Po shfaqet përfundimi i vetëm

Set 30Cp Luge/Pirune/Thika Inoks Premium F980 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 9800 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.

Specifikat:

  • Materiali: Inoks Ushqimor Premium Krom/Nikel 18/10
  • Përmbajtja: 6 thika ngrënieje, 6 pirunë ngrënieje, 6 lugë ngrënieje, 6 pirunë ëmbëlsirash dhe 6 lugë ëmbëlsirash/çaji
  • Rifiniturat të punuar me dorë

Në HOMESHOP.AL do të gjeni koleksionin më të madh dhe cilësor të lugëve, pirunëve dhe thikave të tavolinës! Zbuloni zgjidhje të plota në komplete ose takëme të pjesshme, por edhe gjeni pirunë, thika, lugë, lugë çaji në sasinë që doni. Gjeni këtu edhe komplete servirjeje më të specializuara, me spatula, pinceta, garuzhde etj. Këto janë takëme që do të kënaqin mysafirët tuaj me estetikën dhe cilësinë e tyre. Do të gjeni thika të cilësisë së lartë dhe teknologjisë së avancuar, të cilat janë krijuar posaçërisht të zgjasin në kohë për preje të lehta! Kombinoni takëmet tuaja të preferuara me enët e gatimit dhe artikujt për servirje të ofruara nga HOMESHOP.AL dhe krijoni një set unik, i cili me veçantinë e tij do të sjellë vlera të larta dhe dizajn të pashembullt në dhomën e ngrënies dhe kuzhinën tuaj!