Po shfaqet 1–24 nga 36 përfundimegjithsej

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.5 SOFRAM®

In stock

2000 L
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.4 SOFRAM®

In stock

1800 L
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.3 SOFRAM®

In stock

1700 L
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.2 SOFRAM®

In stock

1600 L
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.1 SOFRAM®

In stock

1400 L
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Qeramike Artizanale Nr.6 Venus GR

In stock

1050 L
 • Rezistencë strukturore dhe kimike në temperatura të larta
 • Përçueshmëri e ulët termike
 • E zien kafen ngadalë
 • Ideale për gatim të shëndetshëm
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • E përshtatshme për mikrovalë
 • Bërë me dorë prej qeramike
 • Dorezë bakeliti që çmontohet
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Qeramike Artizanale Nr.5 Venus GR

In stock

850 L
 • Rezistencë strukturore dhe kimike në temperatura të larta
 • Përçueshmëri e ulët termike
 • E zien kafen ngadalë
 • Ideale për gatim të shëndetshëm
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • E përshtatshme për mikrovalë
 • Bërë me dorë prej qeramike
 • Dorezë bakeliti që çmontohet
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Qeramike Artizanale Nr.4 Venus GR

In stock

700 L
 • Rezistencë strukturore dhe kimike në temperatura të larta
 • Përçueshmëri e ulët termike
 • E zien kafen ngadalë
 • Ideale për gatim të shëndetshëm
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • E përshtatshme për mikrovalë
 • Bërë me dorë prej qeramike
 • Dorezë bakeliti që çmontohet
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.3 Hascevher®

In stock

1400 L
 • Kapaciteti 330 ml
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe bakeliti të kuq
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.2 Hascevher®

In stock

1300 L
 • Kapaciteti 270 ml
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe bakeliti të kuq
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Inoksi Premium 18/10 200ml Luxury ESTIA GR

In stock

1200 L
 • Xhezve 200 ml
 • I përshtatshëm për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe silikoni termoizolues
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.4 TS1009

In stock

1100 L
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.4 TS1009 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.3 TS1008

In stock

1000 L
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.3 TS1008 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.2 TS1007

In stock

950 L
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.2 TS1007 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.1 TS1006

In stock

900 L
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.1 TS1006 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.5 TS1026

In stock

900 L
Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.5 TS1026 me shtresë të jashtme bakri që i jep pamjen e nje xhezveje tradicionale dhe brendësi inoksi për cilësi dhe siguri!

Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.3 TS1025

In stock

700 L
Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.3 TS1025 me shtresë të jashtme bakri që i jep pamjen e nje xhezveje tradicionale dhe brendësi inoksi për cilësi dhe siguri!

Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.1 TS1024

In stock

550 L
Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.1 TS1024 me shtresë të jashtme bakri që i jep pamjen e nje xhezveje tradicionale dhe brendësi inoksi për cilësi dhe siguri!

Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.4 AK119A

In stock

800 L
Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.4 AK119A është punuar me rrahje me dorë nga bakri i pastër dhe është kallajisur për stil dhe shije origjinale të kafesë!

Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.2 AK119

In stock

700 L
Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.2 AK119 është punuar me rrahje me dorë nga bakri i pastër dhe është kallajisur për stil dhe shije origjinale të kafesë!

Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.1 AK118

In stock

800 L
Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.1 AK118 është punuar me rrahje me dorë nga bakri i pastër dhe është kallajisur për stil dhe shije origjinale të kafesë!

Xhezve Alumini Me Veshje Jongjitese Nr.8 Keystone®

In stock

1200 L
 
 • Materiali: Alumin ushqimor
 • Me teflon 5 shtresor pa PFOA qe nuk leshon substanca ne ushqim
 • Dorezë bakeliti
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Alumini Me Veshje Jongjitese Nr.6 Keystone®

In stock

900 L
 
 • Materiali: Alumin ushqimor
 • Me teflon 5 shtresor pa PFOA qe nuk leshon substanca ne ushqim
 • Dorezë bakeliti
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Alumini Me Veshje Jongjitese Nr.5 Keystone®

In stock

800 L
 
 • Materiali: Alumin ushqimor
 • Me teflon 5 shtresor pa PFOA qe nuk leshon substanca ne ushqim
 • Dorezë bakeliti
 • Prodhuar në Greqi