Po shfaqet 1–24 nga 30 përfundimegjithsej

Prerës Universal Elektrik Ushqimesh 200W KB7005 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
 • Fuqia: 200 W
 • Motori bakri i pastër
 • Madhësia e produktit: 335*235*275mm
 • Materiali i panelit:inoks, alumin me derdhje dhe alumin i presuar
 • Trashësia e prerjes e rregullueshme: 0-15 mm
 • Zhurmë e ulët
 • Teh inox i dhëmbëzuar
 • Diametri i diskut: 190 mm
 • Sistem për mbrojtje gishtash
 • Shtytës ushqimor transparent për shikim të lehtë
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin

Thike Pastrimi Profesionale 21CM HRC Prime ICEL®Portugal

In stock

Çmimi origjinal qe: 1600 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar HRC Prime
 • Dorezë Plastike ABS me reliev
 • Gjatësia e tehut 10 cm
 • Gjatësia e dorezës 11 cm
 • E përshtatshme për makinë larëse
 • Certifikim CE, NSF
 • Vendi i prodhimit: Portugali

Thike Perdorimi Universal 20CM ICEL®Portugal

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë Pakkawood
 • Gjatësia e tehut 10 cm
 • Gjatësia e dorezës 10 cm
 • E përshtatshme për makinë larëse
 • Certifikim CE, NSF
 • Vendi i prodhimit: Portugali

Thike Pastrimi Jongjitese 20cm COPPER ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 550 L.
 • Materiali celik inoks 18/10
 • Dorezë silikoni jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 7 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm

Thike Pastrimi Bisht Druri 17cm 98006938 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 500 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 7.5 cm
 • Gjatesia e dorezes 9.5 cm
 • E pershtatshme per makine larese
 • Certifikim CE

Thike Pastrimi Jongjitese 23cm 9802770 STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 12 cm
 • Gjatesia e dorezes 11 cm
 • E pershtatshme per makine larese
 • Certifikim CE

Thike Pastrimi Jongjitese 19cm 9802787 STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 8.5 cm
 • Gjatesia e dorezes 11 cm
 • E pershtatshme per makine larese
 • Certifikim CE

Thikë Pastrimi 19 cm 97097364 Kitchen Prince®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë plastike ABS përforcuar me inoks
 • Gjatesia e tehut 9 cm
 • Gjatesia e dorezes 10 cm
 • Certifikimet: CE, HACCP

Thikë Mishi 32cm EU031256 Kitchen Prince®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë plastike ABS përforcuar me inoks
 • Gjatesia e tehut 19 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm
 • Certifikimet: CE, HACCP

Thikë Shef 38cm Hendi®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë polipropileni me teksturë
 • Gjatesia e tehut 25 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm
 • Certifikimet: CE, HACCP

Thike Qeramike Me Kellef+Qeruese EU940348 SOFT TOUCH

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Materiali i tehut: qeramikë e mprehur me diamant
 • Dorezë plastike Soft Touch
 • Antialergjik dhe antibakterial
 • Gjatësia e tehut:  10 cm
 • Gjatësia e dorezës:  11 cm
 • Tehu i qërueses: 5.5 cm
 • Doreza e qërueses: 13 cm

Thike Silikoni Ushqimor 27.5x5cm BANQUET®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Përmasat: 27,5 x 5 cm
 • Materiali: Silikon ushqimor
 • Lavastovilje: Po

Thike Mishi 34cm TOKYO STEEL ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Punuar me rrahje
 • Dorezë e derdhur
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 14 cm

Thike Pastrimi 22cm TOKYO STEEL ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë silikoni jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 10 cm
 • Gjatesia e dorezes 12 cm

Thike Mishi Jongjitese 33cm COPPER ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë silikoni jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm

Thike Buke Jongjitese 33cm COPPER ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë silikoni jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm

Thike Buke Jongjitese 32cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 12 cm
 • E pershtatshme per makine larese

Thike Shef Jongjitese 33cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm
 • E pershtatshme per makine larese

Thikë Shef 32cm Plenus Tramontina

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë polipropileni me teksturë
 • Gjatesia e tehut 19 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm

Thike Mishi Jongjitese 33cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm
 • E pershtatshme per makine larese

Set 5 Thikash+Masat+Gershere+Qeruese+Mbajtese GORIS

In stock

Çmimi origjinal qe: 8800 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Materiali i tehut: celik inoks i temperuar i derdhur
 • Dorezë e derdhur, pa ngjitje ose perçina
 • Bazë inoksi
 • Seti përmban:
 • Hanxhar 15.5 cm
 • Thikë Shef 20.5 cm (mish, peshk )
 • Thikë filetimi 20 cm
 • Thikë e shumëfunksionale 12,5 cm
 • Thikë qërimi/pastrimi 9 cm
 • Gërshërë kuzhine
 • Qërues ebanit/teh qeramik
 • Masat mprehjeje

Set 5 Thikash Modeluar Me Lazer+Mbajtese Berlinger Hause®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 8400 L.
 • Materiali i tehut: celik inoks i temperuar i derdhur
 • Të modeluara me lazer
 • Dorezë e derdhur, pa ngjitje ose perçina
 • Bazë inoksi ngjyrë tirkuaz
 • Seti përmban:
 • Thikë Shef 20 cm (mish, peshk )
 • Thikë buke 20 cm
 • Thikë Santoku 17,5 cm (prerje, perime, kubikë, zhylien)
 • Thikë e shumëfunksionale 12,5 cm
 • Thikë qërimi/pastrimi 9 cm

Hanxhar Mishi Kockash 38cm BENTLEY

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Materiali i tehut: celik inoks i temperuar
 • Dorezë prej druri të stazhionuar
 • Trashësia: 4mm
 • Gjerësia: 12 cm
 • Gjatësia e tehut: 22 cm
 • Gjatësia e dorezës: 16 cm

Hanxhar Mishi Kockash 40cm AK181 PHOEBE

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Materiali i tehut: celik inoks i temperuar
 • Dorezë prej druri të stazhionuar
 • Trashësia: 4mm
 • Gjerësia: 12.5 cm
 • Gjatësia e tehut: 23 cm
 • Gjatësia e dorezës: 17 cm

Produktet per prerje

Per prerje te lehte duhet një thikë e mirë dhe e mprehur mirë. Thika eshte pa dyshim, një nga veglat më të domosdoshmet gjatë gatimit. Qoftë për prerjen e bukës për drekë apo përgatitjen e skarës të dielën.
Si rregull, thikat më të mira janë ato të bëra nga celiku i temperuar. Një dizajn që përputhet me stilin e dekorit dhe një madhësi që i përshtatet duarve tuaja. Çeliku inox garanton të gjitha këto, me cilësi të lartë të rezistencës, përfundimit dhe bukurisë.

Dhe për të pasur gjithmonë thikën perfekte për çdo moment përdorimi. Duhet të njihni llojet kryesore dhe funksionet e tyre. Më pas bëhet më e lehtë të vendosni se në cilat modele të investoni për të bërë kompletin e thikat tuaja të shtëpisë.

Thika e shefit: e gjithë shkathtësia e protagonistit në kuzhinë. Eshtë e domosdoshme dhe e përshtatshme për përdorime të ndryshme, që nga prerja e mishit, perimeve dhe frutave.
Thikë buke: e quajtur gjerësisht “thikë sharre”.  Modeli ka një teh të gjatë, të gjerë dhe të dhëmbëzuar, ideale për prerjen dhe prerjen e bukës.
Thikë perimesh: këto janë thika të vogla, të holla dhe shumë të mprehta, perfekte për prerjen dhe qërimin e frutave ose perimeve.
Hanxhar: përdoret për të prerë copa të mëdha mishi, ky model është ideal për prerjen e kockave, kërcellit dhe madje edhe ushqimeve të ngrira.
Thikë fileto: ka një teh të madh, të lakuar dhe të ngushtë, e shkëlqyeshme për mbushjen e copave të mishit, pastrimin e peshkut dhe heqjen e luspave.
Thikë e kockave: e gjatë dhe me teh të ngushtë, të lakuar, rekomandohet për ndarjen e mishit nga kockat, duke lehtësuar përgatitjet komplekse.

 Tani që keni zbuluar se për çfarë shërben secili model, zgjidhni thiken e duhur dhe përgatituni të përfshini më shumë cilësi, teknologji, dizajn dhe qëndrueshmëri në përgatitjen e vakteve tuaja.

Mos harroni: me kalimin e kohës, edhe produktet me cilësi të patëmetë humbasin avantazhin e tyre. Për të ruajtur prerjen e përsosur të grupit tuaj të thikës, zgjidhni një mprehës thikash për të vazhduar transformimin e recetave tuaja më të mira në traditë.

Vetëm në HOMESHOP mund të gjeni produkte të zhvilluara me teknologji ekskluzive për ta bërë më të lehtë rutinën e shtëpisë tuaj dhe për ta bërë kuzhinën tuaj më funksionale, moderne dhe elegante.

Të gjitha thikat tona prodhohen me tehe çeliku inox ultra-rezistente, të cilat garantojnë një skaj të përsosur për më gjatë dhe ofrojnë rehati dhe qëndrueshmëri gjatë përdorimit.