Pajisje Bari (7)

Gota (32)

Luge Pirune Thika Tavoline (1)

Pjata (31)

Shishe (4)

Tasa (9)

Vaj Uthull Kripe Piper (11)

Në HOMESHOP.AL do të gjeni një koleksion jashtëzakonisht të madh dhe cilësor pjatash dhe enesh tavoline që do t’ju pëlqejnë me shikim të parë! Më konkretisht do të gjeni komplete pjatash, por edhe pjatanca individuale ushqimesh për supa, ëmbëlsira, fruta, sallata dhe tasa, si dhe takëme për të servirur ushqimin në tavolinë në mënyrën më të veçantë dhe mbresëlënëse! Nëse jeni adhurues i klasikëve, preferoni pjatat e porcelanit Oriana Ferrelli ose kristalet Bohemia me një dizajn reliev rreth perimetrit dhe nuancat e bardha, ndërsa nëse preferoni opsione më moderne, padyshim që do t’ju pëlqejnë pjatat e errëta, njëngjyrëshe me një estetikë minimale! Kombinoni pjatat tuaja të preferuara me gota, takëme dhe artikuj të ndryshëm servirjeje nga koleksioni ynë i shkëlqyer!