktësia:+/- 0.1 gr
 • Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ Buton zerimi automatik
 • Buton i kyçjes HOLD

Peshore Elektronike Profesionale 300gr DK286495 Constant

In stock

3200 L
 • Kapaciteti matës: 300 gramë
 • Saktësia: 0.01 gram
 • Panel plastike super cilësore ABS
 • Pllakë peshimi inoksi
 • Tregues kur bateria ka rënë
 • Ekran LCD me kontrast të lartë
 • 6 modalitete peshimi
 • Buton zerimi TARE
 • Fikje automatike
 • Aksesorë: Peshë kalibrim 50 gr, lugë për peshim ilaçesh pluhur

Peshore Elektronike Shendeti KD7018 DSProffesional 180Kg

In stock

2990 L
Peshore Elektronike Shendeti ju lejon të matni përqindjen e yndyrës dhe lëngjeve trupore, duke ju ofruar informacion për gjendjen tuaj fizike

Peshore Elektronike Trupore 150Kg BA008819 ESTIAGR

In stock

2000 L
 • Pesha maksimale: 150 kg
 • Saktësia: 100 gr
 • 4 sensorë saktësie të lartë
 • Xham qeramik i temperuar 4 mm
 • Përmasat: 28 x 28 x 2 Cm
 • Ekran LCD 6 x 2.5 Cm
 • Sinjalizim mbipeshe/overload
 • Sinjlizim baterie të ulët
 • Bateri litiumi e përfshirë
 • Fikje automatike
 • Certifikim CE, RoHs, Intertek.