Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Nderese Tharese Rrobash Charlie BA001457

In stock

3100 L
Rreth artikullit Nderese Tharese Rrobash Charlie Nderese Tharese Rrobash Charlie BA001457 është ideale për hapësira të brendshme dhe të jashtme.

Nderese Tharese Rrobash Venus BA172225

In stock

1800 L
Rreth artikullit Nderese Tharese Rrobash Venus Nderese Tharese Rrobash Venus është ideale për hapësira të brendshme dhe të jashtme. Falë

Tharëse Nderese rrobash vertikale me 3 nivele

In stock

2700 L
Rreth artikullit Tharëse Nderese rrobash vertikale është ideale për hapësira të brendshme te vogla. Falë ndërtimit cilësor me tuba metalik