Po shfaqen krejt 6 përfundimet

Kafetiere Me Shtypje Inoks/Bambu 600ml BAMBUM GINZA

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
Kafetiere Me Shtypje Inoks/Bambu 600ml BAMBUM GINZA është ideale për ata që duan të bëjnë kafen ose çajin e tyre të preferuar me stil, komoditet,i dhe cilësi!

Kafetiere Me Shtypje Inoks/Bambu 350ml BAMBUM GINZA

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
Kafetiere Me Shtypje Inoks/Bambu 350ml BAMBUM GINZA është ideale për ata që duan të bëjnë kafen ose çajin e tyre të preferuar me stil, komoditet,i dhe cilësi!

Kafetiere Me Shtypje Inoksi 350ml EU024289

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
Kafetiere Me Shtypje Inoksi 350ml EU024289 është ideale për ata që duan të bëjnë kafen ose çajin e tyre të preferuar me komoditet, lehtësi dhe thjeshtësi!

Kafetiere Me Shtypje Inoksi 600ml AK154

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
Kafetiere Me Shtypje Inoksi 600ml AK154 është ideale për ata që duan të bëjnë kafen ose çajin e tyre të preferuar me komoditet, lehtësi dhe thjeshtësi!

Kafetiere Me Shtypje Piston Inoksi 350ml 3197617

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
Kafetiere Me Shtypje Piston Inoksi 350ml 3197617 është ideale për ata që duan të bëjnë kafen e tyre të preferuar me komoditet, lehtësi dhe thjeshtësi!

Kafetier me Shtypje Estia 350ml Black-Clear 01-8642

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
Kafetier me Shtypje Estia 350ml Black-Clear është ideale për ata që duan të bëjnë kafen e tyre të preferuar me komoditet, lehtësi dhe thjeshtësi!

Bëni kafenë tuaj të preferuar lehtësisht, shpejt dhe thjesht, duke zgjedhur një  Filter me shtypje cilësorë që përbëjnë koleksionin tonë të shkëlqyer! Zbuloni aparate kafeje me cilësi të lartë, të cilat janë të dizajnuara në mënyrë ergonomike, në mënyrë që të bëni kafen tuaj me një rezultat të suksesshëm të garantuar! Gjeni ekspres, aparate kafeje me filtër, etj. me çmime të pakrahasueshme dhe kombinojini ato me pjesën tjetër të aksesoreve te kafese, me dhe  nga koleksioni ynë për të pajisur kuzhinën tuaj me gjithçka që ju nevojitet për të bërë dhe shijuar pijen tuaj të preferuar.