Po shfaqen krejt 9 përfundimet

Rende Dore Inoksi Premium Me Bisht Bakeliti 97008204

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 650 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor premium
 • Dorezë bakeliti të zi
 • Bazë jorrëshqitëse silikoni
 • Përmasat: bishti 16cm, sip.prerëse 15.5 x 6.5 cm
 • Me mikrotehe

Rende Me 4 Ane DK493064 Tessie & Jessie

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor, silikon dhe dru
 • Përmasat: 23 x 10 x 7.5 cm
 • Me 4 lloje të ndryshme sipërfaqe grirëse
 • Me bazë jorrëshqitëse silikoni
 • Me dorezë druri

Rende Me 4 Ane 98454728 FACKELMANN

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 850 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor
 • Përmasat: 23 x 10 x 7.5 cm
 • Me 4 lloje të ndryshme sipërfaqe grirëse

Rende Me Ene Me 4 Ane AK222

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks dhe plastikë polimere
 • Përmasat: 30 x 12 x 12 cm
 • Me enë të ndashme për të grumbulluar ushqimet e grira

Rende Jongjitese Me 4 Ane 98221527 Venus™

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks dhe plastikë polimere
 • Përmasat: 22 x 10 x 7.5 cm
 • Me sipërfaqe cilësore antingjitëse

Rende Me 6 Ane/Baze Silikoni/Kosh 97484581 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks dhe silikon ushqimor dhe plastikë polimere
 • Përmasat: 26 x 13 x 11 cm
 • Me kosh për mbledhjen e ushqimeve të grira
 • Me bazë silikoni ushqimor

Grirese Dore Perimesh Me Vide 98730265 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor dhe plastikë polimere
 • Rregullim trashësie të fetë me vidë
 • Përmasat: 32 x 11 x 1.7 cm
 • Prodhuar në Greqi

Grirese Dore Perimesh 18ne1 DK218 SMART SLICER

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3100 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor dhe palstikë polimere
 • 18 lloje prerjesh: feta, zhyliene, kubike, me valë ose jo
 • Rregullim trashësie ose forme me butona
 • Dorezë mbrojtëse, këmbë jorrëshqitëse
 • Përmasat: 13 x 34 x 7 cm

Grirese Dore Perimesh 3ne1 KJ3052 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2900 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
 • Grirese rende dore 3 ne 1 me rrotullim
 • 3 modele te ndryshme thikash
 • Shume funksionale dhe praktike
 • Grini perime, djath, fruta etj.
 • Me bazament qe fiksohet me celes.

Në dyqanin tonë online do të zbuloni Rende cilësore dhe ergonomike me çmimet më të mira! Zbuloni një gamë të madhe rendesh, ideale për grirjen e djathit, perimeve, erëzave apo edhe për grirjen e domateve dhe përgatitjen e salcës së freskët për vaktet tuaja. Kemi rende dore, rende me doreza ergonomike si dhe me ene te integruar per te mbledhur automatikisht produktin qe do grihet. Pajisni kuzhinën tuaj me rende, prerëse, grirëse dore dhe vegla të tjera kuzhine në mënyrë që të keni të gjitha gjërat thelbësore që do t’ju lirojnë duart në kuzhinën tuaj!