Po shfaqen krejt 19 përfundimet

Cajnik/Ibrik Qelqi 0.8 L MRHG2

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Materiali: qelq borosilikat
 • Materiali i sitës: Inoks ushqimor
 • Kapaciteti: 0.8 L
 • Duron deri 150 ℃
 • Përfshin furçë për pastrimin e lëfytit
 • E përputhshme për vatra elektrike, qeramike dhe flakë.

Cajnik/Ibrik Qelqi 0.65 L MRHG1

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: qelq borosilikat
 • Materiali i sitës: Inoks ushqimor
 • Kapaciteti: 0.65 L
 • Duron deri 150 ℃
 • Përfshin furçë për pastrimin e lëfytit
 • E përputhshme për vatra elektrike, qeramike dhe flakë.

Cajnik/Ibrik Qelqi 1.5L TOPSON

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Materiali: qelq borosilikat
 • Materiali i sitës: Inoks ushqimor
 • Kapaciteti: 1.5 L
 • Duron deri 150 ℃
 • E përputhshme për vatra elektrike, qeramike dhe flakë.

Cajnik/Ibrik Qelqi 1L TOPSON

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1900 L.
 • Materiali: qelq borosilikat
 • Materiali i sitës: Inoks ushqimor
 • Kapaciteti: 1 L
 • Duron deri 150 ℃
 • E përputhshme për vatra elektrike, qeramike dhe flakë.

Cajnik/Ibrik Qelqi 0.4L TOPSON

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: qelq borosilikat
 • Materiali i sitës: Inoks ushqimor
 • Kapaciteti: 0.4 L
 • Duron deri 150 ℃
 • E përputhshme për vatra elektrike, qeramike dhe flakë.

Cajnik/Ibrik Qelqi+4 Filxhane 0.8L BA009342 ESTIA/GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 3700 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Materiali: qelq borosilikat
 • Materiali i sitës: Inoks SUS304
 • Kapaciteti: 0.8 L
 • Duron deri 120 ℃
 • Përfshihen 4 filxhanë
 • E përputhshme për vatra elektrike, qeramike dhe flakë.

Cajnik/Ibrik Dysh Inoksi Ushqimor Premium 1.5+2.7L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12800 L.Çmimi i tanishëm është: 8900 L.
 • Materiali: Inoksi Ushqimor Premium 18/10 (Krom/Nikel)
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Redukton konsumin e energjisë me 90%
 • Kapaciteti: 1.5+2.7 L
 • Me filtër të brendshëm
 • Dorezë prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon përcjelljen e nxehtësisë
 • I përputhshëm me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Dysh Inoksi Ushqimor Premium 1.2+2.3L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 8400 L.
 • Materiali: Inoksi Ushqimor Premium 18/10 (Krom/Nikel)
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Redukton konsumin e energjisë me 90%
 • Kapaciteti: 1.2+2.3 L
 • Me filtër të brendshëm
 • Dorezë prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon përcjelljen e nxehtësisë
 • I përputhshëm me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Dysh Inoksi Ushqimor Premium 1+1.9L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 11200 L.Çmimi i tanishëm është: 7800 L.
 • Materiali: Inoksi Ushqimor Premium 18/10 (Krom/Nikel)
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Redukton konsumin e energjisë me 90%
 • Kapaciteti: 1+1.9 L
 • Me filtër të brendshëm
 • Dorezë prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon përcjelljen e nxehtësisë
 • I përputhshëm me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Inoksi Ushqimor Premium 1.25L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 6400 L.Çmimi i tanishëm është: 4400 L.
 • Materiali: Inoksi Ushqimor Premium 18/10 (Krom/Nikel)
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Kapaciteti: 1.25 L
 • Me filtër të brendshëm
 • Dorezë prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përputhshme me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Inoksi Ushqimor Premium 1L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 4200 L.
 • Materiali: Inoksi Ushqimor Premium 18/10 (Krom/Nikel)
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Kapaciteti: 1 L
 • Me filtër të brendshëm
 • Dorezë prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përputhshme me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Inoksi Ushqimor Premium 0.75L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5600 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
 • Materiali: Inoksi Ushqimor Premium 18/10 (Krom/Nikel)
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Kapaciteti: 0.75 L
 • Me filtër të brendshëm
 • Dorezë prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përputhshme me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Inoksi 1.5 L AK186

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 2600 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Materiali: çelik inox
 • Kapaciteti: 1.5 L
 • Me filtër të dyfishtë
 • Dorezë prej bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë
 • E përputhshme me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Inoksi 1L AK185

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 2300 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Materiali: çelik inox
 • Kapaciteti: 1 L
 • Me filtër të dyfishtë
 • Dorezë prej bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë
 • E përputhshme me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Inoksi 2L AK700170 SIEGHILD

In stock

Çmimi origjinal qe: 2700 L.Çmimi i tanishëm është: 1900 L.
 • Materiali: çelik inox
 • Kapaciteti: 2 L
 • Me filtër të dyfishtë
 • Sinalizim akustik kur uji po vlon
 • Dorezë prej bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë
 • E përputhshme me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Inoksi 1L AK700194 SIEGHILD

In stock

Çmimi origjinal qe: 2100 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: çelik inox
 • Kapaciteti: 1 L
 • Me filtër të dyfishtë
 • Sinalizim akustik kur uji po vlon
 • Dorezë prej bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë
 • E përputhshme me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Inoksi 1.5L AK700187 SIEGHILD

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Materiali: çelik inox
 • Kapaciteti: 1.5 L
 • Me filtër të dyfishtë
 • Sinalizim akustik kur uji po vlon
 • Dorezë prej bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë
 • E përputhshme me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Inoksi 3L DK2711 Uakeen®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Materiali: çelik inox
 • Kapaciteti: 3 L
 • Sinalizim akustik kur uji po vlon
 • Dorezë rezistente e dyfishtë ndaj nxehtësisë
 • Grykë me mekanizëm  për hapjen ose mbylljen e grykës.
 • E përputhshme me çdo lloj vatre gatimi

Çajnik+Mbajtese Sheqeri Dhe Qumeshti Oriana Ferelli® GJ303-K7

In stock

7300 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.