Po shfaqen krejt 8 përfundimet

Beres Kokoshkash/Popkorn 3L 1200W KA2018 DSP Professional

In stock

3490 L
 
 • Fuqia: 1200 W
 • Kapaciteti i tasit: 3L
 • Duhen vetëm 2-4 minuta për kokoshka të freskëta
 • Shpejtë dhe efikas, kursim energjie dhe mbrojtje të mjedisit
 • I shëndetshëm dhe i lehtë për t'u përdorur!
 

Zierese Vezesh Elektrike Me 2Kate 350W DK0281

In stock

1300 L
 • Fuqia: 350W
 • Element ngrohës prej inoksi Me dritë treguese ndezur/fikur Vlon deri në 14 vezë në të njëjtën kohë; Gatim i vezëve së butë, të mesme ose të fortë sipas dëshirës; Përfshihet kupa e dobishme matëse për sasinë e ujit Kapak i lëvizshëm për pastrim të lehtë;                                                                                                Panel   plastikë polimere
 • Përmasat: 21 x 16 cm

Rrjete Inoksi Premium Gatimi Me Avull ESTIA GR

In stock

1200 L
 • Materiali: Inoks Premium Ushqimor
 • Gatim uniform dhe i shëndetshëm me avull
 • Hapet nga 14 deri në 24 cm
 • Me tre këmbë për qëndrueshmëri
 • Me dorezë për nxjerrje të lehtë pas gatimit

Rrjete Inoksi Gatimi Me Avull 17241 Cesta

In stock

1000 L
 • Materiali: Inoks
 • Gatim uniform dhe i shëndetshëm me avull
 • Hapet nga 18 deri në 28 cm
 • Me tre këmbë për qëndrueshmëri
 • Me dorezë për nxjerrje të lehtë pas gatimit

Zierese Elektrike Vezesh 350W KA5016 DSP Professional

In stock

1700 L
 • Fuqia: 350W Me dritë treguese ndezur/fikur Fikje automatike kur mbaron uji. Vlon deri në 7 vezë në të njëjtën kohë; Gatim i vezëve së butë, të mesme ose të fortë sipas dëshirës; Përfshihet kupa e dobishme matëse për sasinë e ujit Sinalizim akustik kur vezët janë gati; Kapak i lëvizshëm për pastrim të lehtë;                                                                                                    Panel   plastikë polimere dhe Inoks

Dehidrator Tharese Frutash/Perimesh/Mishi 5 Kate 240W KA9003 DSP Professional

In stock

5000 L
 • Fuqia: 245 W
 • Thani aditivë ose konservues dhe sheqer të shtuar Kapacitet i madh me 5 shtresa tharëse                                                                                                  Me nivele te rregullueshme te temperatures 40-75 grade celcius Ushqimi 40-75 gradë dehidratohet në temperaturën optimale Dritare e madhe e shikimit për të monitoruar procesin e tharjes
 • Ideale per tharjen e frutave, perimeve, erëzave, mishit etj Ruan mineralet thelbësore per mirëqenien dhe shëndetin, Me funksion të qarkullimit të ajrit, Me mbrojtje nga mbinxehja,
 

Gatues Me Avull 1200W 12L KA5015 DSP Professional

In stock

4900 L
 
 • - Fuqia: 1200 W
 • -Kapaciteti total: 12 L
 • - Kapaciteti I depozitës së ujit 1.3L
 • -3x sirtarë secili me kapacitet prej 4L
 • - Ngrohje e shpejtë për 30 sekonda
 • - Kursim energjie
 •  Kohëmatës i gradueshëm nga 1 deri 60 minuta

Zierese Elektrike Vezesh 350W KA5001 DSP Professional

In stock

1990 L
 • Fuqia: 350W Me dritë treguese ndezur/fikur Fikje automatike kur mbaron uji. Vlon deri në 7 vezë në të njëjtën kohë; Gatim i vezëve së butë, të mesme ose të fortë sipas dëshirës; Përfshihet kupa e dobishme matëse për sasinë e ujit Sinalizim akustik kur vezët janë gati; Kapak i lëvizshëm për pastrim të lehtë;                                                                                                    Panel Inoks dhe plastikë polimere

Gatuani me shendetshem pa vaj, vetem me avull te gjithe produktet ushqimore si: mish, peshk, veze, perime, oriz etj