Po shfaqet 1–24 nga 46 përfundimegjithsej

DSP Tenxhere 20 cm Inoksi SUS 304 Premium CS001-B20

In stock

3900 L
Detajet e produktit të DSP Tenxhere 20 cm Inoksi 304 Premium Tenxhere  20*12cm  5L Kapak 20cm Sipërfaqja e jashtme: E

DSP Tenxhere 24cm Inoksi SUS 304 Premium CS001-B24

In stock

4900 L
Detajet e produktit të DSP Tenxhere 24cm Inoksi 304 Premium Tenxhere  24*12cm  5L Kapak 24cm Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar

DSP Tenxhere 28cm Inoksi 304 Premium CS001-B28

In stock

5900 L
Detajet e produktit të DSP Tenxhere 28cm Inoksi 304 Premium Tenxhere  28*15cm  9.2L Kapak 28cm Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar

Tave Me Kapak e Emaluar/Cingo 10L ESTIA GR

In stock

4000 L
 • Tavë ovale çeliku me buzë inoksi dhe kapak
 • Kapaciteti : 10 L
 • Përmasat: lartësia 20 cm, gjerësia 34 cm, gjatësia 43 cm
 • E zmaltuar/emaluar/cingo
 • Ngjyra: e zezë mat
 • Kapaku mund të përdoret edhe si tavë
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tave Me Kapak e Emaluar/Cingo 4L ESTIA GR

In stock

2500 L
 • Tavë ovale çeliku me buzë inoksi dhe kapak
 • Kapaciteti : 4 L
 • Përmasat: lartësia 15 cm, gjerësia 24 cm, gjatësia 34 cm
 • E zmaltuar/emaluar/cingo
 • Ngjyra: e zezë mat
 • Kapaku mund të përdoret edhe si tavë
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tave Me Kapak e Emaluar/Cingo 6L ESTIA GR

In stock

3200 L
 • Tavë ovale çeliku me buzë inoksi dhe kapak
 • Kapaciteti : 6 L
 • Përmasat: lartësia 17 cm, gjerësia 28 cm, gjatësia 40 cm
 • E zmaltuar/emaluar/cingo
 • Ngjyra: e zezë mat
 • Kapaku mund të përdoret edhe si tavë
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tave Tenxhere Graniti 32×8.6cm/5,8L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

6650 L
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 32 x 8.6cm 5,8 litra Trashesia 4.5mm E pershtatshme dhe per furre megjithe kapakun Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d24 cm 3,00 Lt SOFT

In stock

6000 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 24*7.5 cm 3,00 Lt
 • Kapak 24 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d26 cm 4,00 Lt SOFT

In stock

6700 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 26*8 cm 4,00 Lt
 • Kapak 26 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d28 cm 5.3 Lt SOFT

In stock

7600 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 28*9 cm 5.3 Lt
 • Kapak 28 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d30 cm 6.75 Lt SOFT

In stock

7700 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 30*10 cm 6.75 Lt
 • Kapak 30 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d32 cm 8.00 Lt SOFT

In stock

9700 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 32*11 cm 8.00 Lt
 • Kapak 32 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d36 cm 12.00 Lt SOFT

In stock

11200 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 36*13 cm 12.00 Lt
 • Kapak 36 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere Gize 5 Litra Seria IRON GR

In stock

8600 L
Tenxhere prej gize e Serisë IRON GR është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte? Gjatësia 33.5 cm Lartësia 17.2 cm Volumi 5 litra Pesha 5 kg Materiali Gizë  

Tenxhere Graniti 20×10,1cm/2,6L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

4500 L
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 20 x 10.1cm 2.6 litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Graniti 24×12,1cm/4,6L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

6000 L
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 24 x 12,1cm 4,6 litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Graniti 28x13cm/6.8L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

6650 L
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 28 x 13cm 6,8 litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Guri Induksion 20x11cm 2.6L Greblon Germany

In stock

3700 L
 • Materiali: Alumin i derdhur
 • Veshja jongjitëse: Greblon gjerman me 3 shtresa
 • Dorezat: Bakelit
 • Kapaku: Qelq i temperuar
 • Diametri: 20 cm
 • Thellësia: 11 cm
 • Kapaciteti: 2.6 litra
doreza bakelit kapaku qelq i temperuar

Tenxhere Guri Induksion 24x12cm 4.5L Greblon Germany

In stock

4500 L
 • Materiali: Alumin i derdhur
 • Veshja jongjitëse: Greblon gjerman me 3 shtresa
 • Dorezat: Bakelit
 • Kapaku: Qelq i temperuar
 • Diametri: 24 cm
 • Thellësia: 12 cm
 • Kapaciteti: 4.5 litra

Tenxhere Guri Induksion 28×13.5cm 7L Greblon Germany

In stock

5600 L
 • Materiali: Alumin i derdhur
 • Veshja jongjitëse: Greblon gjerman me 3 shtresa
 • Dorezat: Bakelit
 • Kapaku: Qelq i temperuar
 • Diametri: 28 cm
 • Thellësia: 13.5 cm
 • Kapaciteti: 7 litra
doreza bakelit kapaku qelq i temperuar

Tenxhere Inoksi Premium 12cm 0,75L SOFT

In stock

3900 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 12 cm  0,75 Lt
 • Kapak 12cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere Inoksi Premium d14 cm 1,15 Lt SOFT

In stock

4100 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 14 cm  1,15 Lt
 • Kapak 14cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere Inoksi Premium d16 cm 1,75 Lt SOFT

In stock

4400 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 16 cm 1,75 Lt
 • Kapak 16 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere Inoksi Premium d18 cm 2,45 Lt SOFT

In stock

4500 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 18 cm 2,45 Lt
 • Kapak 18 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra