Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Set Tapetesh Banjoje i Gomuar Roze 2CP BONNY HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Material treshtresor: Mikrofibra/Sfungjer/Gomë PVC
 • Nuk rrëshqet
 • I lashëm në lavatriçe
 • Përmasat:
 • I madhi 60 x 90 cm
 • I vogli 50 x 60 cm
 • Vendi i prodhimit: Turqi

Set Tapetesh Banjoje i Gomuar Mink 2CP BONNY HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Material treshtresor: Mikrofibra/Sfungjer/Gomë PVC
 • Nuk rrëshqet
 • I lashëm në lavatriçe
 • Përmasat:
 • I madhi 60 x 90 cm
 • I vogli 50 x 60 cm
 • Vendi i prodhimit: Turqi

Set Tapetesh Banjoje i Gomuar Bezhë 2CP BONNY HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Material treshtresor: Mikrofibra/Sfungjer/Gomë PVC
 • Nuk rrëshqet
 • I lashëm në lavatriçe
 • Përmasat:
 • I madhi 60 x 90 cm
 • I vogli 50 x 60 cm
 • Vendi i prodhimit: Turqi

Set Tapetesh Banjoje i Gomuar Kapuçino 3CP BONNY HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Material treshtresor: Mikrofibra/Sfungjer/Gomë PVC
 • Nuk rrëshqet
 • I lashëm në lavatriçe
 • Përmasat:
 • I madhi 60 x 90 cm
 • I vogli 50 x 60 cm
 • Mbulesa 40 x 45 cm
 • Vendi i prodhimit: Turqi

Set Tapetesh Banjoje i Gomuar i Zi 3CP BONNY HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Material treshtresor: Mikrofibra/Sfungjer/Gomë PVC
 • Nuk rrëshqet
 • I lashëm në lavatriçe
 • Përmasat:
 • I madhi 60 x 90 cm
 • I vogli 50 x 60 cm
 • Mbulesa 40 x 45 cm
 • Vendi i prodhimit: Turqi

Set Tapetesh Banjoje i Gomuar Bezhë 3CP BONNY HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Material treshtresor: Mikrofibra/Sfungjer/Gomë PVC
 • Nuk rrëshqet
 • I lashëm në lavatriçe
 • Përmasat:
 • I madhi 60 x 90 cm
 • I vogli 50 x 60 cm
 • Mbulesa 40 x 45 cm
 • Vendi i prodhimit: Turqi

Set Tapetesh Banjoje i Gomuar Gri 3CP BONNY HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Material treshtresor: Mikrofibra/Sfungjer/Gomë PVC
 • Nuk rrëshqet
 • I lashëm në lavatriçe
 • Përmasat:
 • I madhi 60 x 90 cm
 • I vogli 50 x 60 cm
 • Mbulesa 40 x 45 cm
 • Vendi i prodhimit: Turqi

Tapetet janë një nga elementët më të domosdoshëm në mënyrë që një hapësirë ​​të konsiderohet plotësisht e dekoruar. Pavarësisht dizajnit, përbërjes dhe teksturës së tij, një tapet do të japë një ndjenjë ngrohtësie dhe do të plotësojë hapësirën tuaj me ngrohtësi duke theksuar veçoritë e tij. Kur vjen fjala tek tapetet e banjës ose të kuzhinës, ku shpesh ka ujra në dysheme, perveç efektit estetik dhe ngrohës ato kanë edhe rëndësi për sigurinë tonë dhe të familjes! Zbuloni tapetet e kuzhinës dhe banjës, tapetet për korridoret si dhe tapetet e hyrjes në një shumëllojshmëri dizajnesh, ngjyrash dhe përmasash. Në HOMESHOP.AL mund të gjeni gjithnjë dhe gjithçka ju mirë dhe lirë!