Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Mbajtese Llokumesh Kristal Bohemia 220mm Metropolitan

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
  • Materiali kristal me 24% PbO
  • Permasat 190 x 190 x 176 mm

Mbajtese Llokumesh Kristal Bohemia 180mm CASABLANCA

In stock

Çmimi origjinal qe: 5200 L.Çmimi i tanishëm është: 4300 L.
  • Materiali kristal me 24% PbO
  • Permasat 180 x 180 x 162 mm

Jepini ëmbëlsi ditës tuaj me një ëmbëlsirë të  vogël të shërbyer në një bombonierë të bukur! Mbusheni me bonbone, çokollata, karamele, biskota, ëmbëlsira, fruta të thata dhe shërbejini të miqve dhe të dashurve tuaj duke ua servirur në bomboniera që bien në sy! Në HOMESHOP.AL do të gjeni bomboniera me estetikë unike dhe cilësi të patejkalueshme, për t’i bërë të gjithë të flasin për shijen tuaj elegante!