Po shfaqen krejt 13 përfundimet

Ore Muri Φ60cm EN19311 Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3400 L.
 • Diametri 60 cm
 • Materiali plastikë polimere ABS
 • Mekanizëm quartz pa zhurmë

Ore Muri Φ40cm EN19315 Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Diametri 40 cm
 • Materiali plastikë polimere ABS
 • Mekanizëm quartz pa zhurmë

Ore Muri Φ40cm EN19314 Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Diametri 40 cm
 • Materiali plastikë polimere ABS
 • Mekanizëm quartz pa zhurmë

Ore Kristali Bohemia 30.5cm 24%PbO

In stock

Çmimi origjinal qe: 8500 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
 • Orë kristali luksoz me mekanizëm orësh QUARTZ dhe flori të vërtetë të lyer
 • Kristal me oksid  plumbi 24% PbO
 • Cilësia TOP Çeke
 • Lartësia 305 mm
 • Dizajn aristokratik
 • Pas heqjes së mekanizmit, mund të lahet në enëlarëse
 • Paketuar në një kuti dhuratë blu të errët

Ore muri plastike d46cm 1803A-3 – ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4900 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.

Ore muri plastike d46cm 1803A-1 – ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4900 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.

Ore Muri Plastike d36cm 46030 – Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3400 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.

Ore muri plastike d41cm 1663G – ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.

Ore Muri Plastike d36cm 46029 – Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3400 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.

Ore Muri Plastike E1401A ORIANA FERELLI® d36cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2600 L.

Ore Muri Plastike EX1207-B ORIANA FERELLI® d30cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Diametri 30cm
 • Materiali plastik
 • Ngjyra Qymyri e erret me shifra metalizato

Ore Muri Plastike EX1207-A ORIANA FERELLI® d30cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Diametri 30cm
 • Materiali plastik
 • Ngjyra Qymyri e erret, shifrat Gold

Ore Muri Plastike 1207EG-1 ORIANA FERELLI® d30cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.

Ora muri. Në epokën moderne, ka disa mënyra për të treguar kohën. Por asnjëra prej tyre nuk e kalon estetikën e një ore muri ose tavoline . Qoftë një orë analoge apo dixhitale e vendosur në mur apo në tavolinë.  Ky objekt nxjerr në pah hapësirën dhe përmirëson dekorimin e saj .

Tek HOMESHOP do të gjeni një koleksion të pasur të orëve të murit moderne, klasike dhe vintage. Si dhe orë tavoline me orë alarmi në çdo stil. Zgjidhni modelin  që preferoni sipas stilit që dëshironi t’i jepni hapësirës dhe në përputhje me rrethanat.