Po shfaqen krejt 10 përfundimet

Mashe Pjaster me 3 Tuba 20247 25mm DSP Professional

In stock

2500 L
 • Fuqia: 90 W
 • Materiali i tubave: i veshur me qeramikë
 • Kontrolli dixhital i temperaturës: 100℃,110℃,120℃,130℃,140℃,150℃,160℃,170℃,180℃,190℃,200℃
 • Elementi ngrohës: PTC
 • Diametri i tubit të ngrohjes: 25 mm
 • Ngrohet deri në 200℃ në 3 minuta Fikje automatike për 60 minuta
 • Kordoni i rrymës rrotulluese 360°

Mashe 25mm 55W 20535 DSP Professional

In stock

2400 L
 
 • Fuqia: 55 W
 • Element ngrohje PTC
 • Materiali i trupit: PA, PC, ABS
 • Materiali i tubit: Alumin
 • Madhësia e diametrit të tubit ngrohës: 25 mm
 • Gjatësia e tubit ngrohës: 180 mm
 • Koha e nxehjes: Deri në temperaturën më të lartë në 120 sekonda
 • Ekran LED tregues i temperaturës
 • 6 nivele të temperaturës nga 250 deri 532°
 • Kordoni i rrotullueshëm 360°
 • Me lak për t'u varur kollaj

Mashe 25mm 37W 20249 DSP Professional

In stock

3500 L
 
 • Fuqia: 37 W
 • Teknologjia e ngrohjes: PTC
 • 5 nivele temperature: 130℃,150℃,170℃,190℃,210℃
 • Diametri i tubit  të ngrohjes : 25 mm
 • Fikje automatike në 60 minuta
 • Çelës i butë për të kontrolluar rrotullimin majtas/djathtas të stiluesit
 • Ekran LCD

Mashe 2.5cm 20246 DSP Professional

In stock

1500 L
 
 • Fuqia: 75 W
 • Teknologjia e ngrohjes: PTC
 • Koha e ngrohjes: 3-5 minuta
 • Katër nivele temperature: 200 ℃, 180 ℃, 160 ℃, 140 ℃
 • Katër llampa LED treguese
 • Diametri i tubit të rrumbullakët të ngrohjes : 16 mm
 • Gjatësia e tubit të rrumbullakët të ngrohjes : 14 cm
 • Diametri i tubit gjysmë të rrumbullakët të ngrohjes : 25.5 mm
 • Fikje automatike në 60 minuta

Mashe Profesionale 20151 4X Qeramike 22 mm DSP Professional

In stock

2300 L
Fuqia: 40 W Materiali: PA66 + Panel PC Diametri i mashës: 22mm. Koha e ngrohjes: 3-5 minuta Elementët ngrohës: 4x qeramike Max temperaturës: 400° C Rregullimi i temperaturës me ekran LCD Kordon rrotulues 360° Me lak per varje

Mashe Profesionale 20150 4X qeramike16 mm DSP Profesional

In stock

2300 L
  Fuqia: 52 W Materiali: PA66 + Panel PC Diametri i mashës: 16 mm.                                                                                                                      Koha e ngrohjes: 3-5 minuta Elementët ngrohës: 4x qeramike Max temperaturës: 400° C Rregullimi i temperaturës me ekran LCD Kordon rrotulues 360° Me lak per varje

Masha Profesionale 20106/20108/20109 DSP Professional

In stock

1500 L
  Fuqia: 35 W Diametri i mashës sipas modelit:                                                                                                                        20106 →19 mm                                                                                                                                                       20108 →25mm                                                                                                                                                        20109 →28mm Veshje qeramike Ekran dixhital Rregullimi i temperaturës Ngrohje PTC Kordon rrotulues 360 grade Me lak per varje Kembe metalike per mbeshtetje

Mashe Pjaster me 5 Tuba 20179 16mm/13mm DSP Professional

In stock

3300 L
Fuqia: 90 W Materiali i pllkave: Veshje qeramike Kontroll NTC i ngrohësit me teknologji PTC                                                                                                Ekran digjital LCD që tregon temperaturën Diametri i tubit të ngrohjes: 16 mm, 13 mm Ngrohni deri në 180℃ në 3 minuta Cilësimet e temperaturës: 100℃,110℃,120℃,130℃,140℃,150℃,160℃,170℃,180℃,190℃,200℃,210℃ Shtypni dhe mbani shtypur "+. -" në të njëjtën kohë për të kaluar midis Fahrenheit dhe Celsius Fikja automatike për 60 minuta Kordoni i rrymës rrotulluese 360°

Mashe Pjaster me 3 Tuba 20174 25mm DSP Professional

In stock

2600 L
Fuqia: 100 W Materiali: i veshur me qeramikë Kontroll NTC i ngrohësit me teknologji PTC Diametri i tubit të ngrohjes: 25 mm Ngroheni deri në 233° C në 3 minuta 5 nivele Temperature: 121° C -149° C -177° C -204° C -233° C Butoni i ndezjes/fikjes përdoret për kontrollin e fuqisë dhe temperaturës Kordoni i rrymës rrotulluese 360°

Mashe 25mm 20130 DSP Professional

In stock

2300 L
  ✔️Fuqia: 52 W ✔️Materiali: PA66 + Panel PC ✔️Diametri i tubit të ngrohjes: 25 mm ✔️Koha e ngrohjes: 3-5 minuta ✔️Teknologjia e ngrohjes: PTC ✔️Gama e temperaturës: 390 °C-510 °C ✔️Kordoni i rrymës rrotulluese 360° ✔️Rregullimi i temperaturës me ekran LCD