Multi Cooker (19)

Robot Kuzhine Brumatrice (16)

Mikser dore (19)

Aparate kafeje (25)

Gatues me avull (8)

Shtrydhese Frutash (29)

Grirese (29)

Blendera (42)

Friteza me Ajer (25)

Fshesa korenti (26)

Hekura me Avull (33)

Ngrohese Ajri (33)

Ngrohese uji (19)

Furra Pjanure (18)

Tostiere Zgara (36)

Freskuese Ventilator (8)

Peshore (16)

Në dyqanin tonë online do të zbuloni një koleksion të shkëlqyer të pajisjeve Elektroshtepiake të kuzhinës, të cilat janë zgjedhur në bazë të funksionalitetit dhe estetikës së tyre. Bëhet fjalë për pajisje elektrike moderne, teknologji të avancuar, të cilat janë bërë nga materialet më cilësore. Shfletoni koleksionin tonë dhe zbuloni multikukerat, fritezat me ajer, furrat, aparatet e kafesë, miksera, blenderat, tosterat,  dhe pajisje të ndryshme të vogla kuzhine që do t’ju çlirojnë duart dhe do t’jua bëjnë jetën e përditshme më të lehtë! Mos harroni të shikoni dhe enet e gatimit