Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Scale Dekanter/Shishe 700ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 7200 L.Çmimi i tanishëm është: 5700 L.
 • Kapaciteti i dekanterit: 0.7 L
 • Përmasat: 24.5 x 7 x 12.5 cm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Pesha e produktit: 2636 gramë
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Megan Dekanter/Shishe 700ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 6900 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 • Kapaciteti i dekanterit: 0.7 L
 • Përmasat: 23 x 9.5 x 9.5 cm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Pesha e produktit: 2425 gramë
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Alexandra Dekanter/Shishe 550ml Kristal Bohemia®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 4400 L.
 • Kapaciteti i dekanterit: 0.55 L
 • Përmasat: 26.5 x 13 x 7.5 cm
 • Materiali: Kristal me aliazh titaniumi
 • Pesha e produktit: 1670 gramë
 • Vendi i prodhimit: Republika Çeke

Capitol Dekanter/Shishe Whiskey/Konjak Bormioli Rocco®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2700 L.Çmimi i tanishëm është: 1900 L.
 • Kapaciteti i dekanterit: 0.7 L
 • Përmasat: 27 x 13 x 7.5 cm
 • Vendi i prodhimit: Itali

Një shishe ofrohet jo vetëm si një mjet  për ruajtjen e lëngjeve, ujit, çajit, likerit, kafesë dhe çdo pije tjetër që dëshironi! Ajo shpesh ka edhe vlera estetike dhe zbukuron kuzhinën dhe përditshmërinë tonë. Tek HOMESHOP.AL do të gjeni dekanterë, shishe për përdorim shtëpiak si dhe termuse për udhëtime në natyrë, për punë, shkollë etj. Ne disponojmë shishe nga materiale të cilësisë së shkëlqyer, të cilat janë të certifikuara për mungesën e substancave të dëmshme, sepse shëndeti është mbi të gjitha! Keni nevojë për shishe me kapak hermetik, kapëse metalike ose veshje izotermale? Çfarëdo që ju nevojitet, do ta gjeni në HOMESHOP.AL!