Po shfaqen krejt 14 përfundimet

Tharese Flokesh 37093 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Fuqia: 2200 W
 • Motor bakri të pastër AC5415
 • Shpejtësia e rrotullimit: 15000 RPM
 • Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës
 • Me buton të ajrit të ftohtë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8 m
 • Aksesorët: 2 gryka ajri

Tharese Flokesh 37082 2000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3800 L.
 • Fuqia: 2000 W
 • Motor bakri të pastër 17 AC
 • Ngrohje infrared
 • Shpejtësia e rrotullimit: 22000 RPM
 • Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës
 • Me buton të ajrit të ftohtë
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8 m
 • Aksesorët: 2 gryka ajri

Tharese Flokesh 37001 1800W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Fuqia: 1600 W
 • Motor bakri të pastër DC 385
 • Ekran dixhital
 • Shpejtësia e rrotullimit: 18000 RPM
 • Një shpejtësi dhe tre zgjedhje të temperaturës: 38℃, 58℃, 78℃
 • Me një grykë ajri
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8 m
 

Tharese Flokesh 30414 1600W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
 • Fuqia: 1600 W
 • Motor bakri të pastër DC 385
 • Ekran dixhital
 • Shpejtësia e rrotullimit: 18000 RPM
 • Një shpejtësi dhe tre zgjedhje të temperaturës: 38℃, 58℃, 78℃
 • Me një grykë ajri
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8 m
 

Tharese Flokesh 30269 GRÜNBERG

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
✔️Fuqia: 1200W ✔️Motori 385                                                                                                                                                  ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me shpejtësi rrotullimi 20000 xhiro në minutë ✔️Me dy gryka ajri, koncentrator, difuzor, krehër rrotullues, dy krëhëra ✔️Mbrojtje nga mbinxehja

Tharese Flokesh Muri 1500W 30389 DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 3900 L.Çmimi i tanishëm është: 2490 L.
✔️Fuqia: 1300-1500W ✔️Motori DC ✔️Shpejtësia e rrotullimit: 16400-18400 RPM ✔️Dy zgjedhje të temperaturës ✔️Mbulesa e heqshme e hyrjes së ajrit ✔️Mbrojtje nga mbinxehja ✔️Gjatësia e kordonit të rrymës: 2.4m+0.9m

Tharese Flokesh Profesionale 30387 2000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
✔️Fuqia: 2000W ✔️Motori AC ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me buton të ajrit të ftohtë ✔️Rrotullimet 20.000 RPM ✔️Ngrohje infrared

Tharese Flokesh Profesionale 30088 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3300 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
✔️Fuqia: 1900-2300W ✔️Motori AC13 ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me buton të ajrit të ftohtë ✔️Me dy grykë ajri

Tharese Flokesh 2300W 30075 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
✔️Fuqia: 1900-2300W ✔️Motori 5412 ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me buton të ajrit të ftohtë ✔️Shpejtësia e rrotullimit: 18000 RPM ✔️Me dy grykë ajri ✔️ Lak per t'u varur ne mur

Tharese Flokesh Profesionale E-30022 2300W Zhurme e Ulet DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
✔️Fuqia: 1900-2300W ✔️Motori AC13 ✔️Tre shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me buton të ajrit të ftohtë ✔️Shpejtësia e rrotullimit: 18000 RPM ✔️Me dy gryka ajri

Tharese Flokesh 30089 1700w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3300 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
✔️Fuqia: 2200 W ✔️Motori AC13 ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me buton të ajrit të ftohtë ✔️Shpejtësia e rrotullimit: 17000 RPM ✔️Me dy koncentratorë ajri                                                                                                              ✔️Teknologji Joniziuese që eleminon elektrizimin statik të flokut  

Tharese Flokesh 37002 1400W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3900 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
✔️Fuqia: 1400 W ✔️Motori AC13 ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me buton të ajrit të ftohtë ✔️Shpejtësia e rrotullimit: 16800-18000 RPM ✔️Me dy grykë ajri dhe një difuzor

Tharese Flokesh 30312 1200W DSP Profesional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2300 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
✔️Fuqia: 1200 W ✔️Motor bakri 385 ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me funksion të ajrit të ftohtë ✔️Shpejtësia e rrotullimit: 21500 RPM

Tharese Flokesh 30299 1200w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
✔️Fuqia: 1200 W ✔️Motor bakri 385 ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me funksion të ajrit të ftohtë ✔️Shpejtësia e rrotullimit: 22000 RPM ✔️Me një grykë ajri ✔️E palosshme

Mirë se vini në një botë të mundësive  të kujdesit dhe stilimit të flokëve me koleksionin tonë të zgjedhur një nga një të tharëseve të flokëve. Të gjithë e kuptojmë rëndësinë e flokëve të përsosur që pasqyrojnë stilin tuaj unik, dhe kjo është arsyeja pse në HOMESHOP.AL kemi kuruar këtë gamë tharëse flokësh premium që ofrojnë  performancë të jashtëzakonshme dhe veçori inovative. Thojini lamtumirë tharjes së zakonshme dhe njihni një përvojë në nivele cilësore të sallonit profesional  në komoditetin e shtëpisë tuaj. Këto tharëse të zgjedhura me kujdes kombinojnë teknologjitë më të fundit jonizuese, xhiro të shpejta të rotorëve, filtra dhe motorë të fuqishëm!

Në HOMESHOP.AL do të gjeni gjithçka dhe gjithnjë në çmimin dhe cilësinë më të mirë!