Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Sheiker 500ml Inoksi Premium BA404029 VENUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Përmasat: 12 x 14 x 20 cm
 • Kapaciteti: afërsisht 2 Litra
 • Materiali: Inoks Premium i lustruar
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Mbajtese Akulli Inoksi Premium 870057 VENUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Përmasat: 12 x 14 x 20 cm
 • Kapaciteti: afërsisht 2 Litra
 • Materiali: Inoks Premium i lustruar
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Shampaniere/Mbajtese Akulli/Tas Servirjeje Inoks Premium 20083 VENUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Përmasat: 14 x 12 x 24 cm
 • Kapaciteti: afërsisht 5 Litra
 • Materiali: Inoks Premium i lustruar
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Shampaniere/Mbajtese Akulli/Tas Servirjeje Inoks Premium 20082 VENUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 • Përmasat: 9 x 12 x 20 cm
 • Kapaciteti: afërsisht 3 Litra
 • Materiali: Inoks Premium i lustruar
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Shampaniere Mbajtese Akulli/Shishesh Inoksi Premium AK213 VENUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 • Përmasat: 13.5 x 21 x 22 cm
 • Kapaciteti: afërsisht 5 Litra
 • Materiali: Inoks Premium i lustruar
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Shampaniere Mbajtese Akulli/Shishesh Inoks 2404081 VENUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Lartësia: 20 cm
 • Kapaciteti: afërsisht 4 Litra
 • Materiali: Inoks i lustruar
 • Vendi i prodhimit: Indi

Diamond Mbajtese Akulli Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Kapaciteti i mbajtëses: 1.3 L
 • Përmasat: diametri 12, lartësia 12 cm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Pesha e produktit: 1300 gramë
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Zbuloni artikuj të ndryshëm servirjeje që do të rrisin komoditetin, prakticitetin dhe stilin në kuzhinën dhe dhomën tuaj të ngrënies dhe do të përmirësojnë pamjen e tryezës tuaj! Në koleksionin tonë të mrekullueshëm do të gjeni takëme servirjeje cilësore. Gjithçka e kemi zgjedhur për ju duke u kujdesur për cilësinë, estetikën e lartë moderne ose klasike dhe çmimin më të mirë të mundshëm! Gjeni në dyqanin online numër një, HOMESHOP.AL shampaniera, mbajtëse akulli dhe ftohëse vere mahnitëse dhe cilësore!