Po shfaqen krejt 20 përfundimet

Set 3 Tepsi 28/32/36Cm Inoks Premium 636231 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 7700 L.
 • Diametri: 28/32/36 cm
 • Lartësia: 4.5/5/5.7 cm
 • Materiali: Inoks Premium 18/10 i presuar
 • Trashësia: 0.6 mm
 • Vendi i prodhimit: Turqi

Tepsi Tavë e Emaluar/Cingo 42x5CM 870090 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Diametri: 42 cm
 • Lartësia: 5 cm
 • Materiali: Çelik i presuar
 • Veshje antigjitëse emalimi
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë e Emaluar/Cingo 36x5CM 870091 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Diametri: 36 cm
 • Lartësia: 5 cm
 • Materiali: Çelik i presuar
 • Veshje antigjitëse emalimi
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë e Emaluar/Cingo 34x5CM 870092 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Diametri: 34 cm
 • Lartësia: 5 cm
 • Materiali: Çelik i presuar
 • Veshje antigjitëse emalimi
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë e Emaluar/Cingo 32x5CM 870093 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Diametri: 32 cm
 • Lartësia: 5 cm
 • Materiali: Çelik i presuar
 • Veshje antigjitëse emalimi
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë Me Veshje Jongjitese 36×2.8cm KEYSTONE GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Diametri: 36 cm
 • Lartësia: 2.8 cm
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja antigjitëse Teflon 5 shtresor ENDURA
 • Teflon pa substanca të dëmshme dhe ekologjik
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë Me Veshje Jongjitese 34×2.8cm KEYSTONE GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Diametri: 34 cm
 • Lartësia: 2.8 cm
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja antigjitëse Teflon 5 shtresor ENDURA
 • Teflon pa substanca të dëmshme dhe ekologjik
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë Me Veshje Jongjitese 32×2.8cm KEYSTONE GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Diametri: 32 cm
 • Lartësia: 2.8 cm
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja antigjitëse Teflon 5 shtresor ENDURA
 • Teflon pa substanca të dëmshme dhe ekologjik
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë Me Veshje Jongjitese 28×2.8cm KEYSTONE GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Diametri:28 cm
 • Lartësia: 2.8 cm
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja antigjitëse Teflon 5 shtresor ENDURA
 • Teflon pa substanca të dëmshme dhe ekologjik
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 24×5,9cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 24cm L 5,9cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 26×6,5cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 26cm L 6,5cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 30X6,5cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1750 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 30cm L 6,5cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 32×7,5cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 32cm L 7,5cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 34×6,8cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 34cm L 6,8cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 36×7,2cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2600 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 36cm L 7,2cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 38×8,7cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 38cm L 8.7cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 40×7,7cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 40cm L 7.7cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Qeramik Bakri 32x7cm 4.7L KeystoneGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
 • Diametri: 32 cm
 • Thellësia: 7 cm
 • Kapaciteti: 4.7 litra
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja: Qeramikë bakri pa asnjë kimikat

Tepsi Qeramik Bakri 28×6.5cm 3.45L KeystoneGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2400 L.Çmimi i tanishëm është: 1900 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Thellësia: 6.5 cm
 • Kapaciteti: 3.45 litra
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja: Qeramikë bakri pa asnjë kimikat

Tepsi Qeramik Bakri 26×6.5cm 3.3L KeystoneGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2100 L.Çmimi i tanishëm është: 1900 L.
 • Diametri: 26 cm
 • Thellësia: 6.5 cm
 • Kapaciteti: 3.3 litra
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja: Qeramikë bakri pa asnjë kimikat

HOMESHOP.AL sjell për ju një koleksion të pasur tavash të përshtatshme për të gjitha përdorimet, në mënyrë që të keni saktësisht atë që plotëson nevojat tuaja. Mund të piqni pica, perime, mish dhe peshk dhe të bëni gatime tuaj tradicionale. Ju do t’i jepni dimensione të reja gatimit të së dielës ose të përditshme duke përdorur një tavë me shtresë jo ngjitëse ose një tavë klasike për byrekë apo ushqime me shije më tradicionale. Tek HOMESHOP.AL do të gjeni tava me ose pa dorezë, alumin, çelik, qeramikë, qelq, gizë, me shtresë jo ngjitëse, të emaluara, me ose pa kapak, me grila, me vrima dhe në përgjithësi gjithçka që një kuzhinier amator ose profesionist mund të ketë nevojë. Së bashku me tepsinë e duhur, gjeni tek ne edhe mjetet e nevojshme të kuzhinës, si dhe artikujt për servirje, të cilat do të thjeshtojnë procesin e gatimit dhe do të përmirësojnë paraqitjen e ushqimit në tryezën tuaj.